Aspirator Dyson V11 Absolute Extra – Aspirator vertical Dyson

Cauti aspirator Dyson V11? Noul varf de gama curata în profunzime, indiferent de suprafața.

Eliminați praful și alergenii, aspirator Dyson v11 absolute extra pro poate captura până la 99,97% din particule cu dimensiuni de până la 0,3 microni, cum ar fi particulele fine de praf și alergenii covorului. Motorul inteligent Dyson integrat permite periei cuplului să se rotească de până la 60 de ori pe secundă. Prin urmare, peria de nailon poate pătrunde adânc în fibrele covorului și poate îndepărta praful și praful fin de pe orice suprafața.

Aspirator Dyson cu spalare

Imagine 1 mare

In acest monent cel mai performant aspirator vertical fara fir, sistemul ergonomic V11 al lui Dyson este deosebit și a ridicat serios stacheta în lumea aspiratoarelor fără fir. Aspiră fără efort resturi de toate dimensiunile (de la praf fin la cereale vărsate) pe toate tipurile de pardoseală (fără a fi nevoie să schimbați capetele), iar filtrele desigur deosebit de importante pentru persoanele care suferă de alergii.

De asemenea, elementele de bază sunt bune – avem o oră întreagă la setarea minimă, care este mai lungă decât majoritatea aspiratoarelor și aproape un sfert de oră pe turbo. Tehnologie superioara, cu un ecran LCD elegant, care vă spune totul, de la cât timp ați rămas din încărcarea curentă până la alertele de depanare despre blocaje sau când filtrul trebuie curățat. Defecte? Nici unul.

Aspiratorul vertical Dyson V11 Absolute Extra are cel mai avansat motor cu o viteză de rotație de 125.000 rpm, care are o putere de aspirație mai mare decât majoritatea aspiratoarelor fără fir.Aspiratorul vertical fără fir Dyson V11 Absolute Extra are un sistem de filtrare a aerului care poate reține până la 99,97% din particule (până la 0,3 microni). Deoarece gazele de eșapament pe care le produce sunt mai curate decât aerul din cameră, vă puteți bucura de un mediu sanitar și mai sănătos pentru familia dvs.

Puteți alege dintre 3 moduri de curățare: „Mod automat” poate regla automat puterea pentru a se potrivi oricărei suprafețe; „Mod Eco” poate asigura cel mai lung timp de funcționare; „Mod Boost” poate efectua o curățare super puternică a murdăriei. În funcție de modul de utilizare, de capul de curățare și de forma de utilizare (aspirator vertical sau aspirator manual), timpul maxim de funcționare va varia.

Aspirator Dyson V11 Absolute Pro

Apirator Dyson V11 Absolute Pro elimină până la 99.97% din particulele invizibile pentru ochiul uman, precum particulele fine de praf și alergenii din casă!Aspiratorul vertical Dyson V11 Absolute Pro poate monitoriza performanța sistemului de 8.000 de ori pe secundă și poate raporta date în timp real pe ecranul LCD.

Imagine 3 mare

Aspiratorul vertical fără fir Dyson V11 Absolute Pro are un sistem de filtrare a aerului care poate reține până la 99,97% din particule (până la 0,3 microni). Deoarece gazele de eșapament pe care le produce sunt mai curate decât aerul din cameră, vă puteți bucura de un mediu sanitar și mai sănătos pentru familia dvs.Până la 60 de minute de autonomie în modul de aspirație ECO. Durata efectivă de funcționare variază în funcție de modul de putere sau accesoriile utilizate.Motorul puternic permite rotirea periei Torque Drive de până la 60 de ori pe secundă. Astfel, perii de nailon pătrund adânc în fibrele covoarelor și elimină murdăria și praful fin de pe orice suprafață.

Aspirator vertical Dyson V11 Absolute Extra Pro Gold

Captează până la 99.97% din particulele cu dimensiuni de până la 0,3 microni, cum ar fi particulele fine de praf și alergenii.

Aspiratorul vertical Dyson V11 Absolute Extra Pro Gold are cel mai avansat motor cu o turație de 125.000 rpm, ceea ce asigură o putere de aspirație mai mare în comparație cu majoritatea aspiratoarelor cu fir. În plus, poate monitoriza performanța sistemului de 8.000 de ori pe secundă și raporta date în timp real pe ecranul LCD.

Imagine 0 mare

Aspiratorul vertical fără fir Dyson V11 Absolute Extra Pro Gold poate fi transformat într-un aspirator portabil cu un singur buton. Cu ajutorul mai multor capete de aspirație, veți putea elimina orice murdărie din casă!Aspiratorul vertical fără fir Dyson V11 Absolute Extra Pro Gold are un sistem de filtrare a aerului care poate reține până la 99,97% din particule cu dimensiuni de până la 0,3 microni. Deoarece gazele de eșapament pe care le produce sunt mai curate decât aerul din cameră, vă puteți bucura de un mediu sanitar și mai sănătos pentru familia dvs.

Cu două baterii, când aspirați cu Dyson V11 Absolute Extra Pro Gold, vă veți bucura de până la 120 de minute de funcționare în modul Eco!

După utilizare, puteți depozita aspiratorul V11 Absolute Extra Pro Gold în noul suport de podea de andocare și încărcare V11. Designul acestui suport este ergonomic.

Perie mini murdărie Stubborn Dirt Quick Release perfectă pentru curățarea covoarelor groase, a covorașelor din fața ușilor, dar și a zonelor intens circulate din casă și mașină.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *