BANDĂ DE ALERGAT T520B DOMYOS

Produsul banda de alergat Domyos este conceput pentru a menține corpul sănătos și pentru a-l condiționa. Utilizare: Până la 5 ore pe săptămână. Banda de alergat este perfectă pentru antrenamente de intensitate redusă acasă! Ușor de utilizat și perfect pentru a rămâne sănătos!

După testare banda de alergat Domyos, viteza maximă este de 13Km / h, greutatea este de 130Kg, iar puterea motorului T520 este de 1,2 CP și 895 wați. Consumul mediu de energie este de 450 de wați (pentru un practicant de 90 kg, viteza este de 8 km / h)

Calculatorul benzii de alergare este ușor de utilizat. Are un ecran LCD retroiluminat și este ușor de utilizat: viteză, timp, distanță, calorii, bătăi pe minut. Suportul integrat pentru tablete vă permite să efectuați activitățile necesare în timpul exercițiului.

Banda de alergat Domyo sconține 10 programe preinstalate pentru a vă diversifica exercițiul: -5 programe „de sănătate”, astfel încât să puteți regla și relua cu ușurință exercițiile aerobice. -5 programe „calorice” pentru a slăbi înainte și după exerciții. Fiecare program este special: contur, durată, viteză și înclinare. Ele pot fi ușor adaptate la nivelul dvs. de practică.

Banda are un senzor de ritm cardiac pentru a putea estima ritmul cardiac. Dacă aveți nevoie de informații specifice sau de măsurare a ritmului cardiac din motive medicale, vă recomandăm să purtați o curea pentru piept. Înainte de a începe instruirea, consultați-vă medicul.

Produs liniștit. Am lucrat din greu pentru a îmbunătăți confortul. Banda de alergat fără alergători atinge 57 Db la o viteză de 10 km / h.

Curea pliabilă cu roți, ușor de mișcat. Odată pliată, suprafața necesară pentru depozitare este de 98×73 cm. Pentru a crește rezistența benzii în timp, se recomandă păstrarea acesteia într-un loc uscat, departe de praf.

Este foarte potrivit pentru fitness, exerciții fizice și funcții cardiovasculare. Banda de alergare, potrivită pentru exerciții de familie. Poate adapta antrenamentul la propriile obiective și la propriul nivel de practică, aducând astfel confort și eficiență!

Compatibil cu iPod -2 mixuri și 2 difuzoare -Track conectat -Monitorizare personalizată a nutriției -Fisiere de antrenament nelimitate -Măsurați bătăile inimii Mesagerul păcii nu poate utiliza funcția „Puls manual” (pentru a măsura ritmul cardiac prin senzorul încheieturii mâinii). Greutatea maximă este de 130 kg. Utilizați numai acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *