Aspiratorul Dyson V11 Absolute Extra este un aspirator vertical de înaltă performanță produs de Dyson, cunoscut pentru tehnologia sa inovatoare de aspirare. 

Aspirator vertical fara fir Dyson V11 2023, 545 W, 0.76l, autonomie 60 minute, Nichel/Albastru

VEZI PRET SI RECENZII

 1. Motor Digital Dyson V11:

  • Aspiratorul este echipat cu un motor digital puternic Dyson V11, care oferă o aspirare eficientă și constantă.
 2. Autonomie îmbunătățită:

  • Bateria aspiratorului oferă o autonomie extinsă, permițând utilizatorului să curețe o suprafață mai mare fără a fi nevoie să încarce bateria în mod frecvent.
 3. Monitorizarea performanței în timp real:

  • Aspiratorul este dotat cu un ecran LCD care oferă informații în timp real cu privire la durata de viață a bateriei, performanța curentă și eventualele mesaje de întreținere.
 4. Tehnologie de detectare a suprafeței:

  • Senzorii din capul aspiratorului ajustează automat puterea de aspirare în funcție de suprafața pe care te afli, asigurând o performanță optimă pe orice tip de podea.
 5. Sistem de filtrare avansat:

  • Filtrul avansat captura particule fine de praf și alergeni, oferind un aer mai curat în timpul procesului de aspirare.
 6. Perie High Torque Cleaner Head:

  • Aspiratorul este echipat cu o perie High Torque Cleaner Head ce dispune de peri rigizi pentru curățarea eficientă a covoarelor și de peri moi pentru curățarea podelelor dure.
 7. Recipient pentru praf mare:

  • Aspiratorul are un recipient pentru praf de capacitate mare, eliminând necesitatea de a se goli prea des în timpul curățării.
 8. Accesorii și atașamente variate:

  • Aspiratorul vine cu o gamă variată de accesorii și atașamente, cum ar fi peria de praf, peria pentru tapițerie și peria pentru spații înguste, pentru a face față diferitelor nevoi de curățare.

Aspiratorul Dyson V11 Absolute Extra este o alegere populară pentru cei care caută performanță într-un aspirator vertical, oferind tehnologie de vârf și caracteristici inovatoare.

Aspiratoarele verticale Dyson sunt cunoscute pentru tehnologia lor inovatoare și performanța superioară de aspirare. Aceste aspiratoare au caracteristici și designuri avansate, care le fac populare pe piață.