Banda de alergat Domyos pentru acasa

Bnada de alergat Domyos dacă sunteți în căutarea unei benzi de alergat pentru acasă acaesta banda este o alegere foarte buna; există câteva caracteristici cheie pe care ar trebui să le căutați. Cele mai bune benzi de alergat de acasă sunt de dimensiuni convenabile, sunt alimentate de motoare puternice și sunt echipate cu funcții care oferă îndrumări valoroase de antrenament, monitorizare a fitnessului și divertisment.

Banda de alergat domyos t520b, Banda de alergat RUN 100 , Bandă de mers W100 Domyos.

IeftinCea mai cautata banda de alergat DomyosPremum
Bandă de mers nemotorizata W100 Domyos
Banda de alergat RUN 100 
Banda de alergare Intense Run
BANDĂ DE ALERGARE SAU DE MERS FITNESS CARDIO Fitness Cardio, Bodybuilding, Crosstraining, Pilates - Bandă de mers W100 DOMYOS - Aparate fitness cardioBANDĂ DE ALERGARE SAU DE MERS FITNESS CARDIO Fitness Cardio, Bodybuilding, Crosstraining, Pilates - Bandă de alergat RUN100 DOMYOS - Aparate fitness cardioBANDĂ DE ALERGARE SAU DE MERS FITNESS CARDIO Fitness Cardio, Bodybuilding, Crosstraining, Pilates - Bandă de Alergat Intense Run DOMYOS - Aparate fitness cardio
VERIFICA PRETUL LA decathlon.roVERIFICA PRETUL LA decathlon.roVERIFICA PRETUL LA decathlon.ro

Deoarece banda de alergat va fi în permanență în casa dvs., este o idee bună să acordați prioritate mașinilor care credeți că sunt suficient de versatile pentru a satisface toate nevoile de fitness ale membrilor gospodăriei dvs., în timp ce sunteți suficient de silențios pentru a funcționa fără a deranja prea mult pe nimeni.

Banda de mers W100 este nemotorizată

Banda de alergat W100 este o bandă de alergat nemotorizată, cu o suprafață înclinată de 15%. Se adresează medicilor care doresc să ardă calorii și să îmbunătățească capacitatea cardiacă.
Consola benzii de mers W100 este prevăzută cu un ecran LCD, ce permite afișarea a 5 indicatori de practică: viteză, timp, distanţă, calorii și număr de pași. Datorită modului „OBIECTIV”, aveți posibilitatea de a vă alege un obiectiv de atins la fiecare dintre ședințe. Suportul securizat, situat deasupra ecranului, permite poziționarea telefonului mobil pentru divertisment în timpul antrenamentului.

Banda de alergat W100 este echipată cu un cric pentru a plia centura complet în siguranță și a o stoca vertical. Cele 2 roți sunt ușor de mutat și ușor de depozitat. Banda de alergat trebuie depozitată în interior, într-un loc curat, ferit de umezeală, pentru a proteja toate componentele electronice. Nu-l utilizați în aer liber.Banda de alergare W100 este echipată cu 2 roți de inerție pentru a asigura o bună mobilitate. Înălțimea înclinării nu este reglabilă, este setată la 15%, tija de reglare situată la înălțimea tijei de sprijin poate regla viteza de practică și este conectată la sistemul magnetorezistiv.

Banda de alergat RUN 100 

Banda de alergare RUN 100 este compactă și ușor de depozitat. Banda de alergare pliată RUN 100 este de doar 3 ori mai mare decât modelul anterior și are o adâncime de doar 38 cm. Poate fi stocat orizontal sau vertical, în funcție de spațiul disponibil. 4 roti, usor de deplasat.

Banda de alergat RUN100 are o consolă compactă, cu ecran LCD retro-iluminat, pentru lizibilitate bună asupra indicatorilor: viteză, timp, distanţă, calorii, bătăi pe minut. Viteza maximă este de 14km/h, ușor reglabilă datorită celor 7 taste de shortcut și butoanelor +/-. OPȚIONAL: permite conectarea unei telecomenzi la portul USB „remote control” (ref. 8602720) pentru a genera viteză mult mai ușor în timpul sesiunilor.

Puterea motorului: După testare, viteza maximă este de 14Km / h, greutatea este de 130Kg, iar puterea motorului RUN100 este de 1,25 CP și 932 de wați. Domyos selectează componentele electrice pe baza capacității maxime a benzii pentru a asigura o utilizare eficientă și un consum rezonabil de energie. Toate benzile noastre de alergare suferă 600 de ore de testare continuă în laborator pentru a verifica toate componentele.Banda de alergare RUN100 are un senzor de ritm cardiac și este compatibilă cu centurile de ritm cardiac analogice necodificate. Centura Decathlon (cod de referință 8552552) este compatibilă cu banda de alergare RUN100.

Banda de alergare Intense Run

Banda de alergare Intense Run este ideală pentru exerciții intensive de până la 35 de ore pe săptămână, cu o viteză maximă de 22 km / h și o înclinație de 15%, ceea ce vă poate schimba stilul de exercițiu.

Cele 40 de programe stabilite de Coach Domyos au fost integrate în consolă și îndeplinesc 4 obiective: sănătate și bunăstare, arsură de calorii și rezistență. Fiecare program este special: contur, durată, viteză și înclinare. Ele pot fi ușor adaptate la nivelul dvs. de practică.

Centura Intense Run este echipată cu taste de comandă rapidă pentru a regla cu ușurință viteza și înclinația în timpul exercițiului. Exclusiv: Telecomanda conectată prin Bluetooth permite reglarea precisă fără a atinge consola. Ușor de operat, vă permite să alergati liber.Banda este pliabilă pentru a reduce spațiul ocupat. Inginerii noștri au cercetat volumul pentru a asigura un echilibru bun între compactare și stabilitate. Pentru a crește rezistența benzii, vă recomandăm să o păstrați într-un loc uscat, departe de praf. Are două roți pentru o mișcare ușoară. După pliere, utilizați bara transversală superioară pentru a transporta din spate.

Este o alegere ideală pentru fitness, modelare și dezvoltarea funcției cardiovasculare. Banda de alergare, potrivită pentru exerciții de familie. Poate adapta antrenamentul la propriile obiective și la propriul nivel de practică, aducând astfel confort și eficiență!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *