Cauti cea mai buna masina de tuns iarba electrica?

Pentru oricine are o peluză mică până la medie, o masina de tuns iarba este, de obicei, cel mai bun mod de a întreține curtea. Cele mai bune utilaje tuns iarba.

Cea mai buna masina de tuns iarba IeftinaCea mai cautata masina de tuns iarbaCea mai buna masina de tuns iarba Premium
Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus Start PRO-ELM12Masina electrica de tuns gazonul Bosch ARM 32Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM4121
Masina electrica de tuns gazonul Steinhaus Start PRO-ELM12, 1200W, 32 cmMasina electrica de tuns gazonul Bosch ARM 32 / 3200, 1200W, 32cm, Sac 31lMasina electrica de tuns gazonul Makita ELM4121, 1600 W, 41 cm latime lucru, 7 trepte taiere, 50 l sac colector
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Cea mai buna masina de tuns iarba

Daca te-ai decis sa achizitionezi o masina de tuns iarba, desigur utilaje de tuns gazonul Boschr reprezinta o optiune foarte buna. Cu mașina de tuns iarba Bosch ARM 32, veți obține gazonul ideal rapid și fiabil. Echipat cu un motor puternic de 1200 wați, poate tăia cu ușurință iarbă lungă și groasă. Cu toate acestea, mașina de tuns iarba este ușoară, astfel încât obstacolele pot fi ușor evitate și pot fi transportate cu ușurință.

Există două tipuri de masini de tuns iarba, cu gaz și electrice, fiecare cu propriile sale avantaje și dezavantaje. De exemplu, modelul cu gaz este mai potrivit pentru peluze mari sau tuns iarba înaltă, deoarece iarba înaltă (sau groasă) va pune presiune pe modelele alimentate cu baterii.

Indiferent de nevoile dvs., am cautat cea mai bună mașină de tuns iarba pe care trebuie să o luăm în considerare atunci când cumpărăm o mașină de tuns iarba. Citiți în continuare alegerile noastre de top.

Masina electrica de tuns gazonul Skil, 1300 W

Masina electrica de tuns gazonul Skil, 1300 W, 33 cm latime lucru, inaltime reglabila, 30 l sac colector, 3 trepte taiere

Mașina de tuns iarba 0713 este echipată cu un motor puternic de 1300 W cu o lățime de tăiere de 33 cm, care este foarte potrivit pentru grădinile urbane de dimensiuni medii. Datorită structurii de „depozitare simplă” folosită special de Skil, mașina de tuns iarba Skil 0713 necesită mai puțin de jumătate din spațiul de depozitare atunci când nu este utilizată.

Lățimea de tăiere a Skil 0713 este de 33 cm, ceea ce este foarte potrivit pentru tăierea grădinilor urbane mici și mijlocii. Pentru a obține cea mai bună experiență dintre toate tipurile de peluze, puteți regla înălțimea de tundere în funcție de condițiile unei peluze date. Mașina de tuns iarba este echipată cu un sistem de reglare a înălțimii în trei trepte de 20, 40 și 60 mm. Fără utilizarea instrumentelor, înălțimea de tăiere poate fi reglată cu ușurință prin ax.

Folosirea mașinii de tuns iarba Skil 0713 este rapidă și confortabilă. Mânerul din spumă moale oferă cel mai bun confort și control al muncii, iar structura ușoară cu un mâner mare pe corpul superior asigură transportul ușor. Pentru cosirea continuă pe termen lung, iarba este colectată într-un coș de colectare din partea din spate a mașinii. Capacitatea coșului de colectare este de 30 de litri. Pentru a fi golit, coșul de colectare poate fi demontat rapid și ușor.

Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM3320

Masina electrica de tuns gazonul Makita ELM3320, 1200 W, 33 cm latime lucru, 3 trepte taiere, 30 l sac colector

– Oferiți utilizatorilor cel mai bun confort pentru a menține o suprafață limitată. -Tăiați tulpinile de porumb în 3 părți pentru a ridica frunzele căzute și tăiați-le cu sau fără capac. -Reglați ușor înălțimea centrală prin 3 poziții. -Rotați în funcție de șasiul de cosit, nu există nicio problemă de-a lungul chenarului. -Geanta de colectare Bypass poate asigura o mai bună circulație a aerului și poate descărca mai eficient iarba de pe platforma de cosit; clapeta de semnal de culoare. -Indicați când geanta de colectare este plină. -Pusorul curbat economisește spațiu. -Manipularea șasiului facilitează transportul sau depozitarea mașinii. -Intrerupătorul de siguranță dublu poate preveni pornirea accidentală.

Masina de tuns gazonul pe benzina Ruris Dac 120XL

Masina de tuns gazonul pe benzina Ruris Dac 120XL, 4 CP, 135 CC, 4 timpi, 46 cm latime lucru, 1.3 l

Mașina de tuns iarba Ruris DAC 120XL se caracterizează prin funcționare simplă și eficiență ridicată. Șasiul vehiculului este fabricat din plastic rezistent la uzură și este ușor de operat, reducând astfel sarcina de lucru în timpul funcționării. Un motor în patru timpi echipat cu mașină de tuns iarba are un consum mai redus de combustibil și combină eficiență, garanție și costuri reduse într-un singur produs, viteză unică (anterior) și propulsie automată.

Masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna Automower 105

Masina electrica robotizata de tuns gazonul Husqvarna Automower 105, 3 lame de taiere, 17 cm latime lucru, 50 mm inaltime maxima taiere, ecran LCD, alarma, temporizator

Robot de tuns iarba pentru peluze mai mici. Dimensiunea compactă și greutatea redusă îmbunătățesc manevrabilitatea sa într-o zonă mică. Este potrivit pentru peluze de până la 600 de metri pătrați cu o înclinație maximă de 14 °. Potrivit pentru grădini plate, cu aproape nici un obstacol. Trece prin alei largi și pante plate.

Dimensiunea compactă și greutatea redusă asigură o manevrabilitate sporită în grădinile mici. Ușor de depozitat.Dimensiunea compactă a mașinii și roțile mai mari oferă cel mai bun echilibru, asigurând o tracțiune bună chiar și pe suprafețe netede. Mașina de tuns iarba poate gestiona pante de până la 25%.

Masina de tuns gazonul RURIS RX200S

Masina de tuns gazonul RURIS RX200S, 2.7 CP, 99 CC, 4 timpi, 42 cm latime lucru, 25-75 mm inaltime lucru, carcasa metal, 45 l sac colector, 0.8 l, benzina

Mașina de tuns iarba RURIS RX200S se caracterizează prin funcționare simplă și eficiență ridicată. Această mașină de tuns iarba este echipată cu un motor în patru timpi de 2,7 CP cu o lățime de lucru de 42 cm, care este foarte potrivit pentru tunderea pe o suprafață de până la 1.300 de metri pătrați. Un aspect important al obținerii unui gazon perfect este înălțimea cositului.

La acest model, înălțimea de tăiere este cuprinsă între 25-75 mm și poate fi reglată în 5 trepte prin acționarea dispozitivului lateral situat în partea de jos a șasiului. RURIS RX200 are trei funcții: colectare, evacuare și acoperire. Mașina de tuns iarba RURIS este robustă și durabilă. Cutia de șasiu este fabricată din oțel ștanțat, deci are o rezistență mai mare.

Sistemul ergonomic de pliere al mânerului și al sacului de colectare face cositoarea ușor de depozitat sau transportat. Cu mașinile de tuns iarba RURIS, grădinăritul devine mult mai ușor. Sunt ușor de utilizat și întreținut, ceea ce le face o soluție ideală pentru îngrijirea gazonului.

Cea mai buna masina de tuns iarba este masina care acopera necesitatile tale de buget, suprafata, brand.

Vezi oferta DRUJBA RURIS 142 1.1 CP 25.4 CMC 300 MM