Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A

Banda de alergare electrica Energy Fit MT10A

Energia este potrivită pentru banda de alergat mt10a, viteză maximă 12 km / h, greutatea maximă a utilizatorului 130 kg, intrare mp3, USB, difuzor încorporat, pliabil pe cilindru, roți de transport

BANDA DE ALERGAT CU INCLINARE AUTOMATA ENERGY FIT MT10A

VERIFICA PRETUL LA sportpartner.ro

Banda de alergat este simplă și eficientă și este cea mai versatilă dintre toate echipamentele sportive. Pe scurt, o bandă de alergat este un dispozitiv folosit pentru a merge, a alerga sau a urca în picioare. Banda de alergare include o suprafață mobilă care se mișcă constant, creând nevoia utilizatorilor de a se deplasa. Această mișcare poate recrea mișcarea pe un teren stabil, fără a se deplasa de fapt de la scenă. Mișcarea și caracteristicile fizice ale benzii de alergat permit alergătorului și persoanei care merge pe banda de alergat să parcurgă aceeași distanță pe o suprafață standard. Banda de alergat de astăzi poate fi utilizată pentru orice, de la exerciții aerobice regulate până la reabilitare și chiar ca metodă de exerciții pentru astronauții care trăiesc în condiții de gravitate zero.

  • Motor: 1,5 CP; Viteza: 1-12 km / h; Inclinare automata: 12 nivele; Funcțiile computerului: puls, viteză, timp, distanță, calorii, înclinație; Suport MP3, USB, card SD; Senzorul pulsului manual poate citi ritmul cardiac; Dimensiunea suprafeței de rulare (banda de alergat): 120 * 42 cm; Greutatea maximă a utilizatorului: 130 kg; 95% sunt în cutie; Funcția de siguranță – cheie magnetică, poate opri banda de frecvență imediat în caz de dezechilibru; Rulați sistemul de amortizor; Oferiți siguranță, stabilitate, rezistență și fiabilitate punte dublă. Un sistem care asigură funcționarea ușoară și silențioasă; Poate fi pliat pe cilindru; Realizați o desfășurare automată și stabilă cu ajutorul sistemului hidraulic al cilindrului; Roțile de transport sunt ușor de transportat; Pernă elastică Dimensiune: 165 * 74 * 135 cm; Greutate: 65 kg; Perioada de garanție: 24 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *