iRobot Roomba 980 este un aspirator robot performant produs de compania iRobot, care este cunoscută pentru gama sa de aspiratoare robotizate de înaltă calitate. 

Robot de aspirare iRobot Roomba 980, Navigare iAdapt, Carpet Boost, Filtru dublu Hepa, Curatare AeroForce, Negru/Maro

Caracteristici și beneficii aspirator robot Roomba 980

1. Navigație VSLAM (Visual Simultaneous Localization and Mapping):

  • Roomba 980 utilizează tehnologia VSLAM pentru a crea hărți precise ale încăperii și pentru a naviga eficient prin spațiul tău. Această caracteristică permite aspiratorului să se deplaseze în mod inteligent, să evite obstacolele și să ofere o acoperire mai completă.

2. Conectivitate Wi-Fi și Control de la Distanță:

  • Prin intermediul conectivității Wi-Fi, poți controla Roomba 980 de la distanță folosind aplicația mobilă iRobot HOME. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a programa sesiuni de curățare, de a monitoriza starea aspiratorului și de a primi notificări.

3. Sistem de Curățare Puternic:

  • Roomba 980 este echipat cu un sistem de curățare puternic, având o putere de aspirare mai mare în comparație cu modelele anterioare. Acest aspect îl face eficient în îndepărtarea prafului, alergenilor și a altor particule.

4. Detectare a Murdăriei și Concentrarea Asupra Zonelor cu Mai Multă Murdărie:

  • Senzorii de murdărie permit aspiratorului să detecteze zonele mai murdare ale încăperii și să concentreze curățarea în acele zone pentru o performanță îmbunătățită.

5. Încărcare și Revenire Automată la Stația de Încărcare:

  • Roomba 980 se întoarce automat la stația de încărcare atunci când nivelul bateriei este scăzut și apoi reia curățarea de unde a rămas.

6. Filtru HEPA:

  • Roomba 980 este dotat cu un filtru HEPA, care capturează particulele fine, inclusiv alergenii, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului din casă.

Este întotdeauna recomandabil să citești recenzii de la alți utilizatori pentru a obține o perspectivă practică asupra performanței și durabilității unui aspirator robot.