Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Dacia. Fii noua vedeta Logan Kissfm'
Fii noua vedeta Logan KissFM
Pana la 08.03.2008 poti sa devii chiar tu una din urmatoarele 5 vedete Logan Kiss FM. In plus, poti ajuta la desemnarea viitoarelor vedete si sa castigi un aparat foto digital semiprofesional in valoare de 685 Euro.

Pentru a deveni urmatoarea vedeta Logan KissFM trebuie sa iti creezi un cont pe site-ul www.LoganKissFM.ro, sa iti actualizezi profilul cu 3 poze cat mai recente si sa raspunzi in scris la intrebarea "De ce crezi ca esti potrivita pentru a fi urmatoarea imagine Logan KissFM?". Acest concurs este disponibil doar persoanelor majore de sex feminin. Profilul tau va fi apoi votat de alti vizitatori ai site-ului si de un juriu format din Anca, Delia, Miki, Andreea Banica si Andreea Balan. In scorul final votul vizitatorilor de pe site va conta 49% iar votul juriului 51%. In plus, poti incarca un fisier audio sau video in care interpretezi una din piesele fostelor 5 vedete si primesti 50 de voturi bonus.

In plus, toti vizitatorii site-ului care isi creeaza un cont si voteaza cel putin unul dintre profilele publicate, intra in tragerea la sorti pentru un aparat foto semiprofesional in valoare de 685 Euro. La aceasta tombola pot participa atat persoane de sex feminin cat si masculin.

Recomandam citirea integrala si cu atentie a regulamentului promotiei.
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star HalfRating Star Empty

Organizator: Automobile DACIA

Perioada: 17/01/2008 - 08/03/2008

Categorie: Auto

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Adobe PDF Regulamentul oficial

Site oficial: click pentru acces
Premii (-):
 - 5 x Aparate foto semiprofesionale x 685 EUR
 - 5 x Sedinte foto profesionale
 - 5 x Aparitii in pictoriale

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Romania, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani