Strong 210, 35.000 rpm

 BTMarathon Champion 3 – 30000 rpm

Strong-204 35000 rpm

Freze si pile electrice unghii FREZA ORIGINALA MARATHON CHAMPION 3 - 30000 RPM

VERIFICA PRETUL VERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL
   

Freza BTMarathon Champion 3

 

Freza Electrică BTMarathon Champion 3 – 35000 RPM este extrem de puternică și silențioasă!

Este ideală pentru pilirea gelului, acrilului, tipsurilor și scurtarea unghiilor, datorită reglajului său precis. În plus, Freza Electrică BTMarathon Champion 3 are o putere de 65W și o viteză de rotație de până la 35.000 RPM.

Mandrina SDE H37 L1, cu o viteză de 35.000 RPM, este una dintre componentele esențiale ale acestui aparat!

Freza este alcătuită din unitatea centrală, unde se găsesc funcțiile de utilizare: butonul pentru reglarea puterii (prin rotirea de la stânga la dreapta), butonul pentru reglarea sensului de rotație (două sensuri) și funcția Pedală, care este inclusă.

Freza unghii profesionala Strong 210, 35.000 RPM, Alb

Freza pentru unghii profesională Strong 210, 35.000 RPM, Alb este un aparat dedicat tehnicienilor de unghii și pasionaților de îngrijirea unghiilor, având multiple întrebuințări pentru realizarea unor manichiuri și pedichiuri perfecte. Această freză este recomandată pentru pilire, gravare, șlefuire, polizare, ascuțire, lustruire și definirea patului unghial, reducând timpul de lucru și sporind eficiența.

Unitatea centrală are un design modern și este realizată din materiale de calitate. Dispune de un sistem de control al vitezei, protecție la suprasarcină și oprire de siguranță. Poate fi acționată atât manual, cât și cu ajutorul pedalei incluse, pentru un confort sporit în utilizare. Dispozitivul ajunge la o viteză de până la 35.000 rotații pe minut și are un comutator avansat de direcție (două sensuri de rotație), fiind adecvat atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci.

Mandrina nu vibrează în timpul utilizării, este robustă, are o greutate optimă și un vârf subțire, favorizând finețea și precizia operării. Capul de șlefuit poate fi înlocuit fără efort.

Freza unghii Strong 210 Originala – 35000 RPM

Pentru o manichiură impecabilă, alege Freza Strong 210 Originală – 35.000 RPM! De ce să optezi pentru această freză? Răspunsul este simplu: Freza Strong 210 Originală – 35.000 RPM este una dintre cele mai puternice din gama sa, având o viteză de rotație impresionantă de 35.000 rotiri pe minut.

Probabil te gândești că, având această capacitate mare, Freza Strong 210 Originală – 35.000 RPM este foarte zgomotoasă. În realitate, ea este extrem de silențioasă și are un design elegant, simplu și compact, ideal atât pentru uzul în salon, cât și acasă.

Freza Strong 210 Originală – 35.000 RPM include o unitate centrală, unde vei găsi funcțiile specifice de utilizare. Prin rotirea butonului de reglare de la stânga la dreapta, poți selecta puterea necesară pentru fiecare etapă a utilizării frezei electrice Strong 210. Capătul frezei sau mandrina, una dintre cele mai importante componente, asigură rotirea în ambele sensuri în timpul pilirii.

Freza electrică Strong 210 este un produs profesional din gama Premium, cu numeroase calități și avantaje, printre care puterea mare de 35.000 de rotații pe minut, ce evidențiază eficiența acesteia. Freza Strong 210 nu ar trebui să lipsească din salonul tău.