Alegerea celui mai bun espressor automat pentru cafea depinde de preferințele tale individuale, bugetul disponibil și de ce anume cauți într-un espressor. Iată câteva branduri și modele de espressoare automate renumite pentru calitatea cafelei pe care o produc:

Aveți nevoie de un espressor de birou pe care angajații să o poată folosi cu puțină sau chiar fără formare? Sau sunteți un utilizator de acasă care dorește să prepare o cafea espresso fără efort?

Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, din informatiile ce urmeaza poate vă ajuta să găsiți potrivirea perfectă.

Așadar, când vine vorba de espressoare automate, aveți o mulțime de opțiuni. Principalul lucru care îi diferențiază este cât de mult sunteți implicat fizic în procesul de preparare.

Practic, un espressor automat de cafea vă permite să o porniți, dar rezulta espresso pentru o perioadă de timp prestabilită. Unele mașini vă permit să schimbați acel moment, în timp ce altele nu.

În cea mai mare parte, foarte puțineespressoare de cafea sunt comercializate ca fiind pur și simplu automate. Acest lucru se datorează faptului că o mulțime de mașini automate arată și se simt ca semiautomatice și au caracteristici redundante care le fac aproape identice. Dar unele mașini automate au mici extras care le plasează aproape în categoria super-automată.

Vrei să te trezești în fiecare dimineață la ceașca de cafea perfect preparată, netedă ca mătăsosul, cu aromă. Dar nu vrei să mergi cu mașina în fiecare zi pentru a o lua. Ai nevoie de cel mai bun espressor super automat.

Deoarece aparatele espresso automate sunt atât de scumpe, trebuie să citiți cu atenție următoarea parte sau să riscați să faceți o alegere greșită și să pierdeți o sumă mare de bani.

Deci, cum alegi cel mai bun espressor super automat pentru tine?

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun espressor automat

Dacă sunteți genul căruia îi place personalizarea, alegeți un espressor super automat cu un nivel ridicat de programabilitate – astfel încât să aveți încă un cuvânt de spus în modul în care este preparată cafeaua.

Espressor automat De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112B

Espressor automat De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru

Ceea ce oferă ECAM pe care nu îl oferă ESAM este ceva mai multă tehnologie. De exemplu, ESAM nu are filtru de apă, deci va trebui să vă filtrați apa înainte de a umple mașina. ESAM are, de asemenea, o înălțime maximă mai mică a cupei. În realitate, diferența dintre ECAM de 5,6 inci și ESAM de 4,25 inci va face o mare diferență atunci când vine vorba de prepararea băuturilor pe bază de lapte, cum ar fi cappuccino și latte.

Dacă doriți un Caffè Lungo – adică un espresso mai lung extras cu mai multă apă – există și un buton pentru asta. Totuși, pentru cel mai bun gust, se recomanda întotdeauna un american – un espresso extras corespunzător pe care îl completezi cu apă fierbinte după aceea. Este foarte frumos că o funcție de apă caldă este încorporată pentru a ajuta la astfel de operații.

  • Râșniță conică de 13 niveluri din oțel inoxidabil
  • Capacitatea de a regla cu ușurință puterea cafelei
  • Setări de reglare a temperaturii cu o temperatură maximă de preparare de până la 208 grade Fahrenheit (98 grade Celsius)
  • Gura reglabilă pentru cupe între cupe între 8,5 și 14,2 centimetri
  • Capacitate minimă de espresso de 25 mililitri cu calibrare precisă atunci când este mărită

Espressor automat Philips Seria 4300 EP4343/70

Faceți cu ușurință mai multe tipuri de cafea aromată precum Espresso, Coffee, Cappuccino și Latte Macchiato la simpla apăsare a unui buton. Este ușor de configurat și poate fi curățat în doar 15 secunde

5 cafele delicioase cu fasole proaspătă, mai ușor ca niciodată,LatteGo, cel mai rapid sistem de lapte curat vreodată

Espressor automat Philips seria 800 EP0824/00

Dacă aveți un buget, dar doriți un espressor acasă, Philips 3200 este o opțiune excelentă. La prima vedere, puteți confunda cu Saeco, deoarece are un panou de control modern și poate prepara până la două băuturi la un moment dat.

Iubitorii de cafea care caută spumă de lapte netedă vor adora spumantul de lapte cu abur de pe acest aparat Philips. Pregătiți-vă să vă simțiți ca un barista în timp ce turnați laptele în spumantul din două părți și îl aburiți la perfecțiune. Acestea fiind spuse, dacă preferați meniurile automate pe bază de lapte, cel mai nou sistem automat de spumare a laptelui LatteGo din seria Philips 3200 oferă un sistem de lapte hands-off.

Dacă vă luptați pentru a obține temperatura adecvată a apei pentru alte aparate de cafea, veți fi fericiți să știți că sistemul Aroma Extract de la Philips vă asigură că ceașca rămâne între 90 și 98 ° C.

Espressor automat Jura E8 2020

Espressor automat Jura E8 2020 Professional Aroma Moonlight Silver, 1450W, 15 bar, 17 bauturi, sistem lapte, Negru/Argintiu

Pentru persoanele care doresc calitate și varietate, espressor automat de cafea Jura E8 oferă exact acest lucru. Nu obții doar espresso cu asta. Veți primi alte 13 tipuri de cafea, inclusiv latte macchiato, alb plat, ristretto, cappuccino și apă fierbinte pentru ceai.

Jura folosește un proces patentat de extracție a impulsurilor pentru a optimiza timpul de extracție pentru ceașca perfectă de espresso sau orice altceva preparați. Sistemul său de butoane cu o singură atingere vă permite să preparați cafeaua fără procese complicate sau care necesită mult timp sau chiar atât de mult încât să vă mișcați ceașca.

Este probabil una dintre cele mai versatile espressoare de cafea super-automate de pe piață și puteți obține o ceașcă de espresso, cappuccino sau orice altceva în decurs de 60 de secunde. Dacă sunteți un cunoscător al cafelei, care este pretențios la ceea ce beau și îl vrea rapid, s-ar putea să vă gândiți să verificați Jura E8.