Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Castiga de 10 x valoarea produselor Maggi cumparate'
Castiga de 10 x valoarea produselor Maggi cumparat
Cumpara din magazinele Metro produsele Maggi participante la promotie de minim 30 de RON + TVA si castigi garantat alte produse Maggi. In plus, daca completezi talonul de participare si il depui in urna special amenajata poti castiga, prin tragere la sorti, de 10 ori valoarea produselor Maggi achizitionate.

Promotia se adreseaza persoanelor juridice, clienti Metro.

Daca va achizitiona produse in valoare de minim 30 RON (fara TVA) pe aceeasi factura din reteaua de magazine METRO, Participantul va primi premiul garantat ce consta in 3 plicuri de MAGGI Secretul Gustului Intensavor 75g, (ii) daca va achizitiona produse in valoare de minim 60 RON (fara TVA) pe aceeasi factura din reteaua de magazine METRO, Participantul va primi premiul garantat ce consta in 6 plicuri de MAGGI Secretul Gustului Intensavor 75g si (iii) daca va achizitiona produse in valoare de minim 90 RON (fara TVA) pe aceeasi factura din reteaua de magazine METRO, Participantul va primi premiul garantat ce consta in 9 plicuri de MAGGI Secretul Gustului Intensavor 75g.

Pentru a intra in posesia premiului garantat, Participantul trebuie sa prezinte reprezentantului Nestlé factura fiscala in original sau un duplicat al acesteia autentificat de notarul public/avocat ca fiind conform cu originalul, care atesta achizitionarea produselor MAGGI participante in Campanie in valoare de minim 30 RON, 60 RON respectiv 90 RON (fara TVA).

Completeaza si talonul promotional, depune-l in urna si poti castiga, prin tragere la sorti un premiu in bani, constand in de 10 ori valoarea produselor achizitionate (in limita a 8000 RON).
 
RatingRating Star EmptyRating Star EmptyRating Star EmptyRating Star EmptyRating Star Empty

Organizator: Nestle

Perioada: 08/10/2009 - 04/11/2009

Categorie: Alimente si bauturi

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Microsoft Word Regulament oficial
 - Microsoft Word Act aditional 1
Premii (50,890 RON):
 - 1 x Produse Maggi x 26,890 RON
 - 3 x Premiu in bani x 8,000 RON

Disponibila in: Metro


Share
 
Castiga Bani