Cel mai bun purificator aer 2021

Cauti cel mai bun purificator aer? In cele ce urmeaza cateva recomandari.

Am selectat cateva purificatoare, am tinut cont de pret, performanta si cautari in mediul online.

Purificator de aer Philips AC1214/10Purificator aer Xiaomi Mi 3CPurificator aer AlecoAir P40 SMART
Purificator de aer Philips AC1214/10, Tehnologie AeraSense, Tehnologie VitaShield, Feedback real privind calitatea aerului, Conectivitate Bluetooth, 3 moduri automate, 4 setari manuale, afisaj digital, Senzor PM2,5, AlbPurificator de aer Xiaomi Mi 3C, CADR 320 m3/h, Filtru HEPA, Mod Noapte, Display LED, Mi Home, BHR4518GL, AlbPurificator de aer AlecoAir P40 SMART, Wi-Fi, Lampa UV, TRUE HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA alecoair.ro

Purificatoare de aer sau sisteme de purificat aer nu mai sunt un moft, reprezinta acum o necesitate.

Cateva recomandari de unde puteti alege cel mai bun purificator de aer

La achizitia unui aparat de purificat aerul trebuie sa urmarim cateva caracteristici. Filtru Hepa, functia de ionizare si UV-C.Purificatoare cu lampa UV, filtru Hepa si carbon si ionizare.

Purificator aer AlecoAir P15 SMART

Purificator de aer AlecoAir P15 KIDDO New, Wi-Fi, Lampa UV,-C Filtru HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare

Datorită sistemului complex de filtrare (prefiltru, filtru TRUE HEPA și filtru cu cărbune activ), funcției de ionizare și tehnologiei UV-C, P15 SMART poate purifica excelent aerul. Prefiltrul poate reține particule mari de praf, scame sau păr de animale. Filtrul TRUE HEPA reține praful, acarienii, polenul, sporii mucegaiului, bacteriile și particulele de virus. Filtrul TRUE HEPA poate reține particulele mai mari de 0,3 microni într-o proporție de peste 99,97%. Dar ce înseamnă aceste lucruri? În primul rând, HEPA reprezintă aerul sub formă de particule de înaltă eficiență (eficiență ridicată pentru filtrarea particulelor din aer). Prin urmare, filtrul TRUE HEPA este cel mai eficient filtru de pe piață.

Purificator aer Xiaomi Mi Air Purifier 3H, Smart Wi-Fi

Purificator de aer Xiaomi Mi Air Purifier 3H, Smart Wi-Fi, CADR 380m3/h, senzor temperatura si umiditate, senzor PM2.5, Alb

Purificatorul de aer Xiaomi Mi 3H este special conceput pentru a respira aer mai bun și mai curat și, astfel, pentru a vă bucura de o viață mai sănătoasă. Purificatorul de aer Xiaomi Mi 3H poate elimina chiar și cei mai mici poluanți, cu o rată de purificare a aerului de până la 400 de metri cubi pe oră. Puteți utiliza purificatorul de aer Xiaomi Mi 3H într-o cameră cu o suprafață de 48 de metri pătrați pentru a vă bucura de aer proaspăt și de un mediu confortabil, fără impurități. Purificatorul de aer Xiaomi Mi 3H poate funcționa în 3 nivele de viteză, îl puteți schimba fără nicio problemă pentru a curăța 400 de metri cubi pe oră într-un mod liniștit și pentru a vă ajuta să economisiți energie: puterea sa de lucru este mai mică de 1 kWh (38W * 24 ore / 1000 = 0,9 kWh).

Purificator aer AlecoAir P40 SMART, Wi-Fi

Purificator de aer AlecoAir P40 SMART, Wi-Fi, Lampa UV-C, TRUE HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare, Aplicatie

Datorită sistemului complex de filtrare (prefiltru, filtru TRUE HEPA și filtru cu cărbune activ), funcției de ionizare și tehnologiei UV-C, P40 SMART poate purifica excelent aerul. Prefiltrul reține particule mari de praf, scame sau păr de animale. Filtrul TRUE HEPA reține praful, acarienii, polenul, sporii mucegaiului, bacteriile și particulele de virus. Filtrul TRUE HEPA poate reține particulele mai mari de 0,3 microni într-o proporție de peste 99,97%. Dar ce înseamnă aceste lucruri? În primul rând, HEPA se referă la particule de aer de înaltă eficiență (eficiență ridicată pentru filtrarea particulelor din aer). Prin urmare, filtrul TRUE HEPA este cel mai eficient filtru de pe piață.    

Purificator aer Dyson Smart Pure TP04

Purificator de aer Dyson Pure Cool™ Link TP04, Wi-Fi, filtru HEPA, 10 niveluri de filtrare, alb / argintiu

Purificatorul de aer Dyson Smart Pure Cool Link TP04 poate captura 99,95% din particule minuscule din aer cu dimensiuni de până la 0,1 microni, cum ar fi bacterii și viruși *. Este echipat cu senzori inteligenți care pot raporta automat indicele calității aerului: dioxid de carbon (PM 10), particule de praf (PM 2,5), oxizi de azot (NO2) și nivelul compușilor organici volatili. În plus, poate detecta și nivelul de temperatură, umiditatea din aer și poate transmite durata de viață a filtrului.

Purificator aer Sharp UA-HD40E-T

Purificator de aer cu umidificator Sharp UA-HD40E-T, 4 modele de filtrare, 4 senzori de praf, Plasmacluster Ion Technology, 26m², maro

Cel mai bun purificator de aer trebuie sa contina filtru Hepa. Funcție de filtrare în 3 trepte și asigură o circulație perfectă prin ieșirea de aer de 20 ° C, realizând astfel o purificare eficientă a aerului. 4 senzori de praf pot regla automat nivelul de respirație. Ajută la emisia de ioni pozitivi și negativi, utilizați eficient pentru: uciderea bacteriilor, virușilor, alergenilor, mucegaiurilor, îndepărtarea mirosurilor și electricității statice și îmbunătățirea umidității pielii.

Ce este un filtru HEPA?

HEPA este un acronim pentru aerul cu particule de înaltă eficiență. Filtrele HEPA pot captura particule de diferite dimensiuni în mai multe straturi de ecrane. Aceste ecrane sunt, de obicei, realizate din fire de fibră de sticlă foarte fine (mult mai subțiri decât părul uman!) Cu dimensiuni diferite. Filtrul este etanș la aer și este format din foi mici de fibre dense pliate și sigilate într-un cadru metalic sau din plastic. Ventilatorul purificatorului de aer atrage aerul în filtru, iar particulele sunt prinse în filtru. Particulele mai mari (mai mari decât fibrele) sunt captate de impact (particulele se prăbușesc în fibre), particulele de dimensiuni medii sunt interceptate și capturate (particulele intră în contact cu fibrele și sunt captate), iar particulele ultrafine sunt captate prin difuzie (atunci când sunt în zigzag forma, particulele În cele din urmă va lovi și se va lipi de fibră).HEPA este un acronim pentru aerul cu particule de înaltă eficiență.

Filtrele HEPA pot captura particule de diferite dimensiuni în mai multe straturi de ecrane. Aceste ecrane sunt, de obicei, realizate din fire de fibră de sticlă foarte fine (mult mai subțiri decât părul uman!) Cu dimensiuni diferite. Filtrul este etanș la aer și este format din foi mici de fibre dense pliate și sigilate într-un cadru metalic sau din plastic. Ventilatorul purificatorului de aer atrage aerul în filtru, iar particulele sunt prinse în filtru. Particulele mai mari (mai mari decât fibrele) sunt captate de impact (particulele se prăbușesc în fibre), particulele de dimensiuni medii sunt interceptate și capturate (particulele intră în contact cu fibrele și sunt captate), iar particulele ultrafine sunt captate prin difuzie (atunci când sunt în zigzag forma, particulele, in cele din urmă va lovi și se va lipi de fibră).

La achizitia unui aparat de purificat aerul trebuie sa urmarim cateva caracteristici. Cel mai bun purificator de aer contine filtru Hepa, functia de ionizare si UV-C.

  • Tehnologia UV-C distruge in mod eficient bacterii, virusuri, ciuperci sau mucegaiuri, in proporție de 99,99%
  • Functia de ionizare – aparatul emite ioni negativi care adera la praful si particulele poluante aflate in suspensie prin aer, acestea devin mai grele si sunt aspirate mai usor de aparat. O cantitate mare de ioni negativi improspateaza aerul si ajuta creierul sa functioneze mai bine.
  • Functia Ionizare/ Lampa UV-C: Butonul permite pornirea/oprirea lampii UV si activarea/deza{„type”:”block”,”srcClientIds”:[„4e88f2b8-00f4-48ff-9483-0a3d52ed761d”],”srcRootClientId”:”54ccfd74-7513-48dd-9b0e-a57ca0a19e1a”}ctivarea functiei de ionizare.
    • Ionii negativi produsi prin intermediul functiei de ionizare sustin cresterea rezervelor de energie, metabolismul, se imbunatateste circulatia sangelui si a sistemului imunitar, sunt reduse alergiile si durerile de cap.
    • Lampa UV-C (spectru 254 nm) elimina eficient virusurile si bacteriile aflate in aer.

Care sunt alte modalități prin care pot îmbunătăți calitatea aerului în casa mea?

Cel mai bun sfat este să abordați sursele de poluare a aerului din interior și să vă aerisiți casa. Dacă doriți să finalizați funcția unui purificator de aer sau să vedeți dacă puteți face fără un purificator de aer, se recomandă să încercați pașii următori pentru a reduce iritarea aerului din interior: Când este în siguranță, vă rugăm să păstrați ferestrele deschise pentru a preveni iritarea de a bloca camera (mai ales atunci când purificatorul de aer nu funcționează corect!). Dacă este posibil, deschideți ferestrele de pe laturile opuse ale camerei pentru a crea o secțiune transversală mai puternică. Aspirati frecvent. Înlocuiți regulat filtrul de aer pentru a întreține corect echipamentele HVAC și pentru a maximiza eficiența. Folosiți ventilatoare de evacuare în bucătărie (dacă este posibil, în baie și spălătorie). Porniți-l înainte de a preîncălzi cuptorul sau de a porni arzătorul și lăsați-l să funcționeze câteva minute după ce ați terminat de gătit.

Minimizați utilizarea lumânărilor sau a aprinderilor cu lemne și interziceți fumatul în interior. Reducerea surselor de poluanți este o modalitate fiabilă de a îmbunătăți calitatea aerului.

De de sa achizitionez un aparat de purificat aer?

In sezonul rece mare parte din timp il petrecem acasa, iar in aceasta perioada cu atat mai mult, copii invata online, activitatea adultilor este remote.In aceste conditii aerul respirat este esential, iar cum in orasele mari poluarea este un factor obisnuit, avem la dispozitie o gama variata de purificatoare de aer.Iti ramane sa cauti dintr-o gama variata cel mai bun purificator de aer.

Un gând despre „Cel mai bun purificator aer 2021”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *