Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > Detalii despre promotia 'Nestle. Maggi iti da premii din toata inima'
Maggi
Promotia se adreseaza in principal consumatorilor care au participat in trecut la promotiile Maggi. Catre un numar selectat dintre acesti consumatori vor fi expediate prin posta trei tipuri de invitatie iar prin SMS un singur tip de invitatie de a completa si semna un chestionar ce contine datele personale si preferintele de consum. Se pot castiga recipiente Maggi, seturi de produse sau o excursie in Praga.

Intra pe www.nestle.ro/PremiiMaggi, completeaza chestionarul si alege-ti un premiu garantat sau sansa de a castiga o excursie la Praga pentru familia ta.

Premiul constand in recipiente Maggi va fi acordat primilor 2050 de consumatori care completeaza chestionarul Tip Can, in timp ce premiul constand in seturi de produse grupate sub forma unei carti de bucate va fi acordat primilor 2200 de consumatori care completeaza chestionarul Tip Cookbook.

Premiul constand in excursia in Praga, valabila pentru o familie de 4 persoane este acordat prin tragere la sorti tuturor persoanelor care completeaza chestionarul Tip Excursie. Se poate alege contravaloarea in bani a excursiei.
 
RatingRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star FullRating Star Empty

Organizator: Nestle

Perioada: 23/01/2008 - 13/02/2008

Categorie: Alimente si bauturi

Tip: Tombola cu premii

Documente promotie: 
 - Microsoft Word Regulament oficial

Site oficial: click pentru acces
Premii (-):
 - 1 x Excursie in Praga pentru 4 persoane x 1,500 EUR
 - 2050 x Recipiente Maggi x 1.44 RON
 - 2200 x Cookbook Maggi x 10.4 RON

Disponibila in: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucuresti, Bucureşti - Sector 1, Bucureşti - Sector 2, Bucureşti - Sector 3, Bucureşti - Sector 4, Bucureşti - Sector 5, Bucureşti - Sector 6, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, National, Neamţ, Olt, Prahova, Romania, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea


Share
 
Castiga Bani