Cel mai bun aspirator vertical

Aspiratoarele verticale devin din ce în ce mai populare, deoarece au o putere mare de aspirație și pot funcționa pe baterii. Prin urmare, scapă de cablurile pe care trebuie să le tragi întotdeauna de casă. Mulți producători cunoscuți furnizează astfel de echipamente, care au funcția de a asigura curățarea uscată și umedă și un raport calitate-preț excelent.

IeftinCel mai cautat aspirator verticalPremium
Aspirator vertical ZILAN ZLN-1235Aspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BBAspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD
Aspirator vertical ZILAN ZLN-1235, Putere 800W, Fara sac, Recipient praf 2L, Rosu/NegruAspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB, 18.5 V, 0.4 l, Autonomie 30 minute, Albastru/NegruAspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD, 0.9 l, 25.2 V, Li-Ion, Sensor Bagless Technology, Autonomie pana la 60 min, Negru
Aspirator vertical ZILAN ZLN-1235, Putere 800W, Fara sac, Recipient praf 2L, Rosu/NegruAspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB, 18.5 V, 0.4 l, Autonomie 30 minute, Albastru/NegruAspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD, 0.9 l, 25.2 V, Li-Ion, Sensor Bagless Technology, Autonomie pana la 60 min, Negru
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Aspirator vertical ZILAN ZLN-1235

Aspiratorul vertical ZILAN are o talpa rotativa triunghiulara și poate fi utilizat în orice colț al casei. Mâner ușor de manevrat, de asemenea detașabil. Sursa de alimentare este de 800 W, iar cea de oraș este de 220-240V. Putere de aspirare 210W. Recipient de colectare a prafului de 2L. Cablu de alimentare de 5m. Poate fi stocat orizontal și vertical. Prin îndepărtarea mânerului metalic, acesta poate fi folosit și ca aspirator portabil.

Aspirator vertical 2 in 1 Star-Light ASBC-2040BB

ASBC-2040BB Aspirator vertical 2-în-1 pentru suprafețe greu accesibile ASBC-2040BB este ușor de utilizat. Poate fi folosit ca aspirator de mână sau aspirator obișnuit. Și-a arătat caracterul practic de la prima utilizare. Este special conceput pentru a fi utilizat în locuri care nu pot fi atinse de aspiratoarele tradiționale. Aspiratorul vertical Star-Light ASBC-2040BB vă poate ajuta să curățați suprafețe greu accesibile, spații înguste, tapițerie sau de ce să nu curățați spațiul din mașină fără a-l conecta la o sursă de alimentare și este echipat cu un litiu-ion baterie pentru încărcare Timpul este de 4 până la 5 ore, iar timpul de încărcare automată este de 30 de minute, ceea ce este suficient pentru a curăța un număr mare de suprafețe.

Are un design inteligent care vă permite să îl utilizați mai rapid ca aspirator manual sau ca aspirator obișnuit în situații precum curățarea resturilor.

Peria electrică rotativă ajută la curățarea suprafețelor mai eficient, precum: covoare, canapele, scaune auto cu învelitoare textile s.a.m.d. Este ușor de demontat pentru curățare pentru o utilizare adecvată.Aspiratorul Star-Light ASBC-2040BB este ușor de utilizat, pliabil și are un dispozitiv de sprijin care poate fi așezat vertical pe perete, ceea ce vă poate ajuta să economisiți spațiu valoros în casa dvs. Greutatea sa este de 2,4 kg, oferindu-vă posibilitatea de a o transporta cu ușurință în toate părțile casei fără a afecta procesul de curățare.

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD

În sfârșit! Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la cabluri! Nu mai există compromisuri în ceea ce privește performanța! Primul aspirator fără fir Bosch are aceleași performanțe de curățare ca și aspiratoarele convenționale. Motorul LongLife are performanțe ridicate și durată lungă de viață. Tehnologie Bosch litiu-ion: baterie reîncărcabilă, durabilă și puternică, cu o durată de viață lungă și timp scurt de încărcare.

Tehnologia eficientă fără sac și peria de curățare de mare putere potrivită pentru toate tipurile de pardoseli pot oferi efecte excelente de curățare profundă pentru toate tipurile de pardoseli. Control bazat pe senzor: Controlul performanței bazat pe senzor poate reduce la minimum lucrările de curățare. Dacă filtrul trebuie curățat, indicatorul LED va semnaliza.

Aspiratorul vertical BCH625LTD este puternic și silențios, utilizând tehnologia „Sensor Bagless”, la fel ca aspiratorul clasic Bosch fără sac. Prin această tehnologie, gradul de încărcare al containerului de colectare a prafului poate fi monitorizat. Dacă recipientul este plin, se emite un avertisment prin aprinderea „comenzii senzorului”.

Peria AllFloor de mare putere are propriul motor integrat, care poate funcționa la viteze mari (aproximativ 5.000 rpm) pentru a asigura rezultate excelente de curățare pe toate tipurile de podele și covoare. Diametrul mare (25 cm) al periei asigură curățarea rapidă a întregii case.

Aspiratorul vertical Athlet BCH625LTD are o durată de viață a bateriei de până la 60 de minute la nivelul de putere 1, astfel încât să puteți aspira întreaga casă în liniște. Tehnologia litiu-ion Bosch asigură o durată de viață lungă și un timp de încărcare scurt.

Aspiratorul trebuie să fie ușor de utilizat, puternic și eficient la îndepărtarea prafului și a acarienilor.

Puteți alege un aspirator cu sac clasic, puteți alege și un aspirator vertical pentru a curăța întreaga casă dintr-o locație confortabilă sau, dacă aveți multe tampoane de curățare, puteți încerca un produs cu un aspirator. Dacă doriți să păstrați o mașină curată tot timpul, vă recomandăm să folosiți un aspirator manual. Dacă doriți doar ca dispozitivul să facă treaba pentru dvs. fără efortul dvs., atunci un aspirator robot va fi cea mai potrivită alegere.

Aspirator vertical Philips FC6725/01

Aspirator vertical Philips FC6725/01, 2 în 1, 21.6 V, detasabil, perie cu LED, Verde

Cu ajutorul luminii LED din capul de aspirație SpeedPro, praful, puful, părul și resturile sunt ușor de identificat și aspirat. Când dispozitivul se mișcă, LED-ul de pe vârf va arăta praf și murdărie ascunse.

Capul de aspirație la 180 ° este proiectat pentru a aspira ferm și cu precizie praful din diferite tipuri de pardoseli, chiar și în locuri greu accesibile.Cu un singur clic, puteți utiliza cu ușurință atașamente. Cu ajutorul unei unități portabile detașabile, SpeedPro se comportă ca două dispozitive îmbinate într-unul singur. Accesoriul periei este integrat în tubul lămpii și poate fi utilizat pentru curățarea tavanului și a raftului în orice moment.

Aspirator vertical 2 in 1 Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO

Aspirator vertical 2 in 1 Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO, 21.6 V, 2 viteze, Autonomie 45 min, Recipient 0.6 l, Albastru/Negru

Aspiratorul vertical 2-în-1 Rowenta Dual Force este special conceput pentru a oferi o perioadă de curățare confortabilă și poate fi folosit și ca aspirator portabil, facilitând curățarea casei și economisind timp. Aspiratorul vertical are funcții inteligente și poate obține rezultate perfecte de fiecare dată, bucurându-se astfel de o experiență de curățare de neegalat. Când aspirați sub mobilier sau în zone slab iluminate, luminile LED pot oferi o vizualizare mai bună, iar capetele electrice pot asigura cea mai bună performanță de curățare. Mânerul pliabil este ușor de depozitat, iar poziția verticală a aspiratorului asigură o utilizare confortabilă în fiecare zi. Bateria litiu-ion de înaltă performanță poate asigura până la 45 de minute de autonomie și poate fi încărcată complet în doar 5 ore pentru a îmbunătăți confortul. Toate acestea se fac într-un aspirator cu un design compact, făcând curățarea eficientă și ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *