Cel mai bun cuptor cu microunde – recomandari si preturi

Cauti un cuptor cu microunde ieftin si bun? In cele ce urmeaza cateva recomandari de cuptoare cu microunde.

Cuptoarele cu micrunde au ajuns sa fie parte integranta din viata noastra de zi cu zi. Acasa sau la birou, cuptorul cu microunde a incalzit si dezghetat alimente, resturi de mancare si chiar mancaruri mai elaborate de multi ani incoace. Sunt eficiente din punct de vedere energetic, sunt convenabile, foarte usor de utilizat si te ajuta sa economisesti timp important. Mai mult, pastreaza valorile nutritive si vitaminele alimentelor. Ce sa iti doresti mai mult?

Ce trebuie sa urmaresti cand te pregatesti de achizitia unui cuptor cu microunde? Capacitate, functia de dezghetare, putere sau clasa energetica.

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BWM

Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S2BWM, 20 litri, 800 W, Digital, Alb / Turcoaz

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAK

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAK, 23 l, 800 W, Digital, Negru

Cuptor cu microunde Beko MGC20100W

Cuptor cu microunde Beko MGC20100W, 20 l, 700W, Mecanic, Grill, Alb

Inlocuiti preparatele comode care trebuie numai incalzite cu mancaruri sanatoase, gatite in casa, datorita cuptorului cu microunde Samsung. Cu cele 20 de moduri de gatit presetate, puteti prepara mancarea in cateva minute.

Preparati rapid retete cu legume, pui sau peste, Tehnologia avansata, functiile perfectionate si designul premium ofera preparate gatite perfect, economisind totodata timp si energie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *