Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'NESCAFE si Metro iti maresc traficul in magazin'
NESCAFE si Metro iti maresc traficul in magazin
Cumpara din Metro produsele NESCAFE participante la promotie si castigi garantat alte produse NESCAFE. In plus, daca completezi si depui talonul promotional in urna din magazin poti castiga prin tragere la sorti un aparat de cafea NESCAFE DOLCE GUSTO. Promotia este adresata persoanelor juridice, clienti Metro.

Pentru cumparaturi care vor depasi valoarea pe factura de 35 RON (fara TVA), participantul va primi un premiu garantat dupa cum urmeaza: pentru cumparaturi peste 35 RON (fara TVA), participantul va primi 12 pliculete de NESCAFE 3in1, pentru cumparaturi peste 70 RON (fara TVA), 24 de pliculete de NESCAFE 3in1, iar pentru cumparaturi peste 100 RON (fara TVA), 36 de pliculete de NESCAFE 3in1.
Un Participant nu poate primi mai mult de 36 de premi garantate pe zi, constand in plicuri NESCAFE 3in1.

Participantul trebuie sa prezinte factura fiscala in original sau un duplicat al acesteia autentificat de notarul public/avocat ca fiind conform cu originalul, care atesta achizitionarea produselor NESCAFE (participante in Campanie) in valoare de minim 35 RON (fara TVA), reprezentantului Nestle, aflat dupa casele de marcat pentru a participa la tragerea la sorti pentru 50 de aparate automate de cafea – NESCAFE DOLCE GUSTO (pentru aceasta va trebui sa completeze un talon si sa il depuna in urna special amenajata) si pentru a intra in posesia premiului garantat.

 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star EmptyRating Star EmptyRating Star Empty

Organizator: Nestle

Perioada: 08/10/2009 - 04/11/2009

Categorie: Alimente si bauturi

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Microsoft Word Regulament oficial
Premii (54,622 RON):
 - 50 x Aparat NESCAFE DOLCE GUSTO x 453.78 RON
 - 1 x Pliculete NESCAFE 3in1 x 31,932.8 RON

Disponibila in: Metro


Share
 
Castiga Bani