Cel mai bun aparat de aer conditionat

Cu mulți oameni care încă lucrează de acasă și vara care se apropie, poate căutați modalități de a vă face casa cât mai confortabilă.

Un aparat de aer condiționat care este prea mic va face dificilă răcirea camerei, deasemenea un aparat de conditionat prea mare, raceste rapid si automat apare si disconforul termic. Este foarte important sa achizitionati aparatul de aer conditionat in functie de suprafata camerei/casei/apartamentului.

In cele ce urmeaza cateva recomandari in functie de pret si calitate.

IeftinCel mai cautat aparat de aer conditionatPremium
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOWFAparat de aer conditionat TESLA, 12000 BTUAparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution
Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FOWF, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFiAparat de aer conditionat TESLA, 12000 BTU, Clasa A++, filtru antibacterian, I Feel, functie Turbo, TA36FFML-1232IA, R32Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC60B-RXC60B Inverter 21000 BTU, Clasa A++, Programator 24 de ore, Filtru fotocatalictic, Mod confort, Mod putere
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare la achizitia unui aparat de aer conditionat

Nivelul de zgomot

Capacitatea și performanța energetică a sistemului de aer condiționat vor afecta nivelul de zgomot al sistemului de aer condiționat. Din fericire, noile modele devin din ce în ce mai silențioase. În general, sunetul unui aparat de aer condiționat de înaltă calitate nu depășește 55-60 decibeli.

Verificați locația filtrului

Asigurați-vă că puteți schimba cu ușurință filtrul de curățare și îl veți curăța des pentru a menține echipamentul în cele mai bune condiții.

Luați în considerare răcirea inteligentă
Aparatele de aer condiționat inteligente va permit să le controlați și să le reglați de pe smartphone. Puteți chiar să le puteți conecta la alte unități de răcire din casa.

Verificați garanția

Unele aparate de aer condiționat au o perioadă de garanție mai lungă decât altele. Când cumpărați un dispozitiv nou, accesați site-ul web al producătorului pentru informații și întrebați distribuitorul despre garanția mărcii și modelului pe care îl cumpărați.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12BLWF

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12BLWF, Control WiFi, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Negru

Ca întotdeauna, inovatorul și inventivul Star-Light vă poate aduce răceala casei direct prin smartphone-ul dvs. în această vară! Ești în oraș, cât de bine ar fi să te duci acasă și să te răcorești fără să aștepți 30 până la 60 de minute până când camera ta atinge o temperatură prietenoasă? Prietenul tău și-a anunțat în mod neașteptat vizita și nu ai pornit aparatul de aer condiționat pentru a răci casa până nu ai fost plecat? Bunicul sau bunica ta nu se poate mișca, cea pe care vrei să o porniți pe aparatul de aer condiționat atunci când faci cumpărături?

Star-Light ACT-12BLWF este echipat cu o funcție invertor, care poate menține o temperatură constantă a echipamentului controlând viteza compresorului și permițând aparatului de aer condiționat să atingă temperatura necesară, îmbunătățind astfel eficiența echipamentului și reducând vibrații și zgomot. Schimbare deranjantă. În plus față de funcțiile invertorului, dispozitivele Star-Light includ și categorii mai mari de energie, precum A + pentru încălzire și A ++ pentru răcire, ceea ce îi conferă avantajul unui consum redus de energie.Această funcție ne ajută să menținem umiditatea aerului sub parametri normali și să păstrăm aerul curat, evitând astfel problemele de sănătate cauzate de umiditatea excesivă, precum dureri de cap, disconfort la nivelul ochilor, nasului și gâtului sau slăbirea imunității corpului.

Aparat de aer conditionat LG Standard 12000 BTU

Aparat de aer conditionat LG Standard 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 10 ani garantie compresor, Filtru protectie Dual, Controlul energiei active, S12EQ Dual Inverter, R32

Tehnologia revoluționară a invertorului este extrem de eficientă, are performanțe ridicate, dar silențioase, și se bucură de o garanție generoasă de 10 ani.

Economie de energie. Tehnologia compresorului invertor reglează continuu viteza compresorului pentru a menține nivelul de temperatură dorit. În plus, tehnologia Smart Inverter de la LG are o frecvență în domeniul de lucru care economisește curent, economisind mai multă energie decât compresoarele tradiționale.

Răcire rapidă. Aparatele de aer condiționat LG folosesc gama de răcire de mare viteză LG și tehnologia Smart Inverter pentru a răci rapid aerul, suflând astfel aerul pe o distanță mai mare și răcind spațiul mai repede.

19 dB zgomot redus. Datorită ventilatorului de înclinare unic LG și a tehnologiei cu motor BLDC, aparatele de aer condiționat LG funcționează la niveluri de zgomot reduse, eliminând zgomotul inutil și realizând o funcționare lină.

Alegerea aparatului de aer conditionat in functie de suprafata

Pentru o suprafață cuprinsă între 10 și 25 de metri pătrați (cum ar fi un dormitor), este necesar un aparat de 9.000; Pentru o suprafață de 15 până la 35 de metri pătrați (camera de zi), capacitatea dispozitivului ar trebui cautati un aparat de 12.000 btu; Pentru o suprafață de 30 până la 50 de metri pătrați, se recomandă utilizarea unui aparat de aer conditionat de 18.000 BTU; Pentru o suprafață de 40 până la 70 de metri pătrați, un aparat cu capacitate peste 24.000 BTU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *