Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Gillete. Ai marcat, ai castigat!'
Gillette
detalii
Pentru a participa la promotie achizitioneaza cel putin un produs participant si trimite prin SMS la numarul 1860 coordonatele casutei in care se gaseste mingea, incluzand numai o litera si o cifra. Poti castiga o excursie in Spania si o intalnire cu Thierry Henry, plus mii de premii zilnice.

A. Marele premiu: O excursie pentru o persoana in Spania si o intalnire cu Thierry Henry, in intervalul septembrie 2008 %u2013 februarie 2009. Intalnirea cu Thierry Henry include fotografii individuale cu acesta, autografe, demonstratii facute de catre fotbalist. Excursia include transport avion Bucuresti %u2013 Spania si retur, 2 nopti cazare hotel 4 stele, cina festiva, tur de oras.

B. 3000 de premii zilnice constand in rucsacuri, sepci, tricouri, brelocuri;

C. Premii nelimitate constand in imagini in format electronic wallpaper (imagini de fundal cu campionii Gillette pentru telefonul mobil). Premiile se pot descarca de pe http://www.gillettechampions.ro/wallpaper.wml de pe telefoanele ce au acces WAP.
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star HalfRating Star Empty

Organizator: Procter & Gamble

Perioada: 01/02/2008 - 31/03/2008

Categorie: Cosmetice

Tip: Oferta discount

Documente promotie: 
 - Adobe PDF Regulament oficial

Site oficial: click pentru acces
Premii (15,000 EUR):
 - 1 x Excursie in Spania si intalnire cu Thierry Henry x 1,500 EUR
 - 600 x Tricou x 8 EUR
 - 300 x Rucsac x 15 EUR
 - 1500 x Breloc x 2 EUR
 - 600 x Sapca x 2 EUR

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Internet, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Online, Prahova, Romania, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani