Banda de alergat Orion electrica disponibila într-o varietate de modele și dimensiuni, adaptate nevoilor și preferințelor utilizatorilor. Acestea includ modele pentru uz casnic și comercial, cu o gamă largă de caracteristici și opțiuni.

Banda de alergat Orion Sprint C1

Vezi pret sportpartner.ro

Banda de alergat electrica Orion Sprint C1, bluetooth Fitshow/Kinomap/Zwift viteza maxima 12 km/h, greutate maxima suportata 100kg, pliabila, 12 programe presetate

 

Unele dintre caracteristicile comune ale benzilor de alergat electrice Orion includ motoare puternice, care asigură o viteză constantă și reglabilă, și sisteme de înclinare motorizate sau manuale, care permit utilizatorilor să adauge intensitate exercițiilor lor. De asemenea, majoritatea modelelor Orion sunt dotate cu consolă LCD, care afișează informații importante despre antrenamentul tău, cum ar fi viteza, distanța parcursă, timpul, caloriile arse și pulsul.

Orion oferă, de asemenea, benzi de alergat electrice cu sisteme de amortizare a șocurilor, care reduc impactul exercițiilor asupra articulațiilor și a mușchilor. Acestea pot fi mai confortabile și mai sigure pentru utilizatorii care au probleme de sănătate sau care doresc să reducă riscul de accidentări.

Indiferent de modelul ales, este important să urmărești instrucțiunile de utilizare și să consulți un medic înainte de a începe un program de exerciții fizice intens, pentru a te asigura că alegi o bandă de alergat electrică care se potrivește nevoilor și capacităților tale.

Banda de alergat Orion Sprint C1 este o bandă de alergat compactă și ușor de utilizat, care este ideală pentru exerciții fizice la domiciliu. Aceasta este echipată cu un motor puternic de 1,25 CP, care permite viteze de până la 12 km/h, și este prevăzută cu un sistem de înclinare manuală în două poziții pentru a adăuga intensitate exercițiilor tale.

Banda de alergat Orion Sprint C1 este, de asemenea, dotată cu o consolă LCD care afișează informații importante despre antrenamentul tău, cum ar fi viteza, distanța parcursă, timpul, caloriile arse și pulsul. În plus, banda de alergat are și un suport pentru smartphone și se poate plia, economisind spațiu de depozitare.

În general, banda de alergat Orion Sprint C1 este o opțiune bună pentru cei care doresc să facă exerciții la domiciliu și nu au mult spațiu de depozitare. Este important să urmărești instrucțiunile de utilizare și să consulți un medic înainte de a începe un program de exerciții fizice intens.

Banda de alergat Orion Sprint C4

Vezi pret sportpartner.ro

Banda de alergat electrica Orion Sprint C4

Banda de alergat electrică Orion Sprint C4 este o versiune îmbunătățită a modelului Orion Sprint C1, cu caracteristici suplimentare și o putere mai mare.

Motorul de 1,5 CP al Orion Sprint C4 permite o viteză maximă de 16 km/h, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru utilizatorii care doresc să alerge la viteze mai mari. De asemenea, banda de alergat electrică Orion Sprint C4 este dotată cu un sistem de înclinare motorizat, ceea ce înseamnă că poți ajusta înclinația în timpul antrenamentului fără a fi nevoie să te oprești.

Consola LCD îmbunătățită afișează informații suplimentare, cum ar fi nivelul de înclinare, viteza și pulsul. Orion Sprint C4 are, de asemenea, o gamă largă de programe de antrenament preinstalate, care pot fi selectate în funcție de nivelul tău de fitness.

Altă caracteristică importantă a Orion Sprint C4 este sistemul de amortizare a șocurilor, care reduce impactul exercițiilor asupra articulațiilor și a mușchilor. De asemenea, banda de alergat electrică are un suport pentru smartphone și se poate plia pentru a economisi spațiu de depozitare.

În general, banda de alergat Orion Sprint C4 este o bandă de alergat electrică robustă și performantă, care oferă o gamă largă de caracteristici și opțiuni pentru utilizatorii care doresc să facă exerciții la domiciliu. Este important să urmărești instrucțiunile de utilizare și să consulți un medic înainte de a începe un program de exerciții fizice intens.

Banda de alergat electrica Orion Travel J500

Vezi pret sportpartner.ro

Banda de alergat electrica Orion Travel J500

Banda de alergat electrică Orion Travel J500 este o bandă de alergat portabilă și compactă, perfectă pentru cei care călătoresc des sau nu au mult spațiu de depozitare. Aceasta poate fi pliată și transportată cu ușurință, fiind ideală pentru utilizarea acasă sau în călătorii.

Cu o viteză maximă de 10 km/h și o suprafață de alergare de 98 x 36 cm, Orion Travel J500 poate fi utilizată de utilizatorii de toate nivelurile de fitness. Consola LCD afișează informații importante despre antrenamentul tău, cum ar fi viteza, distanța parcursă, timpul, caloriile arse și pulsul.

Banda de alergat electrică Orion Travel J500 este echipată cu un motor puternic de 1,25 CP și un sistem de înclinare manuală în două poziții pentru a adăuga intensitate exercițiilor tale. În plus, banda de alergat electrică are un suport pentru smartphone și un port USB pentru încărcarea dispozitivelor.

Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că, datorită dimensiunilor sale reduse, Orion Travel J500 poate fi mai puțin stabilă decât alte benzi de alergat mai mari și mai robuste. De asemenea, aceasta poate fi mai potrivită pentru utilizatorii care doresc să facă exerciții ușoare la domiciliu sau în călătorii, decât pentru cei care doresc să facă exerciții intense.

În general, banda de alergat Orion Travel J500 este o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc des sau au un spațiu de depozitare limitat. Este important să urmărești instrucțiunile de utilizare și să consulți un medic înainte de a începe un program de exerciții fizice intens.