aspirator robot rowenta – Aspirator robot pentru toate suprafetele

Cauti un aspirator robot perfect pentru suprafete dure?

Aspirator robot Rowenta este excelent pentru toate suprafetele, atat pentru covoare dar si pentru suprafete dure. Preturile sunt accesibile pentru categoria aspiratoarelor robot, iar calitatea este recunoscuta la nivel mondial.Am selectat cateva modele reprezentative in functie de buget si performante.

Aspirator robot ROWENTA X-Plorer Animal Serie 80 RR7755WHAspirator robot Rowenta Explorer serie 20 rr6825whAspirator robot ROWENTA X-PLORER Aqua Serie 20 RR6875WH
Aspirator robot ROWENTA X-Plorer Animal Serie 80 RR7755WH, recipient 0.7l, 3 functii de curatare, compatibil cu smartphone-ul, Sistem Aqua Force, negruAspirator robot ROWENTA X-PLORER Serie 20 RR6825WH, 24W, 0.25l, 3 functii de curatare, aspirare uscata, NegruAspirator robot ROWENTA X-PLORER Aqua Serie 20 RR6875WH, 24W, recipient 0.25l, 3 functii de curatare, Sistem Aqua Force 2 in 1, Negru
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Aspirator robot rowenta explorer serie 20 rr6825wh

Aspiratorul robot Rowenta Explorer Serie 20 este un aspirator autonom, ideal pentru a curăța praful de pe suprafețele dure. Bucură-te de sesiuni de curățat fără efort datorită aspiratorului robot ușor de utilizat, ce oferă un nivel înalt de performanță de aspirare. Tehnologia avansată combinată cu interfața prietenoasă și intuitivă garantează rezultate perfecte de fiecare dată. Acesta este ideal pentru aspirarea podelelor dure.

Aspirator Rowenta explorer serie 20 are trei moduri de curățare pentru a asigura o curățare sigură acolo unde este necesar. Datorită sistemului care utilizează tehnologia cu infraroșu, aspiratorul poate evita pereții, mobilierul sau poate preveni căderea de pe scări. Dimensiunile compacte și performanțele ridicate asigură practicitatea și ușurința în utilizare, astfel încât să puteți folosi aspiratorul oriunde (chiar și pe covor).

Functii Rowenta explorer serie 20

Funcția de ștergere Aspirarea eficientă pe toate tipurile de suprafete dure. Funcționare automată, Perie rotativă centrală și două perii laterale. Trei metode de curățare.Senzorii de coliziune, laserele și barele de protecție asigură o navigație sigură Bateria litiu-ion poate funcționa până la 150 de minute. Un sistem de planificare cu 7 programe care poate fi utilizat în fiecare zi într-o săptămână retras. Revine automat la l. A. Stație de încărcare Funcția mop Rowenta RR6875WH. ​​Aspirator Rowenta robot Aqua din seria 20 poate aspira și șterge în același timp, astfel încât să puteți finaliza curățarea întregii pardoseli într-un singur pas. Umpleți rezervorul de apă cu apă și începeți curățarea imediat. Usor de curatat Datorită aspirării automate, curățarea camerei devine foarte plăcută. Această tehnologie practică vă poate curăța cu ușurință cu rezultate excelente.
Curățare eficientă Periile electrice active se vor curăța eficient pe pardoselile dure și, eventual, pe covoarele joase. Periile laterale ating toate colțurile și mută praful în peria centrală, apoi aspiră-l în recipient. 3 moduri de curățare Aspiratorul Rowenta explorer serie 20 oferă 3 moduri de curățare, ceea ce face posibilă curățarea optimă a spațiilor specifice și a tipurilor de murdărie. Navigare rapidă și sigură Senzorii cu infraroșu și anti-cădere, împreună cu protecția oferită de bara de protecție, asigură navigația în jurul pereților și a mobilierului și previn căderea de pe scări. Toate acestea asigură o curățare sigură și fără probleme. Baterie litiu-ion Compact, durabil și nelimitat. Durata de viață extinsă a bateriei cu litiu crește puterea de aspirație până la 150 de minute. Plan de curățare
Ciclul de curățare programabil poate stoca până la 7 programe, astfel încât robotul să poată finaliza cu ușurință întreaga săptămână de curățare.

Trebuie să pregătesc camera înainte de a o curăța cu aspiratorul meu robot?

Înainte de a pune în funcțiune aspiratorul robot, asigură-te că spațiul nu are obstacole, cordoane de alimentare, îmbrăcăminte sau alte obiecte potențial periculoase, care ar putea provoca defectarea aparatului sau alte accidente.

Aspirator Rowenta robot detectează scările pentru a evita căderea?

Da, aspiratorul dumneavoastră robot ROWENTA este prevăzut cu senzori de cădere, care detectează scările și golurile.
Cu toate acestea, pot apărea unele situații în care senzorii nu sunt foarte eficienți. De exemplu, marginile curbate ale scărilor, covoarele de lângă scări, suprafețele alunecoase sau obstacolele pot afecta performanța senzorilor.

Aspirator robot Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975

Proiectat special pentru a acoperi fiecare centimetru al locuintei tale datorita tehnologiei cu laser de ultima generatie, maparii permanente a locuintei si setarilor personalizate.

Conecteaza-ti robotul prin Wi-Fi la aplicatia Rowenta X-Plorer Series 75&95 si controleaza-ti sesiunile de curatat de oriunde, oricand!

  • Personalizezi in detaliu suprafata casei tale prin harta permanenta (denumesti camerele, ajustezi puterea de aspirare in functie de camera, delimitezi zonele de acces, setezi debitul de apa, etc.);
  • Programezi sesiunile de curatat: zilele saptamanii, intervalul orar, modul de curatare;
  • Primesti notificari legate de activitatea si intretinerea robotului tau.

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer Serie 95 schimba regulile jocului: combinatia perfecta dintre confortul curateniei automate a unui robot cu rezultate de curatare in profunzime, fara compromisuri. 

Motorul BLDC extra-puternic de pana la 12000Pa ofera rezultate impresionante, reunind actiunea de curatare 4-in-1 cu tehnologia de navigare si cartografiere de ultima ora. 

Rezultatul este o experienta de curatare moderna, intuitiva care va lasa intreaga casa fara pata.

Actiune 4-IN-1:

  • Doua perii laterale pentru colturi si margini;
  • Trei perii centrale pentru toate tipurile de suprafete si nevoi;
  • Motorul extra-puternic BLDC, cu o putere de aspirare de pana la 12000Pa ofera o curatare impecabila;
  • SMART Aqua Power pentru curatarea inteligenta a suprafetelor cu debit de apa ajustat in functie de nevoi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *