Aspirator vertical Dyson – Cel mai bun aspirator vertical

Cauti cel mai bun aspirator vertical? Cel mai performant aspirator vertical fara fir?

Aspirator vertical Dyson este cel mai performant aspirator vertical fara fir.

Dyson are cea mai puternică aspirație pe orice suprafata.
De la curatari profunde și captarea părului pentru animale de companie până la curatari rapide și soluții versatile pentru pardoseli dure, există un aspirator Dyson pentru nevoile dumneavoastră.

Aspirator Dyson V8Aspirator Dyson V10 AbsoluteAspirator Dyson V11 Absolute Extra
VERIFICA PRETUL LA dyson.skin.roVERIFICA PRETUL LA dyson.skin.roVERIFICA PRETUL LA dyson.skin.ro

Aspirator vertical Dyson V10 Absolute Cyclone

Aspirator vertical Dyson V10 Absolute, 525 W, 29.4V, 0.76 l, autonomie 60 min, Gri/Portocaliu

Putere maximă de aspirare. Fără cablu. 

Autonomie de până la 60 de minute de aspirare puternică și un recipient de colectare cu 40% mai mare față de modelele precedente

Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Absolute curăță covoarele în profunzime

Capătul puternic de curățare cu acționare directă aspiră până și firele de praf aflate în profunzimea covorului.

Capătul de curățare Soft este delicat cu parchetul și gresia

Prin intermediul acestui capăt de curățare realizat din fibră de carbon antistatică și nylon, aspiratorul vertical fără fir Dyson V10 Cyclone Absolute este delicat cu suprafețele dure, rezultatul fiind însă excepțional, de fiecare dată.

Îndepărtează cu ușurință părul de animale 

Capătul de curățare motorizat de dimensiuni mici ridică și aspiră părul de animale de pe tapițerie și din covoare. Util atât în casă, cât și în mașină.

Reține 99,97% din particulele cu dimensiuni de până la 0,3 microni

Sistemul de filtrare complet ermetic blochează particulele microscopice și eliberează doar aer curat.

Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute + curăță în profunzime

Motorul puternic acționează peria electrică Direct Drive și antrenează perii rigizi din nylon pentru a îndepărta firele de praf ascunse adânc în covoare, dar și firele nedorite de păr ale animalelor de companie. Aspiratorul vertical fără fir Dyson V8 Absolute + are un recipient de colectare generos și igienic de curățat. Sistemul „Point and shoot” îți permite să elimini conținutul printr-o simplă apăsare de buton!

Aspirator Dyson V8 Absolute

Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute curăță covoarele în profunzime

Perie de curățare moale Soft este învelită în nylon fin pentru a îndepărta murdăria de pe suprafețele dure precum gresia și parchetul, în timp ce filamentele anti-statice din fibră de carbon înlătură particulele fine de praf.

Motorul puternic acționează peria electrică Direct Drive și antrenează perii rigizi din nylon pentru a îndepărta firele de praf ascunse adânc în covoare, dar și firele nedorite de păr ce provin de la animalele de companie. 

Tehnologia brevetată  2 Tier Radial, dezvoltată cu atenție de-a lungul anilor are la bază 15 cicloni care aspiră cu putere particulele microscopice de praf din aer.
Stație andocare și încărcare

Dock-ul special montat pe perete este o soluție modernă ce te ajută să economisești spațiu, oferindu-ți un plus de comfort în același timp. Mai mult, acesta dispune și de funcția de încărcare.

Aspirator Dyson V8 Absolute – aspirator vertical fara fir

Datorită sistemului inteligent de curățare “point and shoot,” conținutul recipientului de colectare este golit printr-o singură mișcare. Perie Electrică Direct Drive

Peria de curățare electrică  Direct Drive este ideală atât pentru curățarea în profunzime a covoarelor, cât și a parchetului și gresiei.
Perie de curățare moale Soft

Capătul de curățare Soft este realizat dintr-un material moale, ideal pentru curățarea suprafețelor lucioase precum parchetul și gresia.
Mini perie motorizată

Capătul de curățare motorizat de dimensiuni mici este ideal pentru trepte și spațiile mici din locuință.
Perie Combi 2in1 Quick Release

Capătul combi dispune de o funcție specială: prin apăsarea unui simplu buton, treci de la un capăt larg la o perie pentru suprafețele delicate.
Capăt aspirare Crevice Tool Quick Release

Capătul de curățare pentru spații înguste (Crevice tool Quick Release) îți permite să ajungi până și în acele zone aparent inaccesibile, precum în spatele dulapului sau în colțuri.

Capătul de curățare de dimensiuni mici dispune de peri fini din nylon pentru curățarea suprafețelor delicate și a materialelor textile.

Aspirator vertical Dyson Cyclone V10 Absolute

Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Absolute curăță covoarele în profunzime

Capătul puternic de curățare cu acționare directă aspiră până și firele de praf aflate în profunzimea covorului

Prin intermediul acestui capăt de curățare realizat din fibră de carbon antistatică și nylon, aspiratorul vertical fără fir Dyson V10 Cyclone Absolute este delicat cu suprafețele dure, rezultatul fiind însă excepțional, de fiecare dată.

Reține 99,97% din particulele cu dimensiuni de până la 0,3 microni

Sistemul de filtrare complet ermetic blochează particulele microscopice și eliberează doar aer curat.

Sistem de filtrare performant

Sistemul de filtrare a aerului reține până la 99.97% din particulele cu dimensiuni de până la 0,3 microni și eliberează aer curat.Configurație liniară

Poziționarea precisă a motorului, a containerului și a ciclonilor permite aerului să se deplaseze în linie dreaptă: de la capătul de curățare direct la ciclon, crescând puterea de aspirație.
3 moduri de curățare

Dyson V10 Absolute dispune de 3 moduri de curățare cu intensități diferite ce se adaptează perfect tuturor suprafețelor.Protecție acustică

Aspiratorul vertical Dyson Cyclone V10 Absolute este construit să funcționeze în cel mai silențios mod posibil pentru un plus de confort.

Datorită sistemului inteligent de curățare “point and shoot,” conținutul recipientului de colectare este golit printr-o simplă apăsare de buton.

Dock-ul special montat pe perete este o soluție modernă ce te ajută să economisești spațiu, oferindu-ți un plus de comfort în același timp. Mai mult, acesta dispune și de funcție de încărcare.

Aspirator vertical Dyson V11 Absolute Extra

Motorul Dyson V11: puternic și inteligent

Varful de gama pentru aspiratoarele Dyson, cel mai puternic aspirator vertical.

Aspiratorul vertical Dyson V11 Absolute Extra dispune de un motor de ultimă generație cu o viteză de 125.000 de rotații pe minut ce asigură o putere de aspirare mai puternică decât majoritatea aspiratoarelor cu fir.Captează până la 99.97% din particulele cu dimensiuni de până la 0,3 microni, cum ar fi particulele fine de praf și alergenii din covoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *