Fashion

Botine dama elegante – Descopera ultimele noutati

Cauti botine dama elegante? Botine cu toc, botine fara toc, botine cu platforma.

In functie de preferintele vestimentare poti alege botinele preferate, botine dama elegante.

Botine dama Eciba camel – botine dama confectionate din piele ecologica, varf rotund si inchidere cu fermoar.Exteriorul este din piele ecologica, interiorul textil, iar tocul este de 3 cm.

Vezi aici oferta de pret

Botine dama negre din piele ecologica Veleta – botine elegante cu toc de 10.5 cm, varf ascutit, din material piele ecologica.

Vezi aici oferta de pret

Botine dama negre din piele ecologica si material textil Sagrario – botine casual cu varf rotund, piele ecologica, cu platforma.

Vezi aici oferta de pret

CUM ALEGEȚI MĂRIMEA PANTOFILOR CÂND CUMPĂRĂȚI ONLINE?

Există câteva verificări simple pe care le puteți face înainte de a comanda online pentru a vă asigura că mărimea va fi corectă. Când cumpărați pantofi, încercați să-i comandați mărimea „normală”, nu cu o mărime mai mare, deoarece acest lucru poate cauza probleme de potrivire.

Dacă ai un picior mai lat sau, de obicei, o jumătate de dimensiune, atunci ar trebui să crești o jumătate de dimensiune. Când utilizați o diagramă de conversie a mărimii, măsurați întotdeauna piciorul în centimetri și nu în inci, deoarece diagramele de conversie se bazează pe această valoare. De exemplu, o mărime de pantof australian de 38 este echivalentă cu un 39 european sau 11 SUA. Inchii pot varia în funcție de cine întrebați, așa că cel mai bine este să rămâneți doar cu centimetri.

Când cumpărați o nouă marcă de pantofi, asigurați-vă întotdeauna că vă măsurați piciorul pentru a determina mărimea dacă cumpărați pantofi online. În timp ce mărcile de pantofi folosesc toate un tabel de mărimi similar, vor exista câteva diferențe ușoare de la o marcă la alta. Sfaturi pentru a găsi lungimea piciorului și mărimea pantofilor: Stați pe o suprafață plană, cu călcâiele lipite de o margine dreaptă sau de un perete. Așezați o riglă pe podea, lângă interiorul piciorului, de la călcâi până la deget.

Poziționați un obiect cu o margine plată peste vârful celui mai lung deget de la picior. Măsurarea lungimii piciorului (în centimetri) este locul în care marginea plată traversează rigla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: