Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Libertatea. Super Magic'
Libertatea. Super Magic
Pana pe 16.11.2008 cumpara ziarul Libertatea si rupe marginea perforata a tichetului de concurs. Daca ai castigat suna in aceeasi zi la 021-20.35.685 si valideaza-ti castigul. Daca nu ai castigat intra pe www.libertatea.ro/supermagic/, introdu-ti datele personale si poti castiga prin tragere la sorti premiile reportate de saptamana anterioara.

Revendicarea premiilor:
- Daca tichetul este castigator suna in aceeasi zi, intre orele 9:00 si 17:00 la numarul din tichet pentru validare. Pastreaza tichetul in vederea ridicarii castigurilor. Tichetul este valabil doar in ziua in care a fost inserat in ziar si poate fi revendicat doar in acea zi.
- Daca tichetul este necastigator intra pe site-ul www.libertatea.ro/supermagic/, inregistreaza-te cu datele tale personale pana duminica inclusiv si poti castiga prin tragere la sorti premiile reportate in timpul saptamanii trecute. Pentru a participa la concurs te poti inscrie zilnic pe www.libertatea.ro. Inscrierea este posibila o singura data pe zi cu acelasi CNP. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul unui program informatic de tragere la sorti.CNP-ul trebuie sa fie valabil in cazul revendicarii unui premiu. In fiecare zi de marti incepand din 30 septembrie, in pagina de concurs vor fi anuntate premiile reportate in timpul saptamanii trecute.
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star HalfRating Star Empty

Organizator: Ringier

Perioada: 22/09/2008 - 16/11/2008

Categorie: Media

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Adobe PDF Regulament oficial

Site oficial: click pentru acces
Premii (1,000,000 RON):
 - 1 x Garsoniera
 - 8 x KIA Cee'd
 - 1000 x DVD Players
 - 40 x MP4 Playere
 - 400 x Telefoane mobile
 - 5000 x Meniu McDonald's
 - 6000 x Carti pentru copii
 - 40000 x Film pe DVD

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Internet, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani