Aspirator robot ROWENTA Explorer Serie 20

Vă prezentăm aspiratorul Rowenta RR6875WH ​​Explorer 20 Seria Aqua Aspiratorul robot 20 Rowenta RR6875WH ​​Explorer 20 Aqua oferă trei moduri de curățare pentru a asigura o curățare sigură acolo unde este necesar. Datorită sistemului care utilizează tehnologia cu infraroșu, aspiratorul poate evita pereții, mobilierul sau poate preveni căderea de pe scări. Dimensiunile compacte și performanțele ridicate asigură practicitatea și ușurința în utilizare, astfel încât să puteți folosi aspiratorul oriunde (chiar și pe covor).


Funcția de ștergere Aspirarea eficientă pe toate tipurile de pardoseli dure Funcționare automată Perie rotativă centrală și două perii laterale Trei metode de curățare Senzorii de coliziune, laserele și barele de protecție asigură o navigație sigură Bateria litiu-ion poate funcționa până la 150 de minute Un sistem de planificare cu 7 programe care poate fi utilizat în fiecare zi într-o săptămână retras Revine automat la l. A. Stație de încărcare Funcția mop Rowenta RR6875WH ​​Aspiratorul robot Aqua din seria 20 poate aspira și șterge în același timp, astfel încât să puteți finaliza curățarea întregii pardoseli într-un singur pas. Umpleți rezervorul de apă cu apă și începeți curățarea imediat. Usor de curatat Datorită aspirării automate, curățarea camerei devine foarte plăcută. Această tehnologie practică vă poate curăța cu ușurință cu rezultate excelente.
Curățare eficientă Periile electrice active se vor curăța eficient pe pardoselile dure și, eventual, pe covoarele joase. Periile laterale ating toate colțurile și mută praful în peria centrală, apoi aspiră-l în recipient. 3 moduri de curățare Aspiratorul robot Rowenta oferă 3 moduri de curățare, ceea ce face posibilă curățarea optimă a spațiilor specifice și a tipurilor de murdărie. Navigare rapidă și sigură Senzorii cu infraroșu și anti-cădere, împreună cu protecția oferită de bara de protecție, asigură navigația în jurul pereților și a mobilierului și previn căderea de pe scări. Toate acestea asigură o curățare sigură și fără probleme. Baterie litiu-ion Compact, durabil și nelimitat. Durata de viață extinsă a bateriei cu litiu crește puterea de aspirație până la 150 de minute. Plan de curățare
Ciclul de curățare programabil poate stoca până la 7 programe, astfel încât robotul să poată finaliza cu ușurință întreaga săptămână de curățare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *