Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Nestle. I love Nescafe'
Nescafe
Promotia se adreseaza in principal consumatorilor care au participat in trecut la promotiile Nescafe. Catre un numar selectat dintre acesti consumatori vor fi expediate prin posta doua tipuri de invitatie, iar prin SMS un singur tip de invitatie de a completa si semna un chestionar ce contine datele personale si preferintele lor de consum. Se pot castiga borcane de cafea Nescafe, sau o excursie in Viena.

Promotia este insa deschisa si consumatorilor care nu au participat in trecut la alte promotii Nescafe. Pentru a intra in promotie, trebuie sa vizitezi pagina www.nestle.ro/PremiiNescafe, sa completezi chestionarul si sa iti alegi premiul garantat sau sansa de a castiga o excursie la Viena.

Premiul constand in borcane de cafea Nescafe va fi acordat primilor 5000 de consumatori care completeaza chestionarul Tip Borcan cafea Nescafe.

Premiul constand in excursia in Viena, valabila pentru o familie de 2 persoane este acordat prin tragere la sorti tuturor persoanelor care completeaza chestionarul Tip Excursie. Se poate alege contravaloarea in bani a excursiei.
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star Empty

Organizator: Nestle

Perioada: 23/01/2008 - 13/02/2008

Categorie: Alimente si bauturi

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Microsoft Word Regulament oficial

Site oficial: click pentru acces
Premii (-):
 - 1 x Excursie in Viena pentru 2 persoane x 1,500 EUR
 - 5000 x Borcan de cafea Nescafe x 8.1 RON

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Bucureşti - Sector 1, Bucureşti - Sector 2, Bucureşti - Sector 3, Bucureşti - Sector 4, Bucureşti - Sector 5, Bucureşti - Sector 6, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Romania, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani