Cea mai buna mancare pentru caini 2021 – De unde comand hrana pentru caini?

Aici gasiti cea mai buna mancare pentru caini de pe piață pentru a menține în formă maximă cainele tau, top cea mai buna mancare pentru caini

Hrana pentru caini JuniorHrana pentru caini AdultHrana pentru caini Senior
Hrana uscata pentru caini Royal CaninHrana uscata pentru caini Bosch, Miel si OrezHrana uscata pentru caini Brit Premium
Hrana uscata pentru caini Royal Canin, Maxi, Puppy, 15KgHrana uscata pentru caini Bosch, Miel si Orez, 15kgHrana uscata pentru caini Brit Premium, Senior S & M, 8 Kg
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Dacă aveti un animal de companie, una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua este ceea ce mănâncă zi de zi. Și dacă comandați mancare pentru câini online, bineînțeles că doriți să găsiți cel mai bun serviciu de livrare de alimente pentru câini pentru prietenul tău blănos sau păros. Problema este că, cu atâtea opțiuni pentru a cumpăra totul online – inclusiv mâncare pentru câini – este dificil să găsești cea potrivită pentru însoțitorul tău cu patru picioare și nevoile lor alimentare.

N-ar trebui sa fie o surpriza faptul că anul trecut a dus la o creștere a vânzătorilor online de produse pentru animale de companie și a livrării de alimente pentru câini. Livrarea hranei pentru animale de companie este o industrie extrem de competitivă și există mai multe opțiuni de nișă online pentru a cumpăra hrană pentru câini decât există rase de câini. De la oferte și ingrediente până la suplimente disponibile, aceste ținute pentru livrarea hranei pentru câini într-adevăr funcționează, motiv pentru care suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun serviciu de livrare a hranei pentru câini în 2021.

Tentația de a vă răsfăța câinele cu tot felul de delicatese este întotdeauna ridicată – la urma urmei, fiecare băiat bun merită mâncare excelentă pentru câini. Dar, la fel cum ne uităm la propria noastră alimentație și la familiile noastre, trebuie să urmărim și dieta câinelui nostru, modulând-o pentru a se potrivi cu vârsta, nivelul de activitate și intestinele lor.

Există o mulțime de alimente pentru câini disponibile acolo – nu toate sunt create egal. Și, deși mâncarea mai ieftină este tentantă, poate fi o economie falsă: la urma urmei, există câteva lucruri mai scumpe decât un câine cu probleme de sănătate recurente. O dietă bună poate preveni acest lucru.

Cea mai buna mancare pentru caini

Royal Canin Mini Adult 8+, hrană uscată câini, 2kg

Royal Canin Mini Adult 8+, hrană uscată câini, 2kg

Cei mai multi medici veterinari recomanda Royal Canin, este alegerea de top pentru animalele lor de companie.Cercetari si studii de harnire indica faptul ca aceasta hrana de animale este bine tolerata de majoritatea cainilor.

Cea mai bună mâncare umedă pentru câini

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog, 410 g

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Dog, 410 g

Este de preferat Royal Canin, deoarece este un brand cu o experiență pozitivă și un nume de încredere, iar produsele sale sunt ușor disponibile. Specialistii recomanda hrana mixt, adică puțin din alimentele uscate și umede. Mulți câini nu beau suficientă apă, adăugarea de mâncare umedă conservată (care are și mai puțini carbohidrați și mai multă aromă) la mâncarea lor uscată este un câștig. Câinii iubesc mâncarea pentru câini conservată cu conținut scăzut de grăsimi a Royal Canin.

Cea mai buna hrana uscata pentru câini cu stomacurile sensibile

Hill’s SP Canine Adult Small & Miniature Sens Stom&Skin Pui, 6 Kg

Hill's SP Canine Adult Small & Miniature Sens Stom&Skin Pui, 6 Kg

Când vine vorba de mărcile pentru hrana pentru câini, medicii veterinari recomanda Hill’s Science Diet, care îndeplinește standardele nutriționale și vine într-o mare varietate de formule specifice rasei, mărimii și vârstei. Formulele sale mai specializate includ produse pentru câinii care au nevoie de ajutor pentru a-și gestiona greutatea sau care au pielea sensibilă sau stomacul.

Mancare uscată, umedă sau crudă pentru câini: la ce servește fiecare?

Hrana uscată pentru câini acoperă biscuiții, bobite și peletele, în timp ce mâncarea umedă tinde să fie conservată sau într-o pungă și vine într-un sos de sos sau jeleu. Hrana crudă pentru câini este preponderent carne și adesea vine congelată.

Hrana uscată pentru câini este excelentă pentru a asigura o nutriție completă într-o singură masă – mai puțină apă înseamnă o concentrație mare de ingrediente bogate din punct de vedere nutrițional. Este mai ușor de depozitat, durează mai mult și este mai puțin costisitor decât celelalte opțiuni.

Mâncarea umedă este mai atrăgătoare pentru majoritatea câinilor datorită bucăților sale cărnoase și a sosului. Conținutul său ridicat de apă este excelent pentru câinii mai în vârstă, care au nevoie de mai multă hidratare. Este mai puțin potrivit pentru pui, care au nevoie de mai mulți nutrienți în alimentele lor.

O dietă cu alimente crude este deosebit de bună dacă aveți un câine care are flatulență urât mirositoare. Majoritatea hranei pentru câini crude este „completă” – adică conține toți nutrienții necesari câinelui dvs. într-o singură masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *