Cauti cea mai buna oja semipermanenta? Poti alege dintr-o gama variata de branduri, criterii precum recenzii si evaluari, rezistenta, gama de culori si desigur pret. Totodata ai posibilitatea sa achizitionezi un kit pentru manichiura, cu toate accesoriile incluse; oja semipermanenta, lampa Led, pil electrica. Recomand Kit unghii cu gel UV Base One, care include tot ceea ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta.

 

Oja semipermanenta VenalisaOja semipermanenta CanniOja semipermanenta Rosalind
VERIFICA PRETUL LA nailsup.roVERIFICA PRETUL LA lila-rossa.roVERIFICA PRETUL LA zolla.ro
Oja Semipermanenta Cameleon CANNI 7.3ml-351
Oja Semipermanenta Rosalind...

Cea mai buna oja semipermanenta in 2024

Cea mai buna oja semipermanenta depinde de preferințele personale, dar există câteva mărci de încredere și apreciate pe piață care au primit recenzii pozitive pentru calitatea lor. Este important să menționăm că preferințele individuale, tipul de unghii și stilul de viață pot influența alegerea unei oje semipermanente. Iată câteva branduri notabile de oje semipermanente în 2024:

Oja semipermanenta Cupio To Go!

Oja semipermanenta Cupio To Go! Noir Collection - Indigo Enigma

Vezi pretul pe cupio.ro

Oja semipermanenta Cupio To go! reușeste să îmbine ușurința aplicării unui lac de unghii cu durabilitatea unui gel UV. Acestea oferă o rezistență de până la 4-6 săptămâni pe unghii, asigurând astfel o manichiură de lungă durată și strălucire intensă.

Oja semipermanenta, Canni

Oja semipermanenta Canni, 191 tomato, 7.3 ml

Vezi pret pe lila-rossa.ro

Oja semipermanentă Canni reprezintă o opțiune profesională, aplicată în 4 pași esențiali: Primer, Base Coat, Culoare și Top Coat. Cu o gamă variată de culori și nuanțe, această ojă adaugă un plus de eleganță unghiilor, fiind potrivită atât pentru aplicarea pe unghii naturale, cât și pe cele tehnice.

Oja semipermanenta Venalisa

Oja semipermanenta Venalisa, 7.5 ml, nuanta 946

Vezi pret pe lila-rossa.ro

Oja Semipermanentă Venalisa se aplică cu ușurință și rapiditate. Datorită pensulei de calitate superioară, aplicarea este simplă și precisă.

Aceste oje sunt recomandate atât pentru uz profesional în saloane, cât și pentru utilizarea acasă. Culorile sunt rezistente și foarte pigmentate, oferind rezultate vibrante.

Ce avem nevoie pentru o manichiură semipermanentă acasă?


De multe ori, aceste tratamente pe care le făceam în centrele de înfrumusețare sunt complexe și ne este frică să le facem acasă. Cu toate acestea, având instrumentele potrivite, nu este doar foarte ușor să faci o manichiură semipermanentă acasă, ci și mult mai ieftin și, dacă este făcut bine, respectând unghiile și pielea mâinilor.

  1. Lampă LED de unghii
    Cu un preț foarte scăzut pentru calitate (confirmat de peste 100 de recenzii pe eMAG), această lampă cu LED usucă smalțul semipermanent (sau Shellac) timp de 45 sau 60 de secunde în fiecare ciclu.
  1. Gel de bază și finisaje
    Pentru a obține rezultatul perfect este esențial să aplicați un „strat de bază” direct pe unghie și înainte de a aplica culoarea și un „strat superior” pentru a termina. Acest set, de asemenea, de la marca profesională Elite99 funcționează foarte bine și obține un finisaj lucios. Ultimul strat de luciu trebuie uscat timp de două cicluri și apoi șters cu un tampon de bumbac înmuiat în acetonă pentru a îndepărta orice gel rămas.
  1. Oja semipermanenta de calitate
    În funcție de intensitatea culorii pe care o alegeți, va fi necesar să aplicați două sau trei straturi și să le uscați pentru un ciclu fiecare și două cicluri pentru ultimul.

Cheia pentru a obține o manichiură care este bine făcută și care nu afectează pielea sau unghiile este să obțineți produse de calitate și să le folosiți cu grijă și precauție. Faptul că sunt de calitate nu înseamnă întotdeauna că sunt scumpe.

Dacă vă place să aveți unghiile vopsite și îngrijite, cu siguranță știți cât de greu este să le păstrați frumoase, uneori nu îmi rezistă două zile! De aceea, oja semipermanentă (sau Shellac, după renumita marcă de ojă semipermanentă) este cea mai recentă modă în saloanele de înfrumusețare, deoarece poate dura până la 3 săptămâni fără să-și piardă strălucirea sau să se dezlipească.

Vizita ocazională la salonul local se va simți întotdeauna ca un tratament meritat, dar sincer vorbind, poate deveni o cheltuială costisitoare de întreținut.

Dacă ați folosit vreodată seturi de unghii acrilice, veți ști că, deși sunt mult mai ieftine (poate de ce sunt atât de dorite), ele pot face ravagii pe unghiile voastre naturale pe termen lung.

Se opteaza acum pentru manichiuri cu gel, care sunt mai puțin stresate pe unghii. Gelurile pot fi utilizate pentru extensii de unghii (cum ar fi acrilice) sau doar ca o culoare foarte rezistentă.

Toate culorile gelului trebuie uscate cu o lampă UV, ele ajută la etanșarea culorii și păstrează unghiile în stare proaspătă până la 14 zile.

Pentru a alege cea mai bună ojă semipermanentă, poți lua în considerare rezistența, varietatea de culori, formula și recenziile altor utilizatori. Este întotdeauna util să încerci diverse mărci pentru a descoperi care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și preferințelor tale individuale.