Cea mai buna tableta

Tableta nu este doar un dispozitiv, ci este și o întreagă lume multimedia care așteaptă să fie descoperită. In piata se gasesc spre comercialiare o varietate de tablete, toate în diferite dimensiuni și accesibilitate; trebuie doar să alegeți. Va propunem cateva recomandari pentru a a facilita decizia de cumparare.

IeftinCea mai cautata tabletaPremium
Tableta Allview Viva C703, Quad Core, 7Tableta Huawei MediaPad T3 10Apple iPad Pro 12.9″ (2020)
Tableta Allview Viva C703, Quad Core, 7", 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, BlackTableta Huawei MediaPad T3 10, Quad Core, 9.6", 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi, Space GrayApple iPad Pro 12.9" (2020), 1TB, Wi-Fi, Space Grey
Tableta Allview Viva C703, Quad Core, 7″, 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Black
 
Tableta Huawei MediaPad T3 10, Quad Core, 9.6″, 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi, Space GrayApple iPad Pro 12.9″ (2020), 1TB, Wi-Fi, Space Grey
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Tableta Allview Viva C703, Quad Core, 7

Deoarece Viva C703 rulează pe sistemul de operare Android ™ 8.1 al versiunii Oreo GO, veți beneficia de versiunea optimizată a Android. Spațiul ocupat de aplicația Google este redus cu 50% și funcționează mai bine. Comparativ cu software-ul Android anterior, viteza de deschidere este mărită cu 15%. Cu 8 GB de memorie flash (extensibilă la 32 GB printr-un card microSD), veți avea suficient spațiu de stocare pentru a păstra toate aplicațiile de care aveți nevoie.

Datorită Oreo GO, sistemul de operare Android ™ 8.1, acest sistem vă poate ajuta să reduceți activitatea de fundal în aplicații mai puțin utilizate, astfel încât să vă puteți baza pe autonomie extinsă. Indiferent dacă discutați, distrați, lucrați sau transmiteți în flux, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la descărcarea acestuia.

Tableta Huawei MediaPad T3 10

Huawei MediaPad T3 10 este lângă tine zi și noapte. Modul de lumină difuză și opțiunile de protecție a ochilor vă asigură că aveți cea mai bună vedere a vieții dvs., eliminați orice disconfort și vă respectați ritmul natural de somn.Indiferent dacă locuiți acasă sau doriți să ieșiți, fie că este zi sau noapte, HUAWEI MediaPad T3 10 este partenerul dvs. loial. Bateria de lungă durată vă asigură că puteți utiliza toate instrumentele ori de câte ori aveți nevoie.Aplicatia inteligenta pentru filtrarea continutului, permite si altora sa iti foloseasca tableta, in vreme ce tu ai control total asupra acesteia. Fie ca lasi copiii sa se joace, imprumuti device-ul altcuiva, sau setezi optiunea sa nu fii distras, tu esti mereu cel care ia deciziile.

Apple iPad Pro 12.9″ (2020), 1TB, Wi-Fi, Space Grey

Faceți cadre epice ultra-unghi larg. Cu ajutorul scanerelor LiDAR, veți obține o experiență de realitate augmentată mai fascinantă. Noul obiectiv ultra-larg de 10 MP Obiectiv grandangular de 12 MP Scaner LiDAR pentru RA Înregistrare și editare video 4K portabilitate El își asumă riscuri acolo unde nu există laptop Puternic, dar ușor de transportat. Durata de viață a bateriei este de până la 10 ore. Conexiune Wi-Fi mai rapidă. O zi întreagă de autonomie

Cu cipul A12Z Bionic, iPad Pro surclaseaza majoritatea PC-urilor disponibile in prezent. Ruleaza lefer aplicatii profesionale si jocuri.Atat de rapid, incat majoritatea laptop-urilor nu pot tine pasul. Camere profesionale si scaner LiDAR. Iar acum, poate fi utilizat si cu un trackpad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *