Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Lukoil. Castiga cu cei mai buni!'
Lukoil
Pentru orice bon, achitat cash sau cu card bancar, in valoare de minimum 60 lei vei primi un cupon de participare la promotie. Trimite codul unic de pe acest cupon prin sms la 1854* impreuna cu numarul bonului de casa si pastreaza-le pe amandoua pentru validare. Poti castiga zilnic unul din cele 20 de carduri in valoare de 100 lei cu care poti alimenta cu carburant la orice statie Lukoil din Romania. Saptamanal ai sansa de a castiga una din cele 10 masini Kia cee'd, Masina Anului 2008 in Romania.

Descriere Premii:

1. Premiu Instant - Card corporativ de carburant in valoare de 100 lei.
Cu acest card corporativ de carburant se vor putea achizitiona doar tipurile de carburanti mentionati la Sectiunea 4 a prezentului Regulament. Cardurile de carburant sunt valabile pana la epuizarea valorii acestora.
Nu se vor accepta platile mixte, adica numerar card de carburant sau card bancar card de carburant. In cazul in care valoarea alimentarii depaseste suma de 100 lei, clientul va trebui sa plateasca toata alimentarea cash.

2. Premiu mare - Autoturism Cee'd rosu 1,4 GSL MT Best, 9.961 EURO TVA (11.853 EURO inclusiv TVA)
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star Half

Organizator: Lukoil Romania

Perioada: 25/02/2008 - 20/04/2008

Categorie: Auto

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Microsoft Word Regulamentul promotiei
 - Image Poster promotie

Site oficial: click pentru acces
Premii (-):
 - 10 x Autoturism Kia Cee'd x 11,853 EUR
 - 1120 x Card corporativ de carburant x 100 RON

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Romania, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani