Cauti cel mai bun aspirator robot?

În acest caz, alegerea corectă este un aspirator inteligent potrivit pentru toate tipurile de suprafete.Am cautat si selectat cele mai bune aspiratoare robot, verificati cele mai bune oferte de pret.

Symbo LASERBOT 650     

Robot de aspirare Roborock Q7Max  

Rowenta X-Plorer Serie 75S Animal

Aspirator robot si mop 2in1 Symbo LASERBOT 650 WiFiRobot de aspirare Roborock Q7Max Q7M52-00, aspirator&mop, 58W, LiDAR, 4200 Pa, 4 senzori, 4 harti, mapare 3D, 5200mAh, recunoastere automata a camerei, recipient praf: 470ml, recipient apa 350ml, 30 moduri de setare a volumului de apa, negru

Robot de aspirare Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975, 75W, putere de aspirare 12000Pa, navigare LiDar, mop incorporat, 0.5L, 4 functii de curatare, autonomie 225 min, functie Auto Boost, aplicatie dedicata pe smartphone, negru

VERIFICA PRETULVERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL

Recomandari pentru a alege cel mai bun aspirator robot

Atunci când alegeți un aspirator robot, există câțiva factori importanți de luat în considerare pentru a vă asigura că alegeți cel mai bun aspirator pentru nevoile dvs. Aici sunt câteva recomandări pentru a alege cel mai bun aspirator robot:

 • Puterea de aspirare: este important să alegeți un aspirator cu o putere de aspirare suficientă pentru a elimina murdăria și praful din podea și covor. În general, cu cât puterea de aspirare este mai mare, cu atât aspiratorul va putea aspira mai bine.
 • Autonomia bateriei: o altă caracteristică importantă este autonomia bateriei. Asigurați-vă că alegeți un aspirator cu o durată de funcționare suficient de lungă pentru a vă satisface nevoile. De asemenea, verificati si timpul de incarcare a bateriei pentru a fi siguri că aspiratorul este gata să funcționeze cât mai curând posibil.
 • Sistemul de navigare: un bun aspirator robot ar trebui să aibă un sistem eficient de navigare, astfel încât să nu rateze zone și să nu se ciocnească în mod repetat în mobilier. Asigurați-vă că aspiratorul are un sistem de navigare inteligent, care îi permite să evite obstacolele și să se deplaseze prin cameră într-un mod eficient.
 • Filtrarea: un sistem de filtrare eficient este important pentru a asigura că aspiratorul nu lasă praful și alergenii să se răspândească în aer. Asigurați-vă că aspiratorul are un filtru de înaltă calitate, care poate elimina particulele mici de praf și alergeni din aer.
 • Accesorii: asigurați-vă că aspiratorul este livrat cu accesoriile potrivite pentru nevoile dvs. De exemplu, dacă aveți animale de companie, asigurați-vă că aspiratorul are o perie specială pentru a elimina părul de animale din covor.
 • Conectivitatea: dacă doriți să controlați aspiratorul de la distanță sau prin intermediul telefonului mobil, asigurați-vă că acesta are conectivitate WiFi sau Bluetooth. Această caracteristică vă permite să controlați aspiratorul de la distanță și să primiți notificări despre starea și progresul curățării.
 • Prețul: în general, aspiratoarele robot sunt disponibile la diferite prețuri. Asigurați-vă că alegeți un aspirator care să vă ofere un bun raport calitate-preț și care să se încadreze în bugetul dvs.

Prin luarea în considerare aceste factori, puteți alege cel mai bun aspirator robot pentru nevoile dvs. și pentru a vă ajuta să mențineți casa curată fără efort.

Robot de aspirare Rowenta X-Plorer S75S Animal & Allergy RR8567WH

Robot de aspirare Rowenta X-Plorer S75S Animal & Allergy RR8567WH, aspirator si mop, 31W, 2700 Pa, 120 min, 2600 mAh, 7 senzori, 4 harti, recipient praf 0.4L, recipient apa 300 ml, statie de incarcare, curatare 4 in 1, mop Smart Aqua Power, alb

Aspiratorul robot Roborock Cleaner S5 MAX oferă 2000 Pa putere de aspirare pentru curățarea eficientă a casei. Bateria de 5200mAh asigură până la 180 de minute de funcționare, revenind automat la stația de încărcare. Navigare inteligentă, evitarea obstacolelor și personalizarea traseului în funcție de preferințe. Funcție de măturare și ștergere simultană, cu rezervor de apă de 290 ml. Control vocal prin Amazon Alexa și Google Assistant, precum și control prin aplicația mobilă. Deși este o investiție mai mare, aspiratorul Roborock Cleaner S5 MAX oferă performanțe și caracteristici premium.

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, Wi-Fi, Aspirare&spalare simultana, 35.6W, Navigatie Laser LDS, 3000Pa, 5200mAh, Black

        Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner oferă 2100 Pa putere de aspirare și funcții inteligente de mopare. Bateria de 3200mAh asigură 120 de minute de curățare, cu navigare precisă și evitarea obstacolelor. Funcții de control vocal, aplicație mobilă intuitivă și design elegant îl fac alegerea perfectă pentru curățarea eficientă a casei.

