Aspirator robotSymbo LASERBOT 360 S6

Vă prezentăm robotul aspirator Symbo LASERBOT 360 S6. Aspirator robot Symbo LASERBOT 360 S6 este un aspirator robot puternic și accesibil, care combină o putere mare de aspirație de 1800 Pa cu o navigație laser precisă. Harta (harta) casei perfect și planificați întotdeauna cea mai eficientă metodă de curățare. Este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli dure și poate rezista chiar și fără covoare!

Baza oricărui aspirator de calitate este un motor electric adecvat. Aspiratorul robot 360 S6 este echipat cu un puternic motor japonez NIDEC cu o presiune de aspirație de până la 1800 Pa. Este unul dintre cele mai puternice aspiratoare robot de pe piață. Motorul puternic este foarte util pentru covoarele cu paragate sau pentru aspirarea de-a lungul peretelui, ceea ce reprezintă un dezavantaj comun al altor aspiratoare robotizate. Periile mici și rotunde sunt proiectate pentru a conduce praful și praful sub unitatea de aspirare a aspiratorului robot, ajutând astfel la curățarea spațiului la maxim.

Aspirator robot 360 S6 poate gestiona aspirarea și ștergerea umedă în același timp. După instalarea recipientului de apă de 80 ml, aspiratorul va trece automat în modul mop. Sistemul de dozare poate asigura o alimentare precisă și uniformă a apei pe materialul mop. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la petele de apă de pe podea. Cu toate acestea, asigurați-vă că umpleți rezervorul de apă cu apă și umeziți cârpa înainte de a o utiliza pentru prima dată.

Aspirator robot Symbo LASERBOT 360 S6

Convenabil prin telefon Presiunea de aspirație este de până la 1800 Pa / min. 4 moduri de performanță pot fi setate-silențioase, standard, puternice, maxime Filtru HEPA Algoritm de poziționare și mapare simultană (SLAM) Până la 150 de metri pătrați de spațiu pot fi degajați într-o singură încărcare Se va încărca automat și va continua curățarea de unde s-a oprit 2 perii laterale Baterie litiu-ion de mare capacitate, cu rezistență și durabilitate mai mari Rezervor de apă cu mop din microfibră

Pentru aspiratorul robot 360 S6, casele cu suprafețe neregulate nu reprezintă o problemă. Este echipat cu o serie de senzori, astfel încât se poate deplasa perfect în interior. Înălțimea aspiratorului este de numai 10 cm, deci poate fi atinsă chiar și în locuri greu accesibile. Curățarea sub mobilier sau pat va deveni o sarcină ușoară.

Puteți controla aspiratorul robot de pe smartphone de oriunde, cum ar fi atunci când lucrați sau în vacanță. Puteți planifica când și cât de des aspiratorul robot va aspira. Utilizați aspiratorul în modul manual, după cum este necesar, pentru a vizualiza traseul de curățare sau pentru a modifica puterea de aspirație. Aplicația 360Robot oferă multe funcții, pe care le veți aprecia. Puteți salva mai multe hărți în aplicație simultan, ceea ce îl face o alegere convenabilă pentru casele cu mai multe etaje. Datorită cartografierii inteligente a camerei, puteți aspira doar anumite camere, cum ar fi dormitorul, coridorul sau camera de zi. Dacă doriți ca aspiratorul să evite locurile, marcați-l ca o zonă restricționată în aplicație.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *