Cea mai buna masa de bucatarie

Indiferent de ce avem nevoie, putem găsi pe piață numeroase modele de masă, de la mese moderne din sticlă până la mese clasice sau tradiționale din lemn.Dacă aveți o familie numeroasă, puteți căuta o masă extensibilă care să poată găzdui 6 sau chiar 12 persoane

O masă mare de bucătărie este o soluție bună. Această masă este de obicei considerată punctul central al sufrageriei sau bucătăriei și este un loc în care o familie se adună, mănâncă și socializează.

Oamenii caută mese de bucătărie pentru diverse scopuri. Unii caută pentru un mic dejun liniștit și confortabil, în timp ce alții pentru o sală de mese dedicată. Recomand cateva modele de maasa care tin cont de buget si de suprafata. Puteți găsi mese de mese pliabile și extinse, care ajută la economisirea spațiului sau mese mari pentru reuniuni de familie.

Masa de bucatarie cu blat rotundMasa plianta de bucatarieSet masa si 4 scaune bucatarie
Masa alba cu blat rotund pentru Bucatarie, 90 cm diametrul , inaltime 78 cmMasa plianta,POPA STEFANACHE, ALBA 80x146x76 cmSet masa si 4 scaune bucatarie Kring Munchen, MDF, 110x70x75 cm, Sonoma
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Masa alba cu blat rotund pentru Bucatarie, 90 cm diametrul , inaltime 78 cm

Datorită utilizării lacului de protecție de înaltă calitate, are un finisaj de lungă durată

-Picioarele sunt din lemn de fag, cu patru gheare, și stabilitate excelentă -Rezistent, modern și durabil

-Ambalaj foarte bun, pentru a nu deteriora produsul în timpul transportului

-Asamblare parțială, trebuie doar să instalați suprafața de lucru pe picioare, kitul poate finaliza procesul ușor și rapid

Ambalare și asamblare, 5 minute

-Poate găzdui 4 persoane

Masa plianta,POPA STEFANACHE, ALBA 80x146x76 cm

Masă pliantă, albă, potrivită pentru adunări mici de familie (până la 6 persoane). Masa are două blaturi pliabile și numai unul sau ambele pot fi ridicate. Această masă este foarte practică și, deoarece ocupă puțin spațiu atunci când este strânsă, poate fi stocată cu ușurință. Lățimea mesei în poziția pliată este de numai 15 cm. Masa pliabilă are un blat de tablă din PAL melaminat de 18 mm, picioare și extensii, care pot fi utilizate pentru blaturi din lemn masiv și esență de fag. Tabelul poate fi ușor procesat și stocat de o singură persoană. În plus, partea extinsă a blatului are role, care pot fi deschise mai ușor. aspect: Lățime: 80 cm Înălțime: 76 cm Lungime masă extensie: 146 cm Lățimea mesei pliante: 15 cm

Set masa si 4 scaune bucatarie Kring Munchen, MDF, 110x70x75 cm, Sonoma

Când amenajați un spațiu de luat masa sau o bucătărie, vă puteți lăsa imaginația să se elibereze și să creați un decor intim și confortabil pentru a vă bucura de timpul alături de cei dragi. Prin urmare, alegerea scaunelor și a meselor este crucială, deoarece acestea pot seta tonul întregii camere și pot defini camera. Ele trebuie să fie confortabile și flexibile pentru a transforma momentul în care împărțim prânzul sau cina cu familia sau prietenii într-un moment de neuitat. Vesela Kring are o structură metalică durabilă și combină cu succes designul, ergonomia și funcționalitatea prin linii simple și culori calde, poți fi sigur că nu vor demoda niciodată.

Caracteristici:

– dimensiune masa: 110x70x75 cm cu teava de 38×8 mm
– scaun: 40x43x85 cm cu teava de 19×8 mm
– grosime blat/scaun: 15 mm.

Material:

– structura metalica vopsit electrostatic;
– blat si sezut din MDF.

Mesele sunt o parte importantă a oricărei vieți de familie. Ajutați să legați familia. Când masa este foarte confortabilă, devine o experiență plăcută de fiecare dată când familia se adună la micul dejun sau la cină.

Masa nu este doar un punct de întâlnire pentru familie și prieteni. Acesta este, de asemenea, un loc important în casă. Dacă doriți să cumpărați o masă, va trebui să o folosiți mult timp; trebuie să vă amintiți unele lucruri. Masa de luat masa ar trebui să fie robustă, durabilă și bine realizată. El ar trebui să fie capabil să îi facă pe oameni să se așeze confortabil. Aceasta este o investiție costisitoare; de ​​aceea este logic să cumpărați bunuri odată pentru totdeauna. Iată ce trebuie să căutați atunci când căutați o masă.

Iată ce trebuie să aveți în vedere atunci când căutați sau cumpărați o masă:

Alegeți o masă din material robust, lemnul este bun, dar nu trece cu vederea sticla, căutați o masă transportabilă si deasemenea dimensiunea și forma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: