Aleea cu licurici – Kristin Hannah

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Vezi Acum Oferta

In vara agitata a anului 1974, Kate Mularkey pare ca s-a impacat cu faptul ca viata nu are sa-i ofere nimic special. Dar, spre uimirea sa, „cea mai grozava fata din lume“ se muta pe strada ei si vrea sa-i fie prietena. Tully Hart pare sa aiba totul: frumusete, inteligenta, ambitie. La prima vedere, cele doua fete sunt cat se poate de diferite: Kate, condamnata sa fie vesnic o fiinta obisnuita, cu o familie iubitoare care o umileste in permanenta; Tully, plina de stralucire si mister, dar cu un secret care o distruge. Ele fac un pact pentru a fi cele mai bune prietene pe vecie, iar pana la sfarsitul verii devin de nedespartit. Timp de treizeci de ani, Tully si Kate se sprijina una pe alta, trecand printr-o multime de evenimente si stari care le pun la incercare prietenia: gelozie, furie, durere, resentimente. Si cred ca au supravietuit tuturor incercarilor vietii pana cand un singur act de tradare le va desparti… si le va supune curajul si prietenia la testul final.

 
Scris de autoarea bestsellerului PrivighetoareaAleea cu licurici este un roman impresionant despre promisiuni, secrete si tradari, despre dragoste, pierdere si magia prieteniei… Besteseller international, vandut in peste 1,2 milioane de exemplare
 
Romanul lui Kristin Hannah este un portret emotionant si realist al unei prietenii complexe si trainice. – Booklist
 
O epopee remarcabila a prieteniei dintre doua fete nedespartite, care trec impreuna printr-o multime de peripetii si de evenimente tragice… o poveste in care fanii vor recunoaste stilul inconfundabil al lui Kristin Hannah. – The Seattle Times


     Fragment din romanul „Aleea cu licurici” de Kristin Hannah:

 
    „Documentarul fu transmis pe post doua saptamani mai tarzlit, si pana si Kate, care era obisnuita cu succesele uimitoare ale lui Tully, fu luata prin surprindere de reactia publicului. Se declansa o adevarata isterie in presa. Ani de zile, Tully fusese vazuta pe ecran drept profesionista desavarsita, spirituala, care urmarea subiectele si relata despre ele cu detasare de jurnalist.
    Acum, publicul afla cum fusese dezamagita si abandonata. Vazura dincolo de jurnalist femeia din interior, si nu conteneau cu comentariile la adresa ei. Sintagma auzita cel mai des era: exact ca mine.
    Inainte de documentar, publicul o respecta pe Tully Hart. Dupa acesta, o adora de-a dreptul. Aparu pe copertile revistelor People si Us in aceeasi saptamana. Documentarul – si fragmente din el – fu difuzat si redifuzat in emisiunile de stiri si divertisment. Se parea ca America nu se putea satura de Tully Hart.
    Dar in timp ce toata lumea o privea pe Tully si trista ei intalnire cu mama instrainata, Kate sesiza cu totul altceva in acele imagini, si urmarea acest lucru la fel de obsesiv.
    Nu putu sa nu remarce felul in care Johnny o privise pe Tully la final, dupa ce fusese descoperita disparitia lui Cloud, felul in care se dusese la ea si o luase in brate.
    Pe langa asta, mai era si schimbul de cuvinte rostite incet pe care Tully si Johnny il avusesera la Sunshine Farms. Cand editasera materialul, taiasera acest moment si introdusesera un cadru de umplutura cu comunitatea, dar Kate nu putea sa nu se intrebe ce isi spusesera oare cei doi.
    Le studie limbajul trupului cu ochi de specialist, dar in cele din urma ramase cu ceea ce avusese de la bun inceput: doi vechi prieteni, lucrand impreuna la un documentar emotionant, si o sotie care isi facuse mult timp griji din cauza lor.

sursa libris.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *