melitta.ro%20

Aspirator vertical fara fir – Top 3 cel mai bun aspirator vertical

Cauti un aspirator vertical fara fir? In cele ce urmeaza am selectat cele mai bune aspiratoare verticale in functie de popularitate si recenzii din mediul online.

Aspirator vertical Samsung VS60K6050KW/GEAspirator vertical ROWENTA X-Pert 360 RH6933WOAspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD
Aspirator vertical Samsung VS60K6050KW/GE, 170W, 21.6V, Cyclone Force, EZ Clean Brush, 30min, AlbAspirator vertical ROWENTA X-Pert 360 RH6933WO, 44W, motor de inalta performanta, 22V, perie motorizata, lumini LED, tehnologie ciclonica, gri/rosuAspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD, 0.9 l, 25.2 V, Li-Ion, Sensor Bagless Technology, Autonomie pana la 60 min, Negru
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Aspiratoarele ajută foarte mult la menținerea casei curate, igienice și confortabile pentru a locui. Deoarece casa noastră este locul în care locuim și de obicei ne petrecem timpul, ar trebui să fie îngrijită în mod regulat.

Există o gamă largă de diferite tipuri de aspiratoare pe piață, unele dintre ele fiind cele mai potrivite pentru covoare, în timp ce altele excelează pe podele dure. Sa alegi cel mai bun aspirator vertical sau hoover – termenul colocvial pentru aceste dispozitive de îngrijire a podelelor inventat deoarece Hoover a fost una dintre primele mărci care a produs aspiratoare – poate sa fie dificila.

Pe lângă cele mai bune aspiratoare cu fir, merită luate în considerare și unele dintre cele mai bune aspiratoare fără fir. Alimentate de baterii reîncărcabile de lungă durată, un aspirator fără fir este mai ușor și mai ușor de împins în jurul casei, iar multe pot fi transformate și în aspiratoare portabile.

Alternativ, cele mai bune aspiratoare robot vor prelua problema curățării podelelor pentru tine, colectand singur praf și resturi de pe podele.

Aspirator vertical fără fir Dyson V8 Animal

Dyson V8 Animal Cordless Vacuum Cleaner 0Aspiratorul Dyson V8 Animal fără fir este proiectat pentru casele cu animale de companie cu până la 40 de minute de aspirație fără decolorare. Tehnologia Direct Drive curăță în profunzime covoarele și podelele dure, conducând peri rigizi de nailon adânc în covoare pentru a aspira praful fin și murdăria. Acoperire nouă sub răsuciri și încuietori pentru scule pentru o curățare ușoară sub mobilier, fără a fi nevoie să vă aplecați. Tehnologia avansată  oferă aspirație puternică și consistentă de la început până la sfârșit, fără pierderi de aspirație. Se transformă rapid într-un aspirator portabil pentru curățarea locuinței și a mașinii.

Tehnologia Direct Drive curăță în profunzime covoarele și podelele dure. Motorul din interiorul capului mai curat antrenează peri rigizi de nailon adânc în covoare pentru a aspira praful fin și murdăria împământată cu până la 40 de minute de putere Dyson.

Aspirator Dyson Cyclone V10 Absolute

Dacă sunteți in cautarea unui model de aspirator fără fir de top, dar nu vă place să cheltuiți prea mult pentru Dyson V11, atunci Dyson Cyclone V10 este următorul model accesibil. În mod semnificativ mai ieftin decât cel mai recent și mai mare Dyson, V10 Cyclone este încă destul de costisitor, dar este remarcabil de puternic.

De asemenea, oferă o mare îmbunătățire a aspiratorului Dyson V7, dacă v-ați dorit să cheltuiți mai mult pentru performanțe mai bune. Coșul de praf este cu 43% mai mare, la 0,77 l, și are o durată de viață a bateriei de două ori în modul normal. Puterea de aspirație și curățare este, de asemenea, îmbunătățită, deși este puțin mai greu si cantareste 2,61 kg.

Aspirator vertical fara fir Bosch Athlet BCH625LTD

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD, 0.9 l, 25.2 V, Li-Ion, Sensor Bagless Technology, Autonomie pana la 60 min, Negru

Beneficiați de durata de funcționare extra-lungă de 60 de minute și timpul scurt de încărcare: 3 ore (baterie 80% încărcată), 6 ore (baterie 100% încărcată) datorită bateriilor reîncărcabile durabile și puternice
Bucurați-vă de confortul lui Bosch Athlet datorită sistemului ușor și ușor de curățat, care îl face ușor de utilizat, depozitat și curățat
Operați convenabil cu o întreținere minimă ca rezultat al tehnologiei excepționale puternice și unice fără saci. Greutate-3 kg, capacitate utilizabilă de 0,9 litri
Aspirare fără limitări la tapițerie și în colțuri datorită kitului de accesorii reglabile pentru flexibilitate o maximă.
Peria motorizată AllFloor HighPower funcționează la aproximativ 5000 de rotații pe minut și asigură rezultate de curățare amănunțite pe toate tipurile de pardoseli, cum ar fi covoarele sau pardoselile dure.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *