Cea mai buna freza unghii – Top 3 freze unghii

Cauti cea mai buna freza unghii? Freza unghii ieftina, freza unghii, freza unghii profesionala.

Freza unghii pentru incepatori, Miley, 25.000 rpm

Freza unghii BTMarathon Champion 3 – 35000 RPM  Freza unghii 30000 RPM US 503 PINK
Pila electrica, freza unghii pentru incepatori, Miley, 25.000 rpm, 12 W Freza - Pila Electrica Unghii Pila-Freza Electrica Unghii 30 000 rotatii US-503 Pink
VERIFICA PRETUL VERIFICA PRETUL VERIFICA PRETUL
     

Freza BTMarathon Champion 3

Este foarte buna la pilirea gelului , acril , tips , scurtarea unghiilor , toate aceste lucruri fiind datorate reglajului pe care il detine

Freza detine o putere de 65W cu rotatie de pana la 35.000 rpm 

Mandrina modelul SDE H37 L1 de 35000 RPM fiind una dintre cele mai importante piese.

Culoare: ALBA

Freza este compusa din Unitatea centrala , unde se gasesc functiile de utilizare : Buton reglare putere facandu-se prin rotirea butonului de la stanga la dreapta, buton reglare sens rotire ( doua sensuri ) , Functia Pedala fiind si ea Inclusa.

Pile electrice de unghii pot fi utilizate în saloane de înfrumusețare și acasă. În general, pilele de unghii ieftine pot funcționa la două nivele de viteză, iar unele modele au funcția de a regla modul de rotație a duzei.Orice freza de manichiură are două nivele de viteză. O pilă electrică pentru unghii vă poate regla unghiile rapid și eficient, mai ales atunci când vă grăbiți. În fiecare tip de ambalaj electric pentru pila de unghii, puteți găsi instrucțiuni de utilizare. Prețurile variază de la buget redus la produse mai scumpe.

PILA ELECTRICA PROFESIONALA-20000RPM

Deși frezele de unghii nu au avut prea mult succes în saloanele de manichiură în trecut, astăzi sunt foarte populare pe piață și sunt adesea folosite pentru manichiură tehnică. Fie că sunteți un începător sau o persoană cu experiență, o baterie profesională de 20.000 RPM vă poate ajuta. Viteza bateriei profesionale -20000 RPM este satisfăcătoare, 20.000 rpm pe minut vă permite să utilizați bateria profesională -20000 RPM pentru orice operațiuni de arhivare necesare.Unitatea centrală conține viteza și direcția regulatorului rotativ. Pila profesională -20000 RPM este echipată cu un mecanism de prindere cu un diametru de 2,4 mm și are o funcție de fixare autoblocantă. De asemenea, veți schimba scopul muncii dvs. într-un mod foarte simplu și rapid.

Tipul produsului: Freza profesională Culoare: freză: negru; unitate centrală: gri Livrat cu suport pentru instrument de frezat: da Părțile corpului: unghii Compatibilitate cu unghiile: tehnologie Viteza (rotații pe minut): 20.000 Potrivit pentru: uz profesional Funcție: Dublă: manichiură / pedichiură Viteza: reglabilă între 0-20.000 rotații pe minut Diametru de prindere: 2,35 mm Accesorii incluse: 6 capete de frezare diferite, 6 piese de schimb pentru șmirghel (roți abrazive) Tensiunea de intrare: 220-240V AC Tensiune de ieșire: 12V DC / 1A Frecvență: 50-60 Hz Putere maxima: 12W

Freza unghii 30000 RPM – alb

Dacă sunteți un tehnician calificat și doriți să vă manichiurați singuri sau aveți o afacere în acest domeniu, atunci pila electrică de unghii albă de 30000 RPM vă va oferi un ajutor de încredere. Pila electrică de unghii 30000 RPM-alb este produsul de top, special creat pentru profesioniști. Pila de unghii electrică de 30000 RPM-White are un design ergonomic și, în același timp, are o capacitate suficient de mare, 30.000 de rotații pe minut, această viteză poate obține rezultate impecabile în saloane și case. Pila de unghii electrică 30000 RPM-White este silențioasă și nu va încălzi unghiile, așa că vă veți bucura de o operare bună în timp ce efectuați manichiura într-un mod confortabil. Este ușor să înlocuiți capul magnetic fără a utiliza instrumente sau alte accesorii complicate.

Datorită circuitului său proiectat inteligent, pila de unghii albă de 30000 RPM nu consumă prea multă energie, astfel încât puteți economisi bani în timp ce obțineți rezultate profesionale. Pila de unghii electrică 30000 RPM-White este alegerea ideală pentru subțierea sau modelarea unghiilor, indiferent dacă este vorba de orice tehnică pentru mâini / picior, este, de asemenea, un dispozitiv care vă poate aduce multe beneficii. Bucurați-vă de viteza de 30.000 de rotații pe minut oferită de pila de unghii electrică de 30000 RPM albă, are un design măreț și elegant, iar un set de circuite a fost proiectat cu atenție pentru confortul materialului dvs., fără a sacrifica standardele de calitate.

Freza unghii Strong 210 Originala – 35000 RPM

Pentru o manichiură impecabilă, utilizați freza electrica Strong 210-35000 RPM. De ce să folosiți acest instrument? Răspunsul este simplu. Freza electrica Strong 210-35000 RPM este unul dintre cele mai puternice freze din seria frezelor electrice. Puterea mașinii de tăiat este de 35.000 de rotații pe minut. S-ar putea să credeți că datorită acestei capacități mari, freza electrică Strong 210 este foarte zgomotoasă, de fapt, este foarte silențioasă și are un design elegant, simplu și compact, care este foarte potrivit pentru utilizare în saloane și case.

Pila electrica Strong 210 este compusă dintr-o unitate centrală, unde puteți găsi funcții specifice de utilizare, reglând butonul; tăietor de hârtie sau mandarină (acesta este unul dintre cele mai importante componente) și pentru a asigura puterea necesară etapelor de rotație și rotație. În timpul procesului de arhivare. Cutterul electric de hârtie Strong 210 este un produs profesional din seria Premium. Are multe calități și avantaje. Primul este puterea mare de 35.000 de rotații pe minut. Această putere demonstrează eficiența acestui tăietor de hârtie, deci nu trebuie salon.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: