Dacă pisoiul tău nu este atât de entuziast, atunci cea mai bună hrana umeda pentru pisici este cea mai bună alegere. Plin de umiditate, acesta este un mod minunat de a vă menține corpul pisicii hidratat și de a vă asigura că corpul său absoarbe toată umezeala de care are nevoie pentru a rămâne sănătos.

Hrana umeda pisici de cea mai buna calitate

Hrana umeda pisici IeftinaCea mai cautata hrana umeda pentru pisiciHrana umeda pisici Premium
Hrana umeda Whiskas Hrana umeda Brit PremiumHrana umeda Royal Canin
Hrana umeda pentru pisici Whiskas Multipack Selectii, Pasare, 12x100gHrana umeda pentru pisici Brit Premium, Family Variety, 12 plicurix100gHrana umeda pentru pisici Royal Canin, Kitten Instinctive, in sos, 12x85g
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Cea mai buna hrana umeda pentru pisici

Hrana umeda pentru pisici Whiskas

Hrana umeda pentru pisici Whiskas Multipack Selectie de carne in sos, 12x100g

Hrana umeda pentru pisici Whiskas Multipack Selectie de carne in sos, 12x100g

Hrana completa pentru pisici adulte

• Pui și fasole verde: carne și derivate animale (inclusiv 4% pui), legume (inclusiv 4% mazăre verde), cereale, minerale, diferite zaharuri. • Carne de vită: carne și derivate animale (inclusiv 4% carne de vită), grăsimi, cereale, minerale, diferite zaharuri. • Cu Turcia: carne și derivate animale (inclusiv 4% curcan), grăsimi, cereale, minerale, diferite zaharuri. • Cu miel și morcovi: carne și derivate animale (inclusiv 4% miel), legume (inclusiv 4% morcovi), uleiuri, cereale, minerale și diferite zaharuri.

Hrana umeda pentru pisici Felix Fantastic

Hrana umeda pentru pisici Felix Fantastic, Ton, Somon, Cod & Cambula, 12x100g

Hrana umeda pentru pisici Felix Fantastic, Ton, Somon, Cod & Cambula, 12x100g

FELIX FANTASTIC, o serie de rețete delicioase, gătite în special cu carne delicioasă suculentă, aspectul și gustul său sunt atât de bune încât arată ca mâncarea ta. Oferă 100% din necesitățile nutritive ale pisicilor și conține: -Vitamina D și conținut echilibrat de minerale E-O sursă de Omega 6.

Hrana umeda pentru pisici Gourmet Gold

Hrana umeda pentru pisici Gourmet Gold Savoury Cake, Pui si Morcovi, 24x85g

Hrana umeda pentru pisici Gourmet Gold, conserve de pui si morcovi este un aliment delicios umed pentru pisicile adulte. Ingerarea de proteine ​​de înaltă calitate din pui poate sprijini mobilitatea și flexibilitatea mușchilor, iar fibra solubilă din morcovi poate provoca o senzație de plenitudine, reducând astfel apetitul pisicii, prin urmare, este foarte important pentru pisicile obeze, sterilizate sau îngrășate. Hrana umeda Gourmet Gold se bazează pe ingrediente de înaltă calitate pentru a satisface nevoile celor mai exigente pisici. Produsul poate asigura cel mai bun aport de nutrienți prin conținutul de pui, care este o sursă esențială de proteine, este necesar pentru a menține mobilitatea și flexibilitatea musculară și are un conținut scăzut de grăsimi.

Hrana umeda pentru pisici Pro Plan Nutrisavour

Hrana umeda pentru pisici Pro Plan Nutrisavour, Peste Oceanic, 10x85g

Pentru o pisică care cântărește 4 kg, cel puțin 3 plicuri în trei mese pe zi. Nevoile individuale variază, iar cantitatea de hrană trebuie ajustată în consecință pentru a menține o greutate normală sănătoasă pentru pisică. Mănâncă la temperatura camerei. Apa proaspătă și curată va fi disponibilă pentru totdeauna. Pentru cantitatea medie recomandată de greutate corporală la adulți, sunt luate în considerare pisicile cu mobilitate moderată în condiții normale de temperatură.

Mâncarea umedă va aduce mai întâi hidratarea pisicilor, deoarece conține aproximativ 40% până la 50% umiditate, iar în comparație cu mâncarea uscată, prețul pe porție este mai mare, dar conține proteine, de obicei, este mai ușor de manipulat. Pisicile nu sunt toate la fel, iar oamenii sunt diferiți, deci au anumite preferințe de gătit. Unii oameni preferă mâncarea uscată, alții vor doar să mănânce mâncare umedă.

Nu este nimic în neregulă cu furnizarea doar a ultimei, dar situația ideală este să le combinați și să oferiți întotdeauna apă animalelor voastre preferate. De obicei, apa trebuie înlocuită și completată în fiecare zi. Indiferent de buget, poti oferi pisicilor o varietate de alimente umede, chiar foarte ieftine, așa că tot ce trebuie să faceți este să gasiti ce se potriveste mai bune felinei. Fie că găsiți plicuri sau cutii, pisicuțele nu vor refuza ingrediente de înaltă calitate, dar cu siguranță vor avea o preferință pentru carnea pe care o conțin.

Varietatea este un alt motiv pentru a lua în considerare utilizarea hranei umede pentru pisici. Multe pachete mici pot fi vândute separat pentru a vă ușura amestecul de arome. Pentru cei care mănâncă ușor sau se plictisesc, aceasta poate fi o alegere bună.

Vezi si oferta de hrana pentru caini!