Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Campionatul European de premii 2008'
Concurs Gazeta Sporturilor
Talonul de concurs
In perioada 2 mai - 5 iulie 2008, timp de 9 saptamini, in fiecare zi de vineri si luni, in Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de participare la concurs. Atit talonul de vineri, cit si talonul de luni intra in joc incepind de luni si sint valabile o saptamina. Vor fi doua taloane valabile pentru o saptamina (de luni pina simbata). Suprafata de joc se afla in interiorul talonului. Suprafata de joc este impartita in 6 zone cu premii.

1. In partea de sus a zonei de joc, in dreptul premiului de 1000 de euro, sint 8 (opt) numere (asezate pe harta Elvetiei si a Austriei in dreptul celor 8 orase ce vor gazdui meciurile de la Euro 2008)
2. In partea de jos a zonei de joc se afla celelalte 5 premii ale concursului, iar in dreptul fiecarui premiu se afla 6 (sase) numere.

Taloanele vor fi colorate in functie de saptamina de concurs, astfel incit taloanele din saptaminile consecutive vor avea culori diferite.

Fiecare talon are in interior, linga suprafata de joc, o serie de validare. Aceasta serie este necesara pentru revendicarea si validarea premiului.
Deschide talonul si cistiga premii cash in bancnote de 10 lei, 50 lei sau Cupoane Carrefour cu premii in obiecte. Deschide talonul pe marginile special marcate si poti gasi o bancnota de 50 lei, o bancnota de 10 lei sau un Cupon Carrefour cu premii in obiecte. In fiecare saptamina de concurs, in totalul tirajului pus in joc (vineri si luni) vor fi 40 de taloane care vor avea in interior cite o bancnota de 50 lei, 460 de taloane care vor avea in interior cite o bancnota de 10 lei si 150 de taloane care vor avea in interior Cupoane Carrefour cu premii in obiecte. Premiul poate fi anuntat la numarul de telefon 021-406.65.21, pentru premiile cash, de 10 lei si 50 lei, sau la numarul 021/406.65.34, pentru premiile constind in Cupoane Carrefour. Cistigatorii vor fi inscrisi pe lista cistigatorilor (date solicitate: nume, prenume, oras, numar telefon, suma cistigata sau premiul in obiecte). Cistigi pur si simplu 10 lei, 50 de lei sau un premiu Carrefour.

Suprafata de joc
Suprafata de joc se afla in interiorul talonului. Deschide talonul pe marginile punctate! In interior vei gasi suprafata de joc. Ai 6 premii (contravaloarea in lei la cursul de 3,5 lei/euro) 1.000 euro, 500 euro, 400 euro, 300 euro, 200 euro si 100 de euro in produse Carrefour.
1. In dreptul premiului in bani de 1.000 de euro se afla 8 numere, asezate pe harta Elvetiei si a Austriei in dreptul celor 8 orase ce vor gazdui meciurile de la Euro 2008
2. In dreptul premiilor in bani de 500 euro, 400 euro, 300 euro, 200 euro si 100 de euro in produse Carrefour se afla cite 6 numere.

Urmareste numerele cistigatoare publicate numai in Gazeta Sporturilor. Verifica si incercuieste pe talonul tau numerele publicate in ziar si care se regasesc si pe talonul tau. Atunci cind ai incercuit pe talon toate numerele din dreptul unui premiu, ai cistigat acel premiu.

Fiecare talon va avea o serie de validare. Aceasta serie este necesara pentru revendicarea si validarea premiului. Talonul se anuleaza daca seria este stearsa sau devine ilizibila din vina detinatorului de talon.

Pas 1 - Cum se participa
In fiecare zi de vineri si luni, in Gazeta Sporturilor vor fi inserate taloane de joc. Atit talonul de vineri, cit si talonul de luni intra in joc incepind de luni si sint valabile o saptamina. Cu talonul de vineri si cu cel de luni se va cistiga de luni pina simbata inclusiv.

Taloanele vor fi colorate in functie de saptamina de concurs, astfel incit taloanele din saptaminile consecutive vor avea culori diferite.

Cauta numerele cistigatoare in Gazeta
Numerele cistigatoare vor fi anuntate in fiecare zi (de luni pina simbata) in Gazeta Sporturilor:
1. Luni vor fi publicate 8 numere.
2. De marti pina simbata vor fi publicate cite 4 numere pe zi.

Daca numerele publicate in Gazeta Sporturilor corespund cu unul sau cu mai multe numere de pe suprafata de joc a talonului tau de concurs, acestea trebuie incercuite. In cazul in care ai incercuit toate numerele din dreptul unui premiu de pe talonul de concurs, trebuie sa suni pentru revendicarea premiului respectiv in intervalul orar si la numarul de telefon stabilite de Regulament!

Pas 2 - Validarea premiului
- Talonul este cistigator in aceeasi zi in care cititorul bifeaza ultimul numar din dreptul unui premiu care a fost publicat in aceeasi zi in Gazeta Sporturilor.
- Participantul va cistiga premiul in dreptul caruia a incercuit toate numerele.
- Pentru a intra in posesia premiului, cistigatorul trebuie sa sune, obligatoriu in aceeasi zi in care a incercuit toate numerele cistigatoare, intre orele 10:00-18:00, la numarul de tel. 021-406.65.21 (tarif normal Romtelecom).
- Validarea premiilor revendicate se va face pe baza seriei de validare inscrisa pe suprafata de joc din interiorul talonului.
- Cistigurile nu vor fi validate daca au fost incercuite alte numere decit cele publicate in saptamina de joc in care s-a revendicat premiul. Saptamina de joc se identifica prin culoarea talonului.
- Pentru validare, cistigatorii vor trimite in termen de 24 de ore un fax cu talonul cistigator si cu o copie dupa actul de identitate.
- Nu se vor valida premiile anuntate dupa ora 18:00 in ziua cistigului sau dupa una ori mai multe zile. In cazul in care taloanele sint degradate, ilizibile, alterate sau falsificate, sint valabile pentru alta saptamina de concurs decit cea pentru care s-a revendicat premiul, acestea vor fi declarate nule.

Pentru mai multe detalii, cititi regulamentul concursului !
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star Half

Organizator: Gazeta Sporturilor

Perioada: 02/05/2008 - 05/07/2008

Categorie: Media

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Microsoft Word Regulamentul concursului

Site oficial: click pentru acces
Premii (75,000 EURO):
 - 9 x bani 1000 EURO x 1,000 EUR
 - 9 x bani 500 EURO x 500 EUR
 - 9 x bani 400 EURO x 400 EUR
 - 9 x bani 300 EURO x 300 EUR
 - 9 x bani 200 EURO x 200 EUR
 - 225 x produse Carrefour in valoare de 100 EURO x 100 EUR
 - 4140 x bancnote de 10 RON x 10 RON
 - 360 x bancnote de 50 RON x 50 RON
 - 1350 x Premiul 'Cupon Carrefour' x 22 RON

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Carrefour, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani