Cauti cel mai bun dezumidificator aer? In cele ce urmeaza informatii utile care sa te ajute sa achizitionezi cel mai bun dezumidificator, in functie de recenzii obtinute online si perfomante tehnice.

Dezumidificator AlecoAir D8 JuniorDezumidificator AlecoAir D23 CLASSYDezumidificator AlecoAir D16 PURIFY
Dezumidificator Trotec TTK26E, 10l/zi, debit aer 80mc/h, Util pana la 15mp, Auto restartDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D23 CLASSY, Wi-Fi, Ionizare, HEPA, Carbon, 23 L/ ziDezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe
VERIFICA PRETULVERIFICA PRETULVERIFICA PRETUL

Dezumidificator AlecoAir D16 PURIFY

Dezumidificator si purificator cu consum redus de energie AlecoAir D16 PURIFY, 16 l /24h, WiFi, HEPA, Ionizare, Uscare Rufe

VERIFICA PRETUL

D16 Purify este un aparat 2 în 1 care asigura eliminarea excesului de umiditate din aer si controlul umiditatii in intervalul optim. Filtrarea particulelor poluante, datorita filtrului HEPA care poate fi montat pe aparat.

Acest dezumidificator-purificator are un consum redus de energie. Agentul de racire folosit, R290 cu impact ZERO pentru stratului de ozon.

Cand achiztionezi un dezumidificator e bine sa luati in considerare urmatoarele aspecte: sa previna mucegaiului, sa imbunatateasca calitatea aerului, sa ajute la eliminarea acarienilor de praf, trebuie să vă simțiți confortabil, sa poata fi folosit în orice cameră, eficiența energetică vă ajută să economisiți bani, întreținerea sa fie ușoară și rapidă, oprirea automată vă economisește timp și energie.

Daca casa sau apartamentul tau suferă de umezeala sau mucegai, cauza principală este adesea excesul de umiditate. Uneori sunt de vină construcția clădirii, izolația slabă, drenajul ineficient sau lipsa de ventilație, în timp ce gătitul sau uscarea hainelor în interior pot avea un impact. Oricum, odată ce nivelul de umiditate depășește cu mult peste 60%, atat casa cat sanatatea noastra are de suferit.

Este posibil să aveți nevoie de un dezumidificator dacă:

Camera ta este intunecata și umedă
Vezi mucegai si miroase a mucegai
Pe geamuri și pereți există pete umede sau condens
Daca aveti probleme respiratorii, cum ar fi strănutul și tusea

Ce fac dezumidificatoare de aer?

Un dezumidificator acasă funcționează prin eliminarea excesului de umiditate și umiditate din aer. Nivelurile de umiditate de peste 50% pot găzdui acarieni, mucegai și mucegai, care declanșează acele alergii și alte probleme de sănătate.

În primul rând, este util să știți care este intervalul de umiditate relativă în interiorul casei dvs. În timp ce nivelurile de umiditate pot varia din cauza anotimpurilor, vremii, consumului de energie, circulației aerului și altor factori, majoritatea experților sunt de acord că menținerea nivelului de umiditate relativă între 30% și 50% este un obiectiv bun, 45% fiind cel mai bun pentru confort și pentru sănătate. În lunile de vară, vă puteți aștepta ca umiditatea medie interioară să fie mai mare, iar în lunile de iarnă va fi probabil mai mică. Puteți măsura nivelul de umiditate relativă al casei dvs. cu un dispozitiv numit higrometru, care poate fi achiziționat din magazine home&deco.

Acarienii de praf și sporii de mucegai prosperă și pot declanșa alergii, iritații ale pielii și probleme respiratorii, cum ar fi astmul. Starea de spirit și bunăstarea generală pot fi, de asemenea, afectate.

Pe de altă parte, este rău pentru casa, deoarece veți avea pete de umezeală și mucegai pe pereți și tavan – unele superficiale, dar altele creând daune de durată. S-ar putea să găsiți chiar lucrurile preferate afectate: cărțile, îmbrăcămintea, mobilierul, pot fi distruse de mucegai și umezeală.

În timp ce deschiderea ferestrelor și amenajarea casei vă pot ajuta, cel mai bun mod de a combate excesul de umiditate este adesea un dezumidificator. Vă va usca camerele, va lupta împotriva umezelii și vă va proteja pereții și lucrurile prețioase de a fi afectați.

Chiar și vara, dacă vrei sa reduci umiditatea în casa ta, ai nevoie de cel mai bun dezumidificator. Condensul din baie sau încăpere, pereții umezi, infestați cu mucegai, n-au nici o șansă împotriva unui dezumidificator de aer. Chiar și locuințele bine ventilate pot suferi condens și, ulterior, mucegai pe pereți și tavan. Dezumidificatoarele pot ajuta la reducerea cantității de bacterii din aer, dar scopul lor principal este de a reduce umezeala.

Dezumidificator Meaco UK20L – cel mai bun dezumidificator consum redus

Dezumidificator si purificator cu consum redus Meaco UK20L, 20 l / zi, 160 mc/h, Pentru 55mp, Timer, pachet cu filtru HEPA cadou
Dezumidificator Meaco

În timp ce unele dezumidificatoare dezumidifică doar aerul, acest aparat are su functia de purificare aer. Dezumidificatorul Meaco 20L are un consum de energie redus si are in componenta filtru de aer HEPA.

Dezumidificator Meaco nu numai că dezumidifică aerul, ci și purifică aerul prin intermediul filtrului HEPA – elimină particulele din aer până la 99,97% și până la 0,3 microni. Acest lucru lasă un mediu sănătos curat, în special pentru persoanele cu probleme de respirație și alergii.

Dezumidificator Meaco vine cu caracteristici excelente pe care le veți găsi în orice dezumidificator decent și care funcționează excelent. Are un pret ridicat dar este un pret decent pentru functionalitatile pe care le detine.

Dezumidificator Trotec TTK26E

Dezumidificator Trotec TTK26E, 10l/zi, debit aer 80mc/h, Util pana la 15mp, Auto restart
Dezumidificator Trotec

Datorită tehnologiei sale solide și a performanțelor excelente, TTK 26 E asigură întotdeauna condiții uscate în imediata vecinătate. Designul atrăgător fără colțuri și margini poartă o parte importantă în valorile sale de simpatie justificate.

Soluția de uscător compactă și confortabilă este ușor de utilizat: conectați-vă la rețea, porniți – TTK 26 E eficient începe să funcționeze și păstrează în mod fiabil încăperile mai mici până la 15 m² uscate, cu o capacitate de dezumidificare de până la 10 litri.

În plus, dezumidificatorul TTK 26 E are toate facilitățile care permit unitatea să fie lăsată nesupravegheată în timpul lucrărilor sale de uscare: sistemul automat de dezghețare automată și lumina de avertizare a nivelului rezervorului complet, precum și funcția de protecție la supraîncărcare cu oprire automată .

Chiar și atunci când golirea manuală regulată a rezervorului de apă nu este întotdeauna ușor posibilă, de exemplu în camera de la subsol încălzită sau în apartament, TTK 26 E poate fi utilizat fără alte întrebări. Deoarece este echipat cu o conexiune separată integrată, prin care condensul poate fi direcționat prin furtun convenabil direct într-un canal de scurgere. Filtrul de aer lavabil, precum și un mâner practic de transport pentru o simplă schimbare a locului de muncă completează caracteristicile acestui dezumidificator de confort.