Carti romantice octombrie 2020

Carti romantice octombrie 2020

Descopera o gama variata de carti romantice, carti Bestseller pentru cele mai pretentioase gusturi.
Din categoria carti romantice 2020 recomand Fructul interzis de Elizabeth Naughton.
Fructul interzis
Pentru mine, el este tentatia suprema. Fructul interzis. Tanjesc dupa el, nu ma pot controla. Am pornit in cautarea lui sperand sa gasesc raspunsuri, convinsa fiind ca este vinovat. Dar acum am cazut prada privirilor lui seducatoare si personalitatii sale charismatice.
Stiu ca este periculos. Stiu ca face parte dintr-o lume primejdioasa, pe care nu pot s-o inteleg. Dar asta nu ma impiedica sa tanjesc dupa atingerea lui, dupa saruturile acelea pacatoase. Inainte sa ma predau focului dintre noi, trebuie sa stiu mai multe.
elefant.ro
Trebuie sa vad in spatele usilor pe care se incapataneaza sa le tina inchise. Trebuie sa aflu ce ascunde in lumea aceea intunecata, cunoscuta sub numele de Casa Pacatelor…

Carti romantice octombrie 2020

„Provocator si senzual, primul roman al seriei dovedeste inca o data ca Elisabeth Naughton stapaneste la perfectie arta de a imbina romantismul si eroticul.”
– New York Times
„Elisabeth Naughton are un talent extraordinar pentru pasiuni fierbinti, caracterizari dinamice si actiune plina de suspans.”
– Publishers Weekly
ELISABETH NAUGHTON a scris peste 30 de romane, trecand cu usurinta prin diverse genuri. Cartile ei au intrat in topurile New York Times, USA Today si Wall Street Journal, si a castigat premiul RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste pentru „Cel mai bun roman de suspans romantic”.

Apreciază:

Încarc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *