Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop

Vă prezentăm Symbo xBot 5 PRO Crezi că curățarea camerei va ocupa prea mult timp liber? În acest caz, trebuie să dețineți un aspirator robot ca Symbo xBot 5 PRO, deoarece acest tip de abuz domestic va deveni un lucru din trecut. Combinat cu un sistem puternic de curățare și o funcție inteligentă de navigare prin giroscop, Symbo xBot 5 PRO poate manipula podele dure și covoare. Pentru a obține un efect de curățare mai perfect, filtrul de dispunere HEPA poate captura murdăria fină și funcția de mop printr-o pompă de apă controlată activ. În plus față de cele șase moduri de curățare – Auto, De-a lungul peretelui, parțial, dublu, maxim, aleatoriu și cinci utilizări PRO ale Symbo xBot, există și un program de curățare care vă permite să selectați data și ora.


6 metode de curățare pentru a obține o curățare eficientă Personalizați curățarea în funcție de nevoile dvs. și alegeți între diferite moduri de curățare. Puteți alege dintre 6 tipuri de curățare. Funcție mop-rezervor de apă cu mop Symbo xBot 5 PRO șterge podeaua cu un mop din microfibră și o udă în mod regulat din rezervorul de apă. Umidificarea este controlată în mod activ de pompa de apă. De exemplu, atunci când pompa de apă revine la stația de încărcare, închide canalul de scurgere și nu udă podeaua și nici nu atinge cablul de alimentare. Funcția de ștergere este potrivită pentru toate tipurile de pardoseli netede (pardoseli plutitoare, lemn, parchet, linoleum).
Combinați vasul-vid și mop în același timp În ambalaj, Symbo xBot 5 PRO are și două coșuri de gunoi. Unul este o capacitate mare pentru curățarea uscată a murdăriei curente, iar celălalt combină un coș de gunoi clasic cu un rezervor de apă și un mop. Acest lucru face mai ușor ca unul dintre puținii roboți de pe piață cu această funcție să aspire și să șteargă cu un mop în același timp. În acest fel, puteți efectua două operații de curățare într-un singur ciclu de funcționare a robotului, economisind mai mult timp. Navigare inteligentă Smart GYRO-robotul nu se va pierde Symbo xBot 5 PRO utilizează o navigație avansată cu giroscop Smart GYRO în timpul procesului de curățare, prin urmare aspiratorul poate fi mutat sistematic și apoi optimiza traseul pentru a obține cea mai bună curățare a podelei. Încercați să acoperiți cât mai multe suprafețe și concentrați-vă pe curățarea pereților și colțurilor.
Navigaţie inteligentă Smart GYRO – robotul nu se pierde
Symbo xBot five PRO folosește în timpul curăţeniei navigația avansată giroscopică Smart GYRO, datorită acesteia aspiratorul se mişcă în mod sistematic și apoi optimizează traseul pentru cea mai bună curățare a podelei. Încearcă să acopere cât mai multă suprafață posibilă și se dedică intens curățării de-a lungul pereților și colțurilor.

Un alt lucru pozitiv este că robotul va reveni la poziția de pornire. Nu mai trebuie să-l mai găsești sub pat … Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli Peria spirală specială este formată dintr-o perie de cauciuc și lame și perii laterale, ajutând la curățarea perfectă a tuturor tipurilor de podele. Vă puteți aștepta să curățați podele plutitoare, vinil și lemn, linoleum, marmoleum, parchet și chiar covoare joase. Filtrarea dublă – filtru proiectat HEPA poate captura chiar și praf fin și alergeni Filtrul de aspect HEPA poate ajuta l. A. Captează praf fin, acarieni sau alergeni la animale. Manipulatorul din jur și filtrul principal pot reduce înfundarea filtrului HEPA și pot face curățarea mai ușoară, astfel încât durata de viață este mai lungă. Symbo xBot 5 este potrivit și pentru familiile cu alergici și copii mici.
Baterii de înaltă calitate și încărcare automată
Aspiratorul robotic Symbo xBot five PRO conține o baterie Li-ion de înaltă calitate, fără efect de memorie și o capacitate de până l. A. 100 min. Și din moment ce robotul se mișcă sistematic, zona acoperită poate fi cu adevărat mare (în funcție de segmentare, mobilier and so forth.).

Baterie de înaltă calitate și încărcare automată Aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO conține baterii litiu-ion de înaltă calitate, fără efect de memorie și o capacitate de până la 1. A. 100 de minute. Și pentru că robotul se mișcă sistematic, suprafața acoperită poate fi mare (în funcție de segment, mobilier etc.). După ce bateria este descărcată sau curățată, se va reîncărca singură pe baza de încărcare. Durează doar 100 de minute pentru a încărca aspiratorul robot. Aspirator cu zgomot de până la 60 dB Comparativ cu unele produse concurente, nivelul de zgomot al acestui robot aspirator este într-adevăr scăzut. În majoritatea cazurilor, nu va depăși 60 de decibeli. Chiar și până la l. A. Sub aspirație mare de 1300 Pa.
Descriere produs 6 moduri de curățare – automate, de-a lungul peretelui, parțiale, duble, maxime, aleatorii Giroscop de navigare inteligent Potrivit pentru diferite tipuri de pardoseli dure (vinil, parchet, linoleum) și covoare joase Aspirație ridicată Potrivit pentru curățarea părului animalelor Durata până la Los Angeles este de o sută de minute pe încărcare Doar 79 mm înălțime O pereche de perii lungi pentru aspirarea colțurilor Filtrare în două etape: filtrul principal și filtrul cu aspect HEPA pot captura chiar și cele mai mici particule de praf și murdărie Baterie litiu-ion de mare capacitate Ștergeți apa, pompa de apă CNC Bara de delimitare utilizată pentru a defini spațiul Wi-Fi și controlul aplicațiilor
Controlaţi Symbo Xbot five PRO cu ajutorul telefonului
Controlează Symbo Xbot 5 PRO cu telefonul mobil Folosind aplicația mobilă de pe telefon sau tabletă, puteți descărca de la l. A. Distanța controlează complet aspiratorul robot, oricând și oriunde. Instalați aplicația prin Google Play sau Apple App Store. Porniți aplicația și înregistrați-vă înainte de prima utilizare. După asocierea aplicației cu robotul, puteți seta, de exemplu, un program de curățare, diferite moduri sau puteți vizualiza hărți de curățare sau statistici de curățare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *