Cel mai bun aspirator robot

Căutați un aspirator robot care să poată manipula podele dure gen, vinil, linoleum, inclusiv covoare? În acest caz, alegerea corectă este un aspirator inteligent potrivit pentru diferite tipuri de pardoseli dure (vinil, parchet, linoleum) și covoare joase. Aspirație ridicată potrivit pentru curățarea părului animalelor. Pentru o curățenie și mai amănunțită vă stă la dispoziție filtrul special HEPA, care colectează murdăriile fine și are funcția de mop. 

Recomandari pentru a alege cel mai bun aspirator robot

IeftinCel mai cautat aspirator robotPremium
Robot de aspirare Xiaomi Symbo xBot 5 PRO WiFi + mopiRobot Roomba i7 silver WiFi

iRobot Roomba s9 (9158) WiFi
Symbo xBot 5 PRO WiFi + mopiRobot Roomba i7 silver WiFiiRobot Roomba s9 (9158) WiFi
Symbo xBot 5 PRO se descurcă atât cu podele dure, cât și cu covoarVârful roboticii de ultimă oră vine în casa ta prin robotul aspirator iRobot Roomba® i7Datorită inovațiilor tehnologice cu care este dotat, Robotul aspirator Roomba s9 stabilește un record în ceea ce privește curățarea automată a casei. 
VERIFICA PRETUL LA robotworld.roVERIFICA PRETUL LA robotworld.roVERIFICA PRETUL LA robotworld.ro

Am cautat si selectat cele mai bune aspiratoare robot, verificati cele mai bune oferte de pret.

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, 58W, Aspirator si mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb

Aspiratorul este inclus în pachet cu aplicația mobilă. Cu ajutorul ei, a scanat întreaga suprafață a casei și a știut exact unde să o curățe. Atâta timp cât nu ești acasă, el va face treaba pentru tine. Spre deosebire de vechiul model, aspiratorul Roborock nu lovește pereții sau mobilierul și știe exact ce să facă. Are un loc în casă unde poate începe și reveni acolo, dar numai după ce a șters toate zonele pe care intenționați să le amenajați. În acest fel, îl puteți lucra într-o singură cameră sau întreaga casă. De exemplu, după curățare, nu se va opri în mijlocul casei, ci va reveni la poziția sa.Curățătorul robotului poate trece pragul fără a se bloca. În plus, pentru că este inteligent și poate scana toate suprafețele casei, știe să distingă diferența dintre pereți și mobilier și nu se va opri aici. Nu se oprește până când nu este curățat și se întoarce doar acolo unde a rămas.

Cel mai bun pret – Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Xiaomi Mi Robot Aspirator este o nouă versiune a Mi Robot Aspirator, cu funcție mop. Are o putere de aspirație mai mare, o capacitate mai mare și poate curăța toate tipurile de podele și pardoseli din case sau birouri. Aceasta este versiunea de aspirator pe care o așteptați.

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, 40W, 0.6 l, WI-FI, Clasa A+++, Alb

Designul noului aspirator Mi păstrează liniile clasice și culoarea albă unice mărcii. Senzorul laser a fost mutat în centru, iar cupa de praf a devenit mai mare, cu o capacitate de 0,60 L acum. Aspiratorul robot este echipat și cu un rezervor de apă de 200 ml. Este echipat cu o baterie de 2400 mAh produsă de LG și Panasonic, care are o autonomie mai mare. Când aspiratorul are doar 15% energie, acesta va intra în stația de încărcare. După ce nivelul bateriei atinge 80%, dispozitivul va continua să curățe de unde a rămas. O altă caracteristică a noului motor Xiaomi este că dispozitivul poate depăși obstacolele de până la 2 cm înălțime. Prin urmare, pentru Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, cablul uitat nu va mai fi un obstacol de netrecut.

Aspirator robot Symbo D300W

Symbo D300W

Are un singur buton, deci nu trebuie să vă faceți griji că vă confundați atunci când configurați sau porniți. Apăsați butonul și începe să se murdărească și să aspire. De asemenea, poate fi curățat de-a lungul peretelui sau lângă picioarele unui scaun sau a unei mese. Curățarea perfectă asigură, de asemenea, că mopul poate fi atașat de dedesubt, iar materialul anti-static din microfibră poate captura chiar și cele mai mici particule de murdărie. Symbo este durabil. În ciuda dimensiunilor reduse, poate călători prin cameră timp de 55 de minute fără întrerupere. După ce bateria este descărcată, veți fi notificat și sunteți gata să continuați să încărcați bateria.

Înălțimea Symbo D300 este de numai 7,5 cm, care poate fi instalată sub majoritatea mobilierului din bucătărie și sufragerie. Fără fisuri, sistemul fără perii asigură că murdăria, părul și părul animalelor de companie nu se vor încurca în perie. În schimb, vor merge direct la containerul pentru deșeuri. Filtrul din microfibră poate reduce praful din aer, în plus, mopul va capta și particule fine de praf.

Aspirator robot Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop

Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop

6 moduri de curățare – automate, de-a lungul peretelui, parțiale, duble, maxime, aleatorii Giroscop de navigare inteligent Potrivit pentru diferite tipuri de pardoseli dure (vinil, parchet, linoleum) și covoare joase Aspirație ridicată Potrivit pentru curățarea părului animalelor Până la 100 de minute de timp de lucru la o singură încărcare Doar 79 mm înălțime O pereche de perii lungi pentru aspirarea în colțuri Filtrare în două etape: filtrul principal și filtrul proiectat HEPA pot captura chiar și cele mai mici particule de praf și murdărie Baterie litiu-ion de mare capacitate Ștergeți apa, pompa electrică de apă Barele limită utilizate pentru a defini spațiul Wi-Fi și controlul aplicațiilor

Symbo xBot 5 PRO șterge podeaua cu un mop din microfibră, care continuă să se ude din rezervorul de apă. Umidificarea este controlată în mod activ de pompa de apă. De exemplu, atunci când pompa de apă revine la stația de încărcare, închide canalul de scurgere și nu udă podeaua sau nu contactează cablul de alimentare. Funcția de ștergere este potrivită pentru toate tipurile de pardoseli netede (pardoseli plutitoare, lemn, parchet, linoleum).

Symbo xBot 5 PRO folosește giroscoape avansate Smart GYRO în timpul procesului de curățare, astfel încât aspiratorul poate fi mutat sistematic, iar apoi traseul este optimizat pentru a obține cea mai bună curățare a podelei. Încercați să acoperiți cât mai multă suprafață posibilă și concentrați-vă pe curățarea de-a lungul pereților și colțurilor.

iRobot Roomba s9 (9158) WiFi

iRobot Roomba s9 (9158) WiFi

Cel mai un aspirator robot premium, Designul inovator Edge maximizează capacitatea robotului de a curăța colțurile și zonele de mobilier. Datorită sistemului său unic de navigare iAdapt 3.0, a cartografierii inteligente a amprentelor și a tehnologiei vSLAM®, aspiratorul poate naviga și curăța în siguranță orice spațiu, indiferent cât de mare este. Deoarece poate recunoaște poziția covorului, funcția Power Boost poate crește puterea de aspirație la curățarea covorului. Diferența dintre Roomby și toate celelalte produse este că Roomby are capacitatea de a comunica și de a coopera cu mopul robot iRobot Braava m6.

Sistemul de navigație ultramodern echipat cu camere iAdapt 3.0 poate curăța perfect zonele de dimensiuni nelimitate. Cu ajutorul tehnologiei avansate de navigație vSLAM, robotul primește peste 2304.000 de seturi de date pe secundă și, datorită tehnologiei sale inteligente de cartografiere a amprentelor, poate identifica fiecare cameră separat. După ce Roomba salvează harta în aplicație, puteți seta limitele fiecărei camere, o denumiți și puteți seta un program de curățare pentru fiecare cameră. În acest fel, puteți controla pe deplin programul și puteți curăța camera robotului. Robotul poate salva până la 10 hărți cu diferite etaje.

IRobot Roomba s9 este echipat cu sistemul de curățare brevetat AeroForce în 3 trepte, care concentrează fluxul de aer în zona îngustă dintre periile rotative. Pot accelera rapid aerul care trece și, combinat cu un motor de înaltă eficiență cu funcție Power Boost, puterea de aspirație poate fi mărită de 40 de ori. 1. Perie laterală de înaltă calitate Această perie laterală deosebit de curbată are 5 brațe, care se pot curăța perfect în jurul mobilierului, pereților, colțurilor și altor locuri, altfel este dificil de pătruns.

2. Două perii late rotative AeroForce Cele două sisteme brevetate de perii din cauciuc se rotesc între ele și au caneluri speciale pentru a colecta murdăria de la toate tipurile de pardoseli dure și covoare. Pe o podea dură, peria direcționează praful în coșul de colectare. La curățarea covoarelor, praful este mai întâi eliberat din fibrele covorului și apoi colectat. Lățimea periilor Roomba s9 a fost mărită cu 30%, astfel încât viteza Roomba de curățare este cu 30% mai mare decât cea a modelelor inferioare. 3. Motor puternic de aspirație Motorul puternic de aspirație asigură inhalarea prafului fin. Filtrarea aerului se realizează printr-un filtru AeroForce de înaltă eficiență, care captează 90% din alergeni și polen.

Robotul Roomba S9 este cel mai bun aspirator robot de pe covor. Acest model bine structurat are performanțe excelente pe covoarele cu par scurt și poate absorbi bine resturile de pe covoarele cu par lung. Datorită rolelor sale ușor de rulat, acesta poate fi acționat eficient pe teren dens fără blocare, iar funcția sa de reglare automată a suprafeței îl face perfect adaptabil la diferite tipuri de podele.

Folosește un sistem de navigație avansat pentru a crea o hartă virtuală permanentă a zonei de curatat. Din punct de vedere al bateriei, acest lucru i-a permis să dezvolte metode de curățare din ce în ce mai eficiente care l-ar putea ajuta să atingă aproape o oră de viață continuă a bateriei chiar și atunci când rulează continuu la cea mai mare putere. Puteți utiliza aplicația inclusă pentru a programa timpul de curățare a fiecărei camere sau pentru a seta semnele limită virtuale pentru locurile pe care nu doriți să le curățați.

Dacă nu aveți timp să curățați sau să aspirați în mod regulat, un aspirator robot este o modalitate ușoară de a vă asigura că casa dvs. este păstrată curată fără a fi nevoie să faceți toată munca. Deoarece utilizează diferite tipuri de tehnologii (cum ar fi lasere sau camere) pentru a naviga și manipula camera, de obicei pot evita mobilierul și pot sta relativ ușor sub canapele și mese. Unii chiar își golesc automat coșurile de murdărie, reducând în continuare munca pe care trebuie să o faceți. Deși nu sunt la fel de bune ca aspiratoarele verticale tradiționale în curățarea covoarelor, mulți dintre ei folosesc tehnologia inteligentă de ancorare pentru a curăța mai eficient. Multe dintre ele vin, de asemenea, cu o aplicație însoțitoare sau telecomandă, astfel încât să puteți seta un timp de curățare programat sau să setați limite pentru a le menține în afara anumitor zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *