Oja semipermanenta este o nouă tendință interesantă care devine rapid populară în rândul fashionistelor din întreaga lume. Este o modalitate fantastică de a vă menține unghiile elegante și proaspete pentru mai mult timp. Spre deosebire de oja traditionala care trebuie indepartata si reaplicata frecvent, oja semi-permanenta va ofera posibilitatea de a va pastra aspectul timp de pana la doua saptamani.

În acest articol, vom acoperi tot ce trebuie să știți despre unghiile semi-permanente și cele mai bune produse de utilizat. Vom discuta, de asemenea, avantajele și dezavantajele utilizării ojei semipermanente, astfel încât să puteți decide dacă este potrivit pentru dumneavoastra.

Cea mai buna oja semipermanenta

Dacă doriți să încercați oja semipermanentă, există o serie de produse excelente disponibile. Următoarele produse sunt unele dintre cele mai bune de pe piață și oferă un finisaj durabil, durabil, care va impresiona cu siguranță.

Oja semipermanenta Piko

Oja semipermanenta cu extra intensitate a culorii si aplicare dintr-un singur strat. Are textura autonivelanta, vascozitate ridicata si un miros subtil. In plus, vei economisi si mai mult timp in procesul de realizare al manichiurii deoarece nu necesita aplicarea unei baze. Lasa-te cucerita de oja semipermanenta Piko Rubber.

oja semipermanenta piko

VEZI PRET SI RECENZII

Oja semipermanenta Canni

Daca iti doresti manichiuri si pedichiuri rezistente, unghii lungi si sanatoase, iti propunem oja semipermanenta Canni – lucioase, rezistente, in nuante variate, vii si pigmentate.

VEZI PRET SI RECENZII

Lacuri de unghii OPI

Top pentru sigilare cu o formula creata pe baza tehnologiei inovatoare OPI Wear Extended, ce asigura o rezistenta maxima a culorii, precum si uscarea rapida a lacului de unghii, oferind un luciu intens si prevenind eficient ingalbenirea si estomparea culorii.

top-de-sigilare-pentru-uscarea-rapida-a-lacului-de-unghii-opi-rapidry-quick-drying-top-coat-15ml-1549461912768-1.jpg

VEZI PRET SI RECENZII

Oja semipermanenta este o noua tendinta interesanta care ofera un finisaj mai durabil decat oja traditionala. Există o serie de produse excelente disponibile și sunt perfecte pentru oricine dorește să-și păstreze unghiile elegante și proaspete pentru mai mult timp. Nu uitați să aplicați corect oja și să urmați instrucțiunile producătorului pentru cele mai bune rezultate.

Oja semipermanenta pentru unghii

Deși există multe beneficii pentru utilizarea ojei semi-permanente, există și câteva dezavantaje potențiale. În primul rând, este mai scump decât oja tradițională, deci este posibil să nu fie potrivită pentru toată lumea.

În plus, oja semi-permanentă trebuie aplicată corect, deoarece aplicarea incorectă poate duce la probleme cum ar fi peelingul, fisurarea și decolorarea. De asemenea, durează mai mult să se aplice decât oja tradițională, deci este posibil să nu fie potrivită pentru cei grăbiți.

Ce este oja semipermanenta?

Oja semipermanenta este un tip de oja care ofera o alternativa de lunga durata la oja traditionala. Se aplică într-un mod similar cu oja tradițională, dar diferența este că nu necesită îndepărtarea și reaplicarea în mod regulat. În schimb, este proiectat să dureze până la două săptămâni înainte de a fi nevoie să fie înlocuit.

Majoritatea ojelor semipermanente sunt realizate dintr-o combinație de geluri de unghii, acrilice și rășini. Această combinație oferă un finisaj puternic, durabil, care este mai rezistent la așchii, fisuri și decolorare. Procesul de aplicare este, de asemenea, diferit de oja tradițională, deoarece necesită, de obicei, înmuierea unghiilor într-o soluție specială înainte de a fi aplicată.

Avantajele ojei semipermanente

Există o serie de avantaje pentru utilizarea ojei semipermanente. În primul rând, oferă un finisaj mai durabil, mai durabil decât oja tradițională. Acest lucru înseamnă că va rămâne în stare bună timp de până la două săptămâni, fără a fi nevoie să fie eliminate și reaplicate.

În plus, oja semipermanentă este mult mai ușor de aplicat decât oja tradițională. Nu este nevoie să vă faceți griji că unghiile sunt murdare sau îndoite, deoarece oja este aplicată într-un singur strat și nu necesită întreținere constantă.

În cele din urmă, oja semipermanentă este, de asemenea, mai ecologică decât oja tradițională. Deoarece nu trebuie să fie îndepărtată și reaplicată în mod regulat, aceasta produce mai puține deșeuri și este, în general, mai durabilă.