Top aspiratoare robot – aspirator robot Symbo laserbot 650 WIFI, iRobot Roomba 980, Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop, iRobot Roomba i7.

Aspirarea poate fi o treabă destul de grea – transportarea unui aspirator de 10 kilograme în toată casa nu seamănă cu ideea de distracție a nimănui. Din fericire, puteți reduce sau elimina cantitatea de aspirare obișnuită pe care trebuie să o faceți cu aspiratoarele robot. Aspiratoarele robot pot fi mai mult decât un curățător de covoare – unele modele funcționează chiar ca un mop robot, permițând curățarea lemnului de esență tare sau a altor suprafețe care nu fac parte din covor.

Există o mare de aspiratoare robot, sunteți pregătit să căutați sute de recenzii online?

Cum se alege un aspirator robot


Sunteți gata să începeți să căutați un robot aspirator? Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când comparați diferite modele:

Caracteristici – Pe măsură ce din ce în ce mai multe aspiratoare robot ajung pe piață, aspiratoare cu caracteristici unice apar din ce în ce mai mult. Unele aspiratoare sunt capabile să sesizeze când au baterie descărcată și se întorc la stația de încărcare. Alte aspiratoare își pot goli propriul coș de gunoi.

Navigare – Poate că cele mai mari elemente care vor determina cât de bine funcționează aspiratorul robot în casa ta este cât de bine poate naviga in spațiul în care se află.

Pentru ca un aspirator robot să fie eficient, trebuie să se poată deplasa, acoperind tot spațiul, astfel încât să nu rateze niciun loc.

Unele modele mai scumpe dispun de sisteme de navigație inteligente care vă permit să vă cartografiați spațiul, permițându-vă să programați linii „nu treceți” care vă vor menține aspiratorul departe de obstacole sau vă vor separa spațiul în camere care vă permit să curățați camerele individual. . Aceste dispozitive utilizează camere sau telemetre laser pentru a ține evidența locului în care se află.

Nivel de zgomot – Acolo unde există aspiratoare, există zgomot. Fiți atenți la cât de tare funcționează fiecare unitate și asigurați-vă că puteți face față nivelului de zgomot. Proprietarii de animale de companie ar putea dori să se uite într-un robot aspirator pentru a aspira părul zilnic al animalelor de companie, dar un model puternic ar putea să vă deranjeze animalul de companie. Cu toate acestea, dacă planul tău este de a rula aspiratorul atunci când nimeni nu este acasă, nu trebuie să-ți faci griji la fel de mult.

Dimensiune și formă – Veți dori să vă asigurați că robotul aspirator incape sub canapele, dulapuri și alte mobilier dacă nu doriți să curățați manual acele locuri. Aspiratoare mai mari pot însemna pubele mai mari. Având în vedere și forma este importantă: modelele în formă de D pot curăța colțurile în mod eficient, dar roboții rotunzi cu perii laterale pot curăța în mod eficient colțurile.

Funcționalitate inteligentă – La fel ca multe tehnologii, Wi-Fi și tehnologiile inteligente pentru casă sunt o implementare utilă în aspiratoarele robot.

Întreținere – Cât de ușor este de accesat și golit coșul de gunoi? Cât durează bateria? Piesele de schimb pentru robotul dvs. de curățare sunt accesibile și ușor de găsit? Cât timp de viață are fiecare model?

Aspirator robot iRobot Roomba i7+ silver WiFi

iRobot Roomba i7+ silver WiFi

Mizeriile instantanee nu se potrivesc pentru Roomba i7 + Robot Vacuum și cartografierea sa avansată. Eliminarea automată a murdăriei Clean Base menține praful departe de vedere până la 60 de zile, functionalitati care il claseaza in top aspiratoare robot.

Robotul i7 + învață, mapează și se adaptează la casa dvs. folosind tehnologia Imprint ™ Smart Mapping, permițându-vă să controlați ce camere sunt curățate și când. Oriunde vă aflați, puteți controla când, unde și cum se curăță robotul de aplicația iRobot HOME pentru o curățare cu adevărat personalizată

Caracteristici :
Eliminarea automată a murdăriei Clean Base ™: Curăță după sine. Se ocupă de curățare de la început până la sfârșit. Golește automat coșul într-o pungă de unică folosință care conține 30 de coșuri de murdărie, praf și păr, așa că nu trebuie să vă gândiți la aspirare săptămâni la rând.

Cel mai bun pentru animale de companie: preia mai mult păr ale animalelor de companie decât alte aspiratoare robot. Ideal pentru casele cu animale de companie – Sistemul de curățare premium în 3 trepte curăță murdăria și părul animalelor de companie pe care le vedeți, precum și alergenii și praful pe care nu le vedeți. Filtrul de înaltă eficiență captează 99% din alergenii pentru pisici și câini.

 

Aspirator robot Symbo LASERBOT 360 S7

Symbo LASERBOT 360 S7

Nevoile de distanțare socială și de ședere la domiciliu, precum și faptul că mulți dintre noi lucrează acum acasă cu normă întreagă, au făcut acest segment de produse mult mai interesant, în special pentru cei cu programe restrânse și cu puțin timp sau energie pentru a-i dedica păstrând casa curată. Deși au existat câteva lansări notabile pe segment de la mărci precum Xiaomi , un produs s-a remarcat în ciuda lipsei de publicitate în jurul său.

Aspirator robot Symbo 360 S7 este un robot de curățat aspirator care nu este prea cunoscut. Nu mulți vor fi auzit de marcă sau produs; poate aspira și mop simultan.

La fel ca unele dintre opțiunile populare, 360 S7 este în primul rând un aspirator robot, dar are și capacitatea de a șterge simultan folosind un accesoriu extern separat. Dispozitivul are o singură perie rotativă pe partea dreaptă, care împinge murdăria spre centru pentru aspirarea cu vid de 2.000 pa. La fel ca în majoritatea dispozitivelor de acest gen, aspirator robot Symbo360 S7 folosește roți mecanizate pentru a se deplasa.

Inclus în pachetul de vânzare sunt robotul însuși, accesoriul de mop extern, o cârpă de mop pentru montaj, stația de încărcare și adaptorul de alimentare. Există câteva componente detașabile în interiorul robotului, inclusiv peria principală cu role, coșul de praf, peria de măturat, filtrul EPA înlocuibil pentru coșul de praf și un instrument care include o perie mică pentru curățarea manuală a coșului.

Fitingul extern pentru mop este în esență un mic rezervor de apă care se fixează pe fundul 360 S7 și scurge electronic apă pe podea pentru ca pânza de mop să șteargă. Atașarea acestuia permite dispozitivului să activeze modul de curățare și, pur și simplu scoaterea acestuia, va asigura că dispozitivul se aspiră numai. Un difuzor mic de pe 360 S7 oferă instrucțiuni vocale care vă permit să știți ce face dispozitivul.

Ecovacs Deebot OZMO T8+

Ecovacs Deebot OZMO T8+

Aspirator robot DEEBOT OZMO T8 / T8 + este primul robot de aspirare și ștergere cu tehnologie 3D de ultimă generație TrueDetect. Cu o tehnologie de iluminare structurată și un algoritm de scanare 3D, robotul scanează împrejurimile extrem de precis și detectează chiar și cele mai mici obstacole din cameră pentru a evita coliziunile, blocarea sau încurcarea. Echipat cu noua tehnologie TrueMapping, vă mapează casa cu precizie de 4 ori. * O curățare profundă, cu o eficiență superioară de curățare este asigurată de sistemul puternic de aspirare a reținerii presiunii ECOVAC, precum și de noua și unica tehnologie de curățare OZMO ™ Pro care este format dintr-un rezervor de apă cu o placă de ștergere vibrantă de înaltă frecvență, ideală pentru a face față petelor încăpățânate. T8 + vine cu o stație de golire automată care reține până la 30 de zile praf și murdărie cu punga de praf de unică folosință a stației. Bucurați-vă de o casă curată săptămâni întregi.