Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Cosmote. Jocuri pentru tine.'
Cosmote. Jocuri pentru tine - casa, BMW, bani
Daca esti posesorul unui abonament sau a unei cartele Cosmote, trimite un SMS fara text la numarul 1000 de pe telefonul tau, achizitioneaza credite, joaca-te pe www.jocuripentrutine.ro si castiga bani, automobile BMW sau marele premiu, o casa!
Cum pot participa?

Participarea este foarte simpla, prin trimiterea unui SMS gol la numarul 1000 de pe un telefon mobil Cosmote (tarif: 1 EURO / SMS, TVA inclus). Fiecare SMS trimis la numarul scurt 1000 pe durata Campaniei Promotionale iti ofera 10 credite pentru jocurile web si in plus, gratuit, un numar de puncte pentru Campania Promotionala unde poti castiga premii atractive. Fiecare punct pe care il aduni reprezintă o sansa in plus de a castiga unul dintre marile premii in timpul tragerile la sorti zilnice, saptamanale si pentru Marele Premiu de la sfarsit.


Cum incepi

1. Trimite un SMS fără text la numărul 1000
- Vei primi un SMS de răspuns cu titlu informativ, urmat de un SMS care iti comunica premiile pe care le poti castiga si un alt SMS care iti va explica cum poti renunta GRATUIT la participarea in Campania Promoţională.

2. Apoi vei primi un SMS in care ti se va solicita numele cu care doresti sa participi in Loterie

Trimite la numărul 1000 numele dorit (de exemplu Adrian)
Vei primi 2 SMS-uri cu informatiile referitoare la modalitatea de continuare iar apoi un SMS informativ. După aceea vei primi alt SMS informativ.

3. Continuă să trimiti SMS-uri pentru a aduna mai multe credite pentru jocuri si mareste-ti sansele pentru premiul zilnic si pentru premiile saptamanale!
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star Full

Organizator: Cosmote

Perioada: 19/06/2008 - 05/10/2008

Categorie: Servicii telefonie

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Adobe PDF Regulamentul promotiei

Site oficial: click pentru acces
Premii (716.386 EUR):
 - 109 x Premiu zilnic bani x 10,000 RON
 - 14 x Autoturism BMW seria 1 x 17,580 EUR
 - 1 x Casa x 145,000 EUR

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Romania, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani