Anvelopa de iarna Michelin ALPIN 6 205/55R16 91T

Anvelopa de iarna Michelin ALPIN 6 205/55R16 91T

Vezi Acum Oferta

Cauciucuri de iarna Michelin ALPIN 6 205/55R16 91T

Noile anvelope de iarna Michelin Alpin 6 se caracterizeaza prin fiabilitatea proprietatilor de aderenta si franarea eficienta pe zapada, stabilitatea si usurinta de control pe asfalt umed, functionarea fara probleme, confortul acustic si capacitatea de a optimiza consumul de carburant al vehiculului. Noile Michelin Alpin 6 inlocuiesc modelul Alpin 5 lansat in cursul anului 2014.

Cercetariile de patru ani pentru a sasea generatie a acestei linii populare de iarna au dus la o serie de inovatii menite sa contrasteze cu realizariile concurentilor directi Goodyear-Dunlop, Continental, Bridgestone si Pirelli. In ultimii ani, inginerii companiei franceze lucreaza din greu nu numai pe longevitatea modelelor, ci si pe durabilitatea caracteristicilor lor de performanta. Prin urmare, producatorul de cauciucuri se straduieste, in orice mod, sa sublinieze eficienta utilizarii anvelopei intr-o stare uzata.
 
Lamelarea ridicata a sectiunii centrale a benzii de rulare optimizeaza aderenta pe directia longitudinala si transversala, iar blocurile mari ale zonei umarului faciliteaza manevrele la viteza mare. Amestecul de cauciucuri de iarna Michelin Alpin A6, care include plastifianti speciali si polimeri functionali, impreuna cu silicon, imbunatateste nu numai tractiunea pe zapada si proprietatile de aderenta la suprafetele uscate si umede, dar si cresterea eficientei consumului de combustibil si rezistentei la uzura a benzii de rulare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *