Cel mai bun blender – Unde gasesc blender Tefal?

Cauti cel mai bun blender?Când ești pasionat de gătit și vrei mâncăruri perfecte, fiecare secundă contează. Pentru a economisi cât mai mult timp prețios, este recomandat să folosiți un blender, il puteți folosi pentru a amesteca și măcina rapid tot ce aveți nevoie. Puteți face rapid hummus, muștar de casă, sosuri sau multe alte nebunii culinare. Cu ajutorul unui blender, puteți economisi zeci de minute care sunt de obicei irosite prin tocare și puteți pregăti cea mai bună salată. Prin urmare, merită să aruncăm o privire asupra celor mai interesante blendere existente pe piata noastra.

Cel mai bun blender IeftinCel mai cautat blenderBlender Premium
Blender Star-Light BD-600BS, 600WBlender Heinner Master Collection HBL-1000XMCBlender Tefal BL811D38
Blender Star-Light BD-600BS, 600W, 1.5l, 5 viteze + functie Pulse, Negru/InoxBlender Heinner Master Collection HBL-1000XMC, 1000 W, 1.5 l, 6 programe, functie Pulse, Negru/ArgintiuBlender Tefal BL811D38, 1200W, buton variabil pentru viteza, 6 lame detasabile, vas din sticla termorezistenta, 3 programe, corp din inox, spatula, Inox
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Blender Star-Light BD-600BS

Blenderul are o carcasă din oțel inoxidabil și plastic, care îi conferă durabilitate, fiabilitate și un design plăcut, potrivindu-se perfect cu orice tip de bucătărie, fie ea clasică sau modernă.Bolul din dotare este confectionat din sticla, ceea ce ii confera acestuia mai multa rezistenta in timp si mai sanatos pentru organism deoarece nu contine BPA (biphenol).Copiii mici se vor bucura de mai multă energie și educație pentru un stil de viață sănătos, iar adulții se vor bucura de beneficiile detoxifierii în condiții de viață din ce în ce mai „aglomerată” în aditivi, conservanți sau coloranți alimentari. În acest context, blenderul Star-Light BD-600BS vine în ajutor cu următoarele avantaje care îl disting de multe alte produse din categoria sa.

Blender Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Blender Heinner Master Collection HBL-1000XMC, 1000 W, 1.5 l, 6 programe, functie Pulse, Negru/Argintiu

Blender Heinner HBL-1000XMC, o piesă solidă în orice bucătărie, are o putere maximă de 1000 de wați, făcându-l ideal pentru prepararea de milkshake-uri și pentru măcinarea nucilor, a gheaței și a altor alimente dure. Pregătiți și amestecați ingredientele în câteva secunde. Rezultatul final va avea întotdeauna textura dorită.Datorită bolului durabil din sticlă de 1,5 litri, puteți prepara cantități mari de smoothie-uri și milkshake-uri într-un singur ciclu pentru întreaga familie.Blenderul este echipat cu 6 lame din oțel inoxidabil, concepute pentru a felia fin chiar și fructele și legumele tari și pentru a permite sucului să curgă din ele pentru a obține amestecul dorit.

Blender Tefal BL811D38

Blender Tefal BL811D38, 1200W, buton variabil pentru viteza, 6 lame detasabile, vas din sticla termorezistenta, 3 programe, corp din inox, spatula, Inox

Cu ajutorul blenderului Tefal Perfectmix + de mare viteză, obțineți rezultate perfecte de amestecare datorită motorului puternic de 1200W și tehnologiei revoluționare Powelix care combină 6 lame din oțel inoxidabil cu 3 acțiuni complementare pentru a garanta o amestecare perfectă și rezultate mai rapide cu până la 30% ** . Perfectmix + asigură rezultate excepționale de amestecare de fiecare dată datorită a 3 programe prestabilite (smoothie, zdrobire a gheții, curățare automată) și a unui convertor de putere cu fundal iluminat și funcție Pulse. Blenderul este perfect pentru întreaga familie datorită recipientului său din sticlă rezistentă la căldură și capacității mari. Produsul este ușor de curățat datorită cuțitelor detașabile din oțel inoxidabil. Perfectmix + are un sistem inteligent de răcire care combină funcționarea unei siguranțe resetabile cu ventilația la nivelul motorului pentru a preveni supraîncălzirea.

Datorită blenderului Perfectmix + rapid, veți obține rezultate perfecte de amestecare de fiecare dată; Tehnologie revoluționară Powelix: combină 6 lame din oțel inoxidabil cu 3 acțiuni complementare pentru a garanta o amestecare perfectă și rezultate mai rapide cu până la 30% **; Motor puternic: 1.200 W și 28.000 rpm, asigurând rezultate excepționale în cel mai scurt timp pentru toate tipurile de ingrediente; 3 programe inteligente presetate: smoothie, gheață, curățare automată; Recipient din sticlă termorezistentă cu o capacitate mare, ideal pentru întreaga familie: 2 L (utilizabil 1,5 L); Dimmer de putere cu fundal iluminat din spate și funcție Pulse; Ușor de curățat datorită cuțitelor detașabile din oțel inoxidabil; Sistem inteligent de răcire care combină funcționarea unei siguranțe resetabile cu ventilația la nivelul motorului pentru a preveni supraîncălzirea.

Blender cu mixare în vid SV-500, Silver Kuvings

Blenderul vid Kuvings SV-500 cu agitare silențioasă este o inovație în fabricarea sucurilor și a smoothie-urilor tale preferate! Funcția specială de amestecare sub vid sub o presiune de -80 kPa păstrează culoarea și nutrienții fructelor și legumelor utilizate, împiedicând ingredientele să intre în contact cu aerul și îmbogățind aroma lor naturală.

Spre deosebire de alte mixere, Kuvings SV-500 are un capac special de vid care absoarbe zgomotul de la puterea mare a motorului și agitarea rapidă. Puteți pregăti cocktailuri delicioase în fiecare dimineață fără să vă treziți pe cei dragi, fiind la fel de util ca o gustare pentru noapte. Acest lucru este posibil chiar și atunci când motorul puternic rotește lamele la 32.000 rpm, amestecând fin ingredientele pentru a-și intensifica aroma.

Blenderul cu mixare in vid Kuvings SV-500 poate fi utilizat în condiții de siguranță, atât datorită materialelor sigure utilizate (ecologice și tritan fără BPA), cât și senzorului de siguranță care vă permite să utilizați blenderul numai atunci când recipientul este plasat sub vidul corect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *