Cel mai bun aspirator robot – Top 3 aspiratoare robot

Cauti cel mai bun aspirator robot?

În acest caz, alegerea corectă este un aspirator inteligent potrivit pentru toate tipurile de suprafete. Am cautat si selectat cele mai bune aspiratoare robot, verificati cele mai bune oferte de pret.

Recomandari pentru a alege cel mai bun aspirator robot

Aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFiAspirator robot iRobot Roomba i7 silver WiFiAspirator robot iRobot Roomba s9 (9158) WiFi
Symbo LASERBOT 650 WiFiiRobot Roomba i7 silver WiFiiRobot Roomba s9 (9158) WiFi
VERIFICA PRETUL LA robotworld.roVERIFICA PRETUL LA robotworld.roVERIFICA PRETUL LA robotworld.ro

Aspiratoarele robot au parcurs un drum lung în ultimii ani. Acum sunt mult mai independente și adesea echipate cu funcții de înaltă tehnologie, cum ar fi camere și radar, pentru o navigare mai eficientă. Unele aspiratoare robot chiar au capacitatea de a-și goli propriile coșuri de praf și de a răspunde la comenzile vocale.

Cel mai bun aspirator robot vă poate face viața mai usoara prin preluarea sarcinii de curățare a podelei pentru dvs. Nu numai că au o putere de aspirație similară cu multe dintre cele mai bune aspiratoare fără fir de acolo, dar folosesc și o serie de senzori pentru a-și lucra în jurul casei fără a se ciocni de pereți sau mobilier.

Nu este de mirare că cele mai bune aspiratoare robot devin din ce în ce mai populare – capacitatea de a externaliza aspirarea prafului și a resturilor către un aparat care vă permite să ridicați picioarele este chestia viselor. Unele aspiratoare robotizate pot fi chiar controlate de vocea dvs. mai degrabă decât de un smartphone, în timp ce altele pot șterge podelele dure, precum și le pot aspira datorită rezervoarelor de apă încorporate. Indiferent dacă aveți covor sau pardoseli dure, există un aspirator robot care vă convine.

Fie că aveți mochetă sau podele dure în casa dvs., dacă doriți să înlocuiți unul dintre cele mai bune aspiratoare cu unul dintre cele mai bune aspiratoare robot de pe piață, există câteva lucruri de luat în considerare.

Durata de viață a bateriei este un aspect important, deoarece nimeni nu dorește un robot aspirator care să rămână fără energie la jumătatea curățării casei. De asemenea, căutați o caracteristică de cartografiere inteligentă care să asigure că robotul aspirator învață aspectul casei dvs. și poate curăța anumite camere sau zone cu o simplă apăsare de buton. S-ar putea să doriți, de asemenea, un aspirator robot care să-și golească propriul recipient de praf, ceea ce înseamnă că poate fi lăsat să vă curățe podelele fără ajutor.

Cel mai bun aspirator robot vor face toată munca pentru dvs., ridicând tot felul de resturi într-o singură mătură. Unele sunt chiar suficient de avansate pentru a se goli, ceea ce înseamnă că există mai puțină întreținere decât a existat vreodată. De fapt, aspiratoarele robot au ajuns atât de departe încât performanța lor începe să rivalizeze cu modelele verticale.

Având atât de multe progrese și dezvoltări, există puține argumente împotriva investiției într-un robot robot. Unele pot fi controlate de pe smartphone-ul dvs., în timp ce altele vor mop, precum și aspirarea. Dar, cu atât de multe caracteristici dintre care puteți alege, poate fi dificil să găsiți cel mai bun bot.

Aspirator robot Roborock Cleaner S5 MAX

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, 58W, Aspirator si mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb
  • Roborock S5 Max este un aspirator robot inovator, deoarece funcționează și ca mop robot. Nu veți avea pardoseli curate fără praf cu Roborock S5 Max, dar pardoseala dvs. tare va străluci. Robotul poate fi controlat prin simpla apăsare a unui buton, pe o aplicație sau prin comenzi vocale
  • Curățare 2 in 1
  • Periile laterale curăță marginile
  • Amortizor pentru protecție suplimentară
  • Poate fi controlat printr-o aplicație
  • O caracteristică unică a Roborock S5 Max este că funcționează ca un aspirator și un mop. Dacă aveți o casă cu o combinație de mochetă și pardoseală din lemn, acest robot de curățare va fi ideal pentru dvs. Face chiar o treabă pe părțile laterale ale pardoselii datorită includerii periilor laterale.

Roborock S5 Max este proiectat cu senzori în infraroșu pentru a cartografia zona casei dvs. și a se proteja de pericole. Dacă apare un pericol în mișcare, atunci se protejează pe sine și achiziția dvs. cu amortizoare fiabile, care previn și deteriorarea cosmetică.

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, 40W, 0.6 l, WI-FI, Clasa A+++, Alb

Noua generație de aspiratoare robot Xiaomi este aici. Cu noul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop – Robotul de aspirare este cea mai ușoară versiune a aspiratoarelor Xiaomi. Cu o putere de aspirație crescută, o capacitate mai mare și capacitatea de a mopa în casă, este versiunea finală a Robotului de aspirare Mop pe care îl aveți așteptăm. Designul noului aspirator Xiaomi a menținut liniile clasice și culoarea albă caracteristică a mărcii. De asemenea, are un rezervor de curățare umedă de 200 ml. În ceea ce privește bateria sa, aceasta are o capacitate de 2400 mAh, fabricată de LG și Panasonic, ceea ce ne va permite o autonomie foarte largă, iar când mai are o capacitate de 15%, va merge la baza sa pentru a putea încărca până la 80% și curăță din nou.

Aspirator robot Symbo D300W

Symbo D300W

Aspirator robot Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop

Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop

Aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO va fi servitorul dvs. de ajutor, asigurându-vă că vă păstrați cu ușurință domiciliul curat. Este un robot-vid pentru apă. Poate funcționa 100 de minute când este complet încărcat, datorită bateriilor sale litiu-ion. Timpul necesar pentru încărcare este de 4 ore. Aerul va fi filtrat prin filtrul hepa. Acest lucru este sigur pentru a prinde toate impuritățile. Containerul pentru impurități este echipat pentru a gestiona un volum de 0,3 l. Acest lucru este suficient pentru zonele mai mici. Acest model este ideal pentru toate tipurile de pardoseli, pardoseli dure, pardoseli din linoleum, pardoseli din lemn și pardoseli plutitoare.

iRobot Roomba s9+ (9558) WiFi

iRobot Roomba s9 (9158) WiFi

Roomba s9 + iRobot este cel mai inteligent și mai detaliat robot aspirator. Este și cel mai scump. Roomba s9 + are cartografiere avansată, astfel încât să poată înregistra și aminti un plan de mai multe etaje ale casei dvs. după doar câteva călătorii; puteți specifica apoi camere individuale și puteți spune s9 + să curățe anumite camere în anumite zile.

Roomba s9 + vine, de asemenea, cu un coș de gunoi încorporat în baza sa de încărcare; în timp ce va trebui să achiziționați saci pentru bază, va trebui să goliți recipientul doar după fiecare 30 de curățări.

2 comentarii la „Cel mai bun aspirator robot – Top 3 aspiratoare robot”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *