Intră în cont:  Email:  Parola:  Păstrează-mă logat  Login with Facebook
Nu am cont. Îmi creez unul acum.  |  Mi-am uitat parola
 
 > termeni şi condiţii de utilizare
Termeni si conditii de utilizare.
Protectia datelor personale.
Politica de confidentialitate.


1. Dreptul de proprietate

Toate informatiile existente pe acest site sunt proprietatea exclusiva a Clear Concepts. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat in scris de catre Clear Concepts. Toate drepturile sunt rezervate Clear Concepts.

2. Informatii pentru vizitatori

Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, Clear Concepts se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal
3.1 Utilizarea datelor cu caracter personal

Toate datele personale colectate in cursul vizitelor pe acest site sunt procesate conform legislatiei in vigoare in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Nicio data personala nu va fi colectata fara ca dumneavoastra sa va fi exprimat in prealabil acordul explicit si neechivoc.

Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Clear Concepts declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:
 1. ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Clear Concepts, inregistrata la ANSPDCP cu notificarea numarul 7948;
 2. datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
 3. sa primiti din partea Clear Concepts diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse;
3.2 Informarea persoanelor vizate cu privire la drepturile acestora

Clear Concepts se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677 / 2001 - privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prevederi aplicabile oricarei procesari / utilizari ale oricaror date colectate prin intermediul acestui site.

Utilizatorilor acestui site le sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in special cele cu privire la:
 • dreptul de acces la date potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Clear Concepts, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Clear Concepts;
 • dreptul de opozitie potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
 • dreptul de interventie asupra datelor potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Clear Concepts, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii si in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Orice solicitarea cu privire la cele de mai sus poate fi facuta numai in scris, printr-o cerere semnata si datata, la una din urmatoarele adrese:
 • office@clearconcepts.ro;
 • Clear Concepts SRL, Bd. Camil Ressu, Nr. 27, Bl. N1, Sc. 3, Ap. 137, Sect. 3, Bucuresti
Tuturor persoanelor care transmit catre acest site datele cu caracter personal le sunt garantate drepturile de mai sus, in conformitate cu Legea 677/2001.

4. Politica de confidentialitate

Acest site poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul Clear Concepts. Prin urmare Clear Concepts nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate si raspundere pentru continutul si utilizarea acestor site-uri web si nici pentru politica de confidentialitate a acestor site-uri intrucat aceste politici pot diferi fata de politica Clear Concepts cu privire la confidentialitate.

Prezentul website este protejat prin metode si tehnici care asigura un nivel de maxima securitate. Informatiile personale trimise de utilizatorii acestui site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului.

Confidentialitatea datelor dumneavostra va fi tratata cu maxima diligenta si responsabilitate si in conformitate cu legea romana.

Clear Concepts se angajeaza sa nu dezvaluie catre terti, fara acordul dumneavoastra, nicio datele dumneavoastra personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare, exceptand situatiile permise de lege si prelucrarile efectuate cu respectarea legii de catre diversi parteneri ai Clear Concepts (reprezentanti ori imputerniciti ai acestuia).

Clear Concepts isi rezerva dreptul de a revizui si actualiza, cu respectarea legii romane, oricare termeni si conditii ai acestui website, fara o notificare prealabila.

5. Modificari ale politicii de confidentialitate

Clear Concepts isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.


 
Castiga Bani