Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > DESPRE ACEST SITE
CautPromotii.ro

Nu ne plac descrierile lungi.

Dacă vrei să ne cunoşti mai bine, poţi intra oricând pe blogul nostru. Sau ne puteţi contacta prin formularul de contact. Încercam să răspundem la mesaje şi comentarii în aceeaşi zi!

Actualizăm aproape zilnic acest site cu cele mai noi promoţii lansate pe piaţă, pentru a vă ajuta să transformaţi fiecare cumpărare într-o şansă de câştig.

Pe acest site publicăm în fiecare zi:
  • tombole cu premii mari (autoturisme, apartamente) sau premii mai mici (electronice, electrocasnice)

  • oferte speciale (produs cadou la achiziţionarea unui alt produs, seturi cadou, etc),

  • oferte tip discount (reduceri de preţ într-o anumită perioadă la achiziţionarea unui produs sau la achiziţia dintr-un anumit magazin)Cum puteţi folosi site-ul
Iată trei exemple scurte:
  • Plănuiţi să faceţi în week-end un drum până la hypermarket-ul din oraş pentru cumpărăturile săptămânale. Înainte să finalizaţi lista, nu uitaţi să intraţi pe www.CautPromoţii.ro şi să căutaţi toate promoţiile disponibile în magazin. Marcaţi-le pe listă. Veţi şti exact ce produse să cumpăraţi pentru care să obţineţi un preţ bun. În plus, de exemplu dacă aveţi nevoie de un DVD-player şi aveţi două produse aproape identice, dar mărci diferite şi nu vă puteţi hotărî pe care să îl alegeţi, vă dăm noi un pont: luaţi-l pe cel pentru care aveţi şansa de a câştiga ceva. Este un criteriu la fel de bun de alegere ca oricare altul. Şi este cu siguranţă mai rentabil. În acest caz vă trebuie căutarea după locaţie, unde introduceţi numele hypermarketului la care urmează să mergeţi şi oraşul de unde sunteţi.

  • O maşină? Un apartament? Premii în bani gheaţă? Cui i-ar strica să câştige aşa ceva? Garantat, dacă căutaţi ce promoţii de acest tip mai sunt active pe piaţă, veţi descoperi că puteţi participa în fiecare lună la cel puţin una dintre ele, cu un produs pe care îl aveţi deja în casă, dar nu aţi fost niciodată conştient că vă poate aduce mai aproape de câştigarea unui mare premiu. Prin tragere la sorţi, adevărat, dar până nu participi nu se ştie niciodata,nu? Pe site, la fiecare promoţie, găsiţi regulamentul oficial, ponturi despre cum să participaţi şi părerile altor participanţi la promoţie. În acest caz vă trebuie o căutare după tipul de premii.

  • Aveţi un produs în casă şi nu ştiţi sigur dacă se poate participa cu el la vreo promoţie? Foarte simplu, rulaţi o căutare după codul de bare sau după descrierea promoţiei.
Succes la câştiguri!

Echipa CautPromoţii.ro 
Castiga Bani