Aspirator robot Symbo D300W

Symbo D300W

Symbo D300W oferă o putere de aspirare de 3000 Pa, 150 de minute de funcționare, navigare inteligentă și funcție de mopare. Controlul prin aplicație și voce, senzori multip lor și design modern îl fac alegerea ideală pentru curățarea eficientă a casei.

Aspirator robot Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop

Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop
 

         Aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO WiFi + mop este un dispozitiv inteligent și puternic pentru curățarea podelelor din casă. Iată o descriere detaliată a caracteristicilor sale:

 • Putere de aspirare: Symbo xBot 5 PRO are o putere de aspirare de 2000 Pa, ceea ce îl face capabil să aspire rapid și eficient particulele de praf, firimiturile, părul de animale și alte detritusuri de pe podea și covor.
 • Baterie puternică: bateria de 3200 mAh oferă o durată de funcționare de până la 120 de minute, suficientă pentru a curăța întreaga casă într-o singură încărcare. De asemenea, aspiratorul se întoarce automat la stația de încărcare atunci când bateria este scăzută.
 • Navigare inteligentă: Symbo xBot 5 PRO utilizează tehnologia de navigație LDS (Laser Distance Sensor) și SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) pentru a cartografia mediul înconjurător și a se deplasa prin casă în mod eficient și precis. De asemenea, aspiratorul poate evita obstacolele, poate sari peste praguri și poate naviga prin spațiile strâmte.
 • Funcție de mop: aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO poate curăța nu numai prin aspirare, ci și prin mopare. Este dotat cu un rezervor de apă de 200 ml și un mop care îi permite să curețe până la 150m² de suprafață.
 • Control prin aplicație mobilă: aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile, care permite utilizatorilor să pornească sau să oprească aspiratorul, să ajusteze puterea de aspirare, să seteze programe de curățare și să vizualizeze harta de curățare.
 • Control prin voce: Symbo xBot 5 PRO este compatibil cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant, permițându-vă să controlați aspiratorul cu vocea.
 • Senzori multiple: aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO este dotat cu o varietate de senzori pentru a evita obstacolele și pentru a preveni căderea în gol. De asemenea, are un senzor de detecție a covoarelor, care îi permite să ajusteze puterea de aspirare în funcție de tipul de suprafață.
 • Conectivitate Wi-Fi: aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO poate fi conectat la rețeaua Wi-Fi de acasă, permițându-vă să controlați aspiratorul prin intermediul unei aplicații mobile de oriunde vă aflați.
 • Design modern: aspiratorul robot Symbo xBot 5 PRO are un design elegant și modern, cu un cadru negru și un buton tactil de control. Este compact și ușor

  iRobot Roomba s9+ (9558) WiFi

iRobot Roomba s9 (9158) WiFi

      iRobot Roomba s9+ (9558) WiFi este un aspirator robot puternic și inteligent, dotat cu tehnologie avansată de navigare și un sistem puternic de aspirare. Iată o descriere detaliată a caracteristicilor sale:

 • Tehnologie de navigare avansată: Roomba s9+ utilizează tehnologia Imprint Smart Mapping și tehnologia vSLAM pentru a se deplasa prin casă într-un mod precis și eficient. Imprint Smart Mapping permite aspiratorului să cartografieze locuința, învățând în același timp configurarea camerei, iar vSLAM identifică locația exactă a aspiratorului în interiorul acesteia, permițându-i să se deplaseze prin casă într-un mod mai precis și mai rapid.
 • Sistem de aspirare puternic: Roomba s9+ are un sistem de aspirare puternic care poate aspira detritusurile și particulele de praf de pe podea și covor, folosind o combinatie de perii laterali, perie rotativa centrala si un sistem puternic de aspirare.
 • Filtrare puternică: Roomba s9+ este dotat cu un filtru HEPA care poate captura particule foarte mici de praf, acarieni, polen și alte alergeni. Filtrul HEPA este util pentru persoanele care suferă de alergii sau astm.
 • Funcția de golire automată a containerului de praf: Roomba s9+ este dotat cu o stație de golire a containerului de praf care poate aspira și colecta până la 30 de zile de detritusuri. Aceasta permite aspiratorului să funcționeze fără intervenția utilizatorului pentru o perioadă lungă de timp.
 • Control prin aplicație mobilă: Roomba s9+ poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile care permite utilizatorilor să pornească sau să oprească aspiratorul, să seteze programul de curățare și să vizualizeze harta de curățare.
 • Control prin voce: Roomba s9+ este compatibil cu asistenții vocali Amazon Alexa și Google Assistant, permițându-vă să controlați aspiratorul cu vocea.
 • Senzori multiple: aspiratorul robot Roomba s9+ este dotat cu o varietate de senzori, inclusiv senzori de detecție a obiectelor, senzori de detecție a prăpastiei și senzori de detecție a covoarelor. Acești senzori permit aspiratorului să evite obstacolele și să se deplaseze fără probleme prin casă.
 • Conectivitate Wi-Fi: Roomba s9+ poate fi conectat la rețeaua Wi-Fi de acasă, permițându-vă să controlați aspiratorul prin intermediul unei aplicații mobile sau a asistentului vocal de oriunde vă aflați.
 • Design modern: aspiratorul robot Roomba s9+ are un design elegant și modern, cu un cadru negru și un buton tactil de control