Daca doresti sa achizitionezi o friteuza probabil esti interesat de cel mai bun raport pret/calitate, de brand, de recomandari iar in cele ce urmeaza gasesti cateva sugestii pentru a putea alege cea mai buna friteuza fara ulei.

Cea mai buna friteuza fara ulei, Friteuza Tefal Actifry, friteuza Tefal cu aer cald, friteuza Tefal fara ulei.

Friteuza fara ulei PhilipsCea mai cautata friteuzaCea mai buna friteuza fara ulei Friteuza fara ulei Premium
Friteuza fara ulei Philips Airfryer HD9216/80 Daily CollectionFriteuza Tefal One Filtra Inox FF175D71Friteuza fara ulei Tefal ActiFry Genius FZ760030
Friteuza fara ulei Philips Airfryer HD9216/80 Daily Collection, capacitate 0.8kg, tehnologie Rapid Air, afisaj Analog, AlbFriteuza Tefal One Filtra Inox FF175D71, 1900 W, 2.1 l, Inox/NegruFriteuza fara ulei Tefal ActiFry Genius FZ760030, 1350W, capacitate alimente 1.2 kg, vas antiaderent, oprire automata, compatibil cu retete lichide, Gri
VERIFICA PRETULVERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL

Ce este o friteuza fara ulei?


O friteuză fără ulei este o friteuză electrică prin care circulă aerul cald suflat de ventilatoare pentru a găti mâncarea și pentru a obține, printre altele, cartofi prăjiți și aurii. La fel ca în cazul cuptorului, mâncarea gătită într-o friteuză fără ulei trebuie rotită sau agitată în mod regulat pentru a asigura o rumenire uniformă.

Cum se alege cea mai buna friteuza fara ulei?


Înainte de a vă decide să cumpărați o friteuză, trebuie să luați în considerare câteva puncte importante.

Spaţiu
În primul rând, asigurați-vă că știți cât spațiu este disponibil în bucătărie., lângă celelalte aparate.

Când vine vorba de friteuzele fără ulei, există două forme de bază. Modele mari și mari, precum Philips si modele cu dimensiuni reduse precum friteuza Tefal Actifry.

Curățare
Părțile unei friteuze fără ulei sunt relativ ușor de curățat și spălat într-o chiuvetă. Majoritatea sunt sigure pentru mașina de spălat vase. Dar pot fi curățate și manual dacă au un strat antiaderent.

Și dacă sunteți îngrijorat de faptul că parfumurile de gătit se pot lipi în continuare de diferitele părți ale friteuzei, alegeți un model care detin rezervoare anti-miros.

Comenzi
Există două tipuri de comenzi pe o friteuză fără ulei: cadran sau digital. Comenzile de apelare sunt mai simple și mai puțin precise, cu un cadran pentru setarea temperaturii de gătit și un alt cadran ca un cronometru care sună la sfârșitul gătitului. În acest punct, căutați un cronometru care poate fi setat pentru mai mult de 30 de minute.

Comenzile digitale au un ecran tactil cu un temporizator precis, citiri de temperatură și unele pot avea, de asemenea, parametri preprogramați cu mai multe moduri de gătit. Este recomandat să apelați la modele cu pictograme ușor de înțeles și cu o alarmă care va suna la terminarea gătitului.

Friteuza Tefal One Filtra Inox FF175D71

Cu Friteuza Tefal One Filtra Inox ai posibilitatea sa prepari cei mai deliciosi cartofi prajiti pentru intreaga familie. Cu tehnologia Filtra, de fiecare dată când utilizați friteuza pentru a găti, uleiul va fi filtrat prin filtrul metalic, astfel încât nu vor exista reziduuri și uleiul va rămâne proaspăt.

Deși majoritatea rețetelor de prăjire pot fi făcute pe aragaz într-o tigaie cu fund gros, friteuza electrică merită din punct de vedere al reglării temperaturii. Majoritatea vă permit să alegeți temperatura dorită și vă anunță când se încălzește. Termometrul intern previne supraîncălzirea uleiului și reglează temperatura în timpul gătitului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creșterea sau scăderea temperaturii ca pe un aragaz.

In cele ce urmeaza cateva recomandari de unde puteti alege cea mai buna friteuza fara ulei

Dacă intenționați să prăjiți frecvent, este recomandat să luați în considerare utilizarea unei friteuze cu o amprentă mai mică, astfel încât să poată fi așezată pe blat fără a ocupa prea mult spațiu. Friteuzele mici necesită, de asemenea, mai puțin ulei decât friteuzele mari. De asemenea, poate fi necesar să luați în considerare designul și estetica acestuia. Carcasa din oțel inoxidabil și panoul de control digital arată elegant pe blat.

Dacă intenționați să prăjiți mai multe alimente la un moment dat, cum ar fi cartofii prăjiți și inelele de ceapă, luați în considerare o friteuză adâncă cu coșuri multiple.

Friteuza Air Fryer Hausberg HB 2250

Tehnologia unică permite distribuirea continuă a aerului cald în camera de gătit a echipamentului, rapid și uniform. Prin urmare, indiferent de rețeta pe care o alegeți, puteți găti perfect ingredientele. -Controlul temperaturii 80-200 grade; -Temporizator pana la 30 de minute; -2,6 litri cos alimentar din metal cu strat protector de teflon; -Sistem de recirculare a aerului rapid; -Prajiți alimentele mai repede și economisiți energie; -Metoda de prajire sanatoasa, fara ulei si 80% reducere a grasimilor; -Circuitul cu funcție de protecție dublă poate fi utilizat în procesul de prăjire a alimentelor; -Piese care pot fi spălate în mașina de spălat; -304 element de incalzire din otel inoxidabil; -Protectie la supraincalzire, picioare antiderapante.

Friteuza Air Fryer Hausberg HB 2250, 1500 W, 2.6 L, Timer, Argintiu/Negru

Dacă prăjiți pentru o familie numeroasă sau pentru o cină, cumpărați o friteuză cu o capacitate mare, cum ar fi 4 litri sau 16 căni. Vă va ajuta să accelerați procesul de gătit, astfel încât să puteți petrece mai mult timp cu oaspeții. Dacă prăjiți pentru una sau doua persoane o friteuză mică, cum ar fi 1 litru sau 4 cani, este mai mult decât suficientă; în plus, necesită mai puțin ulei.

Dacă spatiulde depozitare este o problemă, este probabil cea mai bună o friteuză mică. Unele friteuze cu capacitate mare pot fi foarte mari și voluminoase.

Friteuza fara ulei Tefal Minicompact FF230831 Principio, 1,2 l

Este mic, dar poate face totul! Cu Principio, puteți prăji până la 600 de grame de cartofi prăjiți. Această friteuză este perfectă pentru ca una sau două persoane să se bucure de o gustare delicioasă în orice moment al zilei. -Foarte potrivit pentru 1 sau 2 persoane; -Salvați ulei: folosiți doar 1,2 litri de ulei pentru a prepara până la 600 de grame de cartofi prăjiți; -Ușor de utilizat: setare pentru îndepărtarea uleiului din rezervorul de ulei și capacul de gătit (echipat cu un filtru metalic permanent); -Friteuza Tefal cu termostat reglabil cu indicator luminos: între 150 ° și 190 ° C; -Ușor de curățat: coșul și mânerul sunt sigure în mașina de spălat vase, iar capacul este detașabil; -Ușor de transportat și depozitat, de dimensiuni compacte.

Folosind Principio, puteți prepara până la 600 de grame de cartofi prăjiți cu doar 1,2 L de ulei, economisind timp, energie și chiar ulei, în timp ce necesită doar 1000 W de putere. 600 de grame de cartofi sunt suficiente pentru două persoane, dar Principio poate fi folosit și pentru oaspeți. Puteți pregăti diverse feluri de mâncare, cum ar fi tapas, crochete, falafel, gogoși și multe altele.

Friteuza Tefal Minicompact FF230831 Principio, 1000W, 0.6 Kg, 1.2L, termostat reglabil, Negru