Aspirator robot iRobot Roomba 980 – aspirator robot performant

Vă prezentăm iRobot Roomba 980. Timpul este prea prețios pentru a fi irosit cu aspirarea. Prin urmare, vă prezentăm un nou partener care se va dovedi a fi un real ajutor pentru a scăpa de praf și praf în fiecare zi: iRobot Roomba 980 – cel mai puternic aspirator robot din lume! Faceți cunoștință cu noul aspirator robot Roomba,

iRobot Roomba 980

Smart (funcționează prin apăsarea unui buton) elegant, simplu, fără egal (de 10 ori mai puternic decât predecesorul său și cu o durată de viață a bateriei de 2 ori mai mare) fără egal (efect de curățare mai bun decât modelul anterior), ușor de utilizat și adaptabil, independență puternică (poate să fie încărcat atunci când este necesar pentru curățare) Versatil (curățarea covoarelor și a oricărui tip de suprafață dură) calificat (nu cade niciodată pe scări) curajos (depășirea obstacolelor care nu depășesc 1,6 cm) neobosit (o singură sarcină nu Curățarea intermitentă nu depășește 185 de metri pătrați). perfect!

Cu aplicația mobilă sau tabletă iRobot Home, puteți controla de la distanță robotul Roomba 980 indiferent unde vă aflați. Rămâneți la birou și nu uitați să curățați casa? Este foarte simplu, deschideți aplicația iRobot Home și faceți clic pe „Curăță”. Sau puteți programa în avans data și ora în care doriți ca robotul Roomba 980 să înceapă curățarea și nu trebuie să vă faceți griji, Roomba va rezolva această problemă. Aplicația iRobot Home conține mai multe informații: despre întreținerea robotului, asistență tehnică, videoclipuri de antrenament etc.

Aspirator robot iRobot Roomba 980 – cel mai performant aspirator

Navigare IAdapt 2.0 cu locație vizuală Aplicația iRobot Home pentru controlul robotului Funcția de creștere a covorului Curățați până la 185 de metri pătrați / sarcină Încărcați în timpul curățării Curățați podelele din lemn de esență tare, covoarele și podelele dure Potrivit pentru familiile de animale Cap de curățare adaptiv AeroForce Sistem de curățare pe colțuri și pereți Sistemul ANTI se încurcă în cabluri Detecție acustică prin detectarea murdăriei de a doua generație Reinstalarea automată a suportului de încărcare Functie de curatare intarziata Perete virtual cu funcție HALO Sistem de filtrare-AeroForce® filtru dublu de înaltă eficiență Tehnica de lovire a barei de protecție moale Indicator coș plin Colector AeroForce de mare capacitate Baterie litiu-ion de mare capacitate Senzor de detectare a înălțimii Baza cu suport de încărcare

Eficiența curățării impurităților mici și a părului animalelor a crescut cu 50% i robot roomba 980 are una dintre cele mai importante inovații din istoria aspiratoarelor robot – sistemul de curățare în trei trepte AeroForce, care poate crește eficiența de aspirație cu până la 50% atunci când este nevoie. Sistemul AeroForce concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre extractorii rotativi de aer, rezultând accelerarea. Filtrul AeroForce® de înaltă eficiență asigură filtrarea aerului.

Curățați toate tipurile de podele și covoare; curățați zona de sub mobilier (dacă există) Roomba 980 poate manipula toate tipurile de podele – două perii rotative (extractoare) cu două caneluri speciale de ghidare din cauciuc pot colecta în mod fiabil murdăria de pe plăci, linoleum, podele din lemn masiv, covoare etc. Robotul Roomba 980 este conceput pentru a putea pătrunde în mobilier, canapele și fotolii (dacă designul său permite).

Bateria de litiu de înaltă performanță permite iRobot Roomba 980 să curățe 185 de metri pătrați cu o singură încărcare. În comparație cu bateria robotului iRobot anterior, capacitatea sa a crescut cu 50%, iar durata de viață a fost extinsă de 4 ori. Dacă este necesar, Roomba se va întoarce la stația de încărcare pentru câteva minute, îl va încărca și va continua curățarea acolo unde a rămas până la finalizarea lucrărilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *