Cauti cel mai bun aparat de aer conditionat? Aparat de aer conditionat Tesla, aparat de aer conditionat Daikin, aparat aer conditionat Star-Light, aparat de aer conditionat LG Standard, aparat de aer conditionat Gree.

In cele ce urmeaza cateva recomandari in functie de pret si calitate, aer conditionat recomandari

Cel mai bun aparat de aer conditionat IeftinAparat de aer conditionat popular acumCel mai bun aparat de aer conditionat Premium
Aparat aer conditionat Star-Light ACM-12FOWFAparat de aer conditionat Gree Bora A4 R32Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOWF, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFiAparat de aer conditionat Gree Bora A4 R32 GWH12AAB-K6DNA4A Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-diagnoza, Wi-FI, DisplayAparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC60B-RXC60B Inverter 21000 BTU, Clasa A++, Programator 24 de ore, Filtru fotocatalictic, Mod confort, Mod putere
Verifica pretul pe eMAG.roVerifica pretul pe eMAG.roVerifica pretul pe eMAG.ro

Cum să cumperi un aparat aer condiționat?


Alege un aparat de aer conditionat care se potrivește casei tale și economiseste bani.
Alegerea celui mai bun aparat de aer condiționat poate fi o provocare. De ce mărime(capacitate) aveți nevoie? Cât va costa să alergi și cât de zgomotos va fi? Vă vom ajuta să găsiți modelul potrivit pentru casa dvs.

De ce dimensiune am nevoie de aer condiționat?

Dimensiunea camerei de 15m sau mai puțin ar trebui să utilizeze aparate de aer condiționat cu o capacitate de 9000 BTU
Cu o suprafață de 15-20m2, utilizați aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12.000 BTU
Suprafața de peste 20m2 folosind aparatul de aer condiționat are o capacitate de 18.000 BTU

Cât de zgomotoase sunt aparatele de aer condiționat?
Majoritatea aparatelor de aer condiționat moderne cu sistem divizat sunt foarte silențioase în interior și în exterior, dar merită să verificați nivelurile de zgomot ale unui aparat de aer condiționat înainte de a cumpăra.

În ultimul nostru test, zgomotul de la unitățile interioare a variat de la 19dB la 53dB, iar de la unitățile exterioare, de la 42dB la 69dB (măsurat pe cea mai silențioasă setare a ventilatorului interior).

Pentru comparație, iată câteva niveluri sonore comune:

30dBA: nivel sonor tipic pentru o casă liniștită
50dBA: interiorul unei mașini liniștite în timp ce conduceți
60dBA: conversație tipică
70–80dBA: aspirator
O unitate interioară zgomotoasă poate interfera cu activitățile, conversația sau somnul. O unitate exterioară zgomotoasă vă poate deranja (dacă este prea aproape de fereastra unui dormitor sau sufragerie) sau a vecinilor dvs., deci luați în considerare amplasarea unității exterioare cu atenție.

Eficiența energetică
Odată cu creșterea constantă a prețurilor la electricitate, costurile de funcționare sunt mai importante acum ca oricând – iar aparatele de aer condiționat pot avea o energie foarte mare. Din acest motiv, eficiența energetică în zilele noastre este o problemă importantă pentru aparatele de aer condiționat moderne. Acesta este în special cazul celor care dispun de tehnologie invertor, care poate oferi o reducere de aproape 30% a consumului de energie în comparație cu tehnologiile mai vechi de climatizare.

Cererea actuală de aparate de aer condiționat eficiente din punct de vedere energetic a făcut ca majoritatea producătorilor importanți să dezvolte tehnologii interne care să conducă la economii suplimentare. Unele, de exemplu, vor reduce consumul de energie, monitorizând dacă o cameră este în uz și ajustând puterea corespunzătoare. Această abordare permite economii considerabile.

Evident, dacă le aveți, panourile solare sunt o modalitate excelentă de a vă reduce facturile de energie electrică și de a reduce consumul atunci când utilizați un aparat de aer condiționat.

Caracteristici de sănătate
De asemenea, este important atunci când alegeți un aparat de aer condiționat să luați în considerare caracteristicile care vor îmbunătăți calitatea aerului în casa dvs. În mod tradițional, aparatele de aer condiționat au un filtru de plasă de bază care colectează particule și praf, dar unele sisteme moderne includ ionizatori încorporați, sisteme de filtrare a aerului UV și filtre antivirale și antioxidante. Deși aceste sisteme nu ar trebui să fie complet dependente de ele pentru a regla calitatea aerului din casa dvs., ele vă pot ajuta cu siguranță.

De asemenea, ar trebui să căutați un aparat de aer condiționat care să mențină umiditatea din aerul camerei. Acest lucru reduce plângerile frecvente asociate cu aerul condiționat, cum ar fi pielea uscată, gâtul și ochii, și este deosebit de benefic dacă intenționați să dormiți cu aparatul de aer condiționat pornit.

Aparat aer conditionat Daikin Sensira

Sensira R-32 creează un mediu interior confortabil, menținând în același timp ratinguri excelente de eficiență energetică. Eficiența sezonieră oferă o indicație mai realistă despre modul în care funcționează aparatele de aer condiționat eficiente pe parcursul unui întreg sezon de încălzire sau răcire. Alegerea pentru un produs R-32, reduce impactul asupra mediului cu 68% comparativ cu R-410A și duce direct la un consum mai mic de energie datorită eficienței sale energetice ridicate. Sensira R-32 obține A ++ la încălzire cu agent frigorific R-32.
Compresor oscilant: compresorul îmbunătățit folosește tehnologia invertorului și pași cu capacitate redusă pentru a regla puterea unei unități și a satisface cerințele de energie. În comparație cu un compresor rotativ, compresorul oscilant oferă mai multe economii de energie, un risc mai mic de defectare a unității și o funcționare mai silențioasă și fără vibrații

Aparat de aer conditionat Gree

Aparatele Gree se află în fruntea listei în fiecare privință atunci când ajunge în calități, execuție și abilități de economisire a energiei. Capacitatea sa de răcire este printre cele mai puternice. Acestea sunt construite perfect pentru a funcționa aproape peste tot în toate mediile.

În afară de durabilitate, Gree mai propune mai multe tehnologii care atrag cumpărătorii peste tot pe glob.

Tehnologia sa remarcabilă universală Wi-Fi este cu siguranță extraordinară. Vă permite să vă monitorizați aparatul de la distanță utilizând o telecomandă. Poate fi controlat chiar de un smartphone.

De ce ar trebui să achizitionati un aparat de aer conditionat Gree?
-Aparatele de aer conditionat Gree sunt construite perfect pentru a funcționa aproape peste tot în toate mediile.
-Tehnologia Wi-Fi universală este cu siguranță extraordinară. Vă permite să vă monitorizați aparatul de la distanță utilizând o telecomandă. Poate fi controlat chiar de un smartphone.
-Capacitate de răcire excepțională
-Aparatele Gree pot fi utilizate în sectoarele public și comercial

Cel mai bun aparat de aer conditionat – Aparat aer conditionat Star-Light ACT-12BLWF

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12BLWF, Control WiFi, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Negru

Aparat de aer conditionat LG Standard 12000 BTU

Aparat de aer conditionat LG Standard 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 10 ani garantie compresor, Filtru protectie Dual, Controlul energiei active, S12EQ Dual Inverter, R32

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 312L, 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 6Th Sense, Filtru HD + Active Carbon, R32

Umiditatea recomandată pentru mediile interioare este cuprinsă între 30% și 50% umiditate relativă (aceasta înseamnă pur și simplu cantitatea de vapori de apă pe care o conține aerul în comparație cu cantitatea maximă pe care ar putea să o dețină la orice temperatură dată). Nivelurile mai mari decât acestea sunt nesănătoase și ineficiente.