Cea mai buna oja semipermanenta pentru manichiura acasa sau la salon

Cauti cea mai buna oja semipermanenta? In cele ce urmeaza gasesti recomandari pentru tot ceea ce ai nevoie pentru o manichiura semipermanenta.

Oja semipermanenta Venalisa Oja semipermanenta Canni Oja semipermanenta Rosalind
VERIFICA PRETUL LA nailsup.ro VERIFICA PRETUL LA lila-rossa.ro VERIFICA PRETUL LA zolla.ro
Oja Semipermanenta Cameleon CANNI 7.3ml-351
Oja Semipermanenta Rosalind...

Având în vedere situația lumii, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a investi în propriile instrumente de manichiură cu gel – mai ales dacă sunteți genul căruia îi place să-și păstreze unghiile permanent lustruite. Cumpărarea unui set de manichiură cu gel, este una dintre cele mai bune modalități de a obține unghii la nivel profesional pe timpul tău. În plus, sa-ti faci manichiura acasa, mai degrabă decât călătoria la un salon este mult mai sigură în aceste zile.

Indiferent dacă vă aflați într-un salon sau faceți singur acasă, procesul standard de manichiură cu gel este destul de simplu: Pregătiți unghiile și cuticulele, aplicați un strat de bază, două straturi de lac și un strat de acoperire. Singura diferență este că va trebui să uscati fiecare strat de oja sub o lampă UV până când se întărește (de obicei undeva la 60 de secunde). De asemenea, va trebui să vă glisați unghiile proaspăt îngrijite cu puțin alcool pentru a îndepărta stratul lipicios de umiditate care se

Manichiura cu oja semipermanenta se caracterizează prin durata prelungită a lacului care nu slabeste unghia și, de asemenea, pentru că este mai ieftin decât unghiile acrilice.

Ce avem nevoie pentru o manichiură semipermanentă acasă?


De multe ori, aceste tratamente pe care le făceam în centrele de înfrumusețare sunt complexe și ne este frică să le facem acasă. Cu toate acestea, având instrumentele potrivite, nu este doar foarte ușor să faci o manichiură semipermanentă acasă, ci și mult mai ieftin și, dacă este făcut bine, respectând unghiile și pielea mâinilor.

  1. Lampă LED de unghii
    Cu un preț foarte scăzut pentru calitate (confirmat de peste 100 de recenzii pe eMAG), această lampă cu LED usucă smalțul semipermanent (sau Shellac) timp de 45 sau 60 de secunde în fiecare ciclu.
  1. Gel de bază și finisaje
    Pentru a obține rezultatul perfect este esențial să aplicați un „strat de bază” direct pe unghie și înainte de a aplica culoarea și un „strat superior” pentru a termina. Acest set, de asemenea, de la marca profesională Elite99 funcționează foarte bine și obține un finisaj lucios. Ultimul strat de luciu trebuie uscat timp de două cicluri și apoi șters cu un tampon de bumbac înmuiat în acetonă pentru a îndepărta orice gel rămas.
  1. Oja semipermanenta de calitate
    În funcție de intensitatea culorii pe care o alegeți, va fi necesar să aplicați două sau trei straturi și să le uscați pentru un ciclu fiecare și două cicluri pentru ultimul.

Cheia pentru a obține o manichiură care este bine făcută și care nu afectează pielea sau unghiile este să obțineți produse de calitate și să le folosiți cu grijă și precauție. Faptul că sunt de calitate nu înseamnă întotdeauna că sunt scumpe.

Dacă vă place să aveți unghiile vopsite și îngrijite, cu siguranță știți cât de greu este să le păstrați frumoase, uneori nu îmi rezistă două zile! De aceea, oja semipermanentă (sau Shellac, după renumita marcă de ojă semipermanentă) este cea mai recentă modă în saloanele de înfrumusețare, deoarece poate dura până la 3 săptămâni fără să-și piardă strălucirea sau să se dezlipească.

Vizita ocazională la salonul local se va simți întotdeauna ca un tratament meritat, dar sincer vorbind, poate deveni o cheltuială costisitoare de întreținut.

Dacă ați folosit vreodată seturi de unghii acrilice, veți ști că, deși sunt mult mai ieftine (poate de ce sunt atât de dorite), ele pot face ravagii pe unghiile voastre naturale pe termen lung.

Se opteaza acum pentru manichiuri cu gel, care sunt mai puțin stresate pe unghii. Gelurile pot fi utilizate pentru extensii de unghii (cum ar fi acrilice) sau doar ca o culoare foarte rezistentă.

Toate culorile gelului trebuie uscate cu o lampă UV, ele ajută la etanșarea culorii și păstrează unghiile în stare proaspătă până la 14 zile.

1 thought on “Cea mai buna oja semipermanenta pentru manichiura acasa sau la salon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: