Cel mai bun purificator apa – purificator apa acasa

Cauti cel mai bun purificator apa? Purificator apa acasa, purificator apa Pureal, aparat purificare apa cu osmoza inversa

Filtrul de apă nu numai că vă ajută să îmbunătățiți aroma apei, dar vă protejează și de impurități precum particulele de rugină și poluanții nocivi precum bacteriile și plumbul. Desigur, apa îmbuteliată poate fi obținută ca o soluție rapidă și (inițial) ieftină, dar filtrul de apă este mai durabil – vă poate economisi bani pe termen lung.

Cel mai ieftin aparat purificare apaCel mai cautat purificator apa acasaPurificator apa Premium
Purificator apa Aquafilter, Excito-BFiltru apa potabila 3M Aqua-Pure CompletePurificator de apa Pureal
Purificator apa Aquafilter, Excito-BFiltru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete, 4000 litri, Carbon Block Argintat (carbune activ bacteriostatic, 4000 litri capacitate purificator)Purificator de apa Pureal
Sistemul contine 5 trepte de filtrare
Se elimina toti contaminantii de pana la 0.02 microni, bacterii, fungi, spori si unii virusi 
Sistem de filtrare si purificare a apei potabile cu tehnologia avansata cu carbune activ proprietar Carbon Block Argintat.
Include in cutie cartusul cu capacitate de filtrare 4000 litri apa potabila.
Sistem ultraperformant de filtrare a apei cu sase stagii de filtrare certificat NSF si WQA.
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Aparat purificare apa Aquafilter, Excito-B

Aparat purificare apa cu un raport pret/performanta excelent. Bucura-te de apa potabila curata cu acest purificator apa.

Primul pas filtrează 20 de microni de sediment pentru a îndepărta murdăria, rugina, nisipul, coasta etc. din apă. Al doilea pas – reduce duritatea apei și îndepărtează fierul din apă. A treia etapă conține cărbune activ, care elimină 99% din substanțele chimice organice, pesticide, erbicide, clor și mulți alți poluanți dăunători organismului uman. Îmbunătățiți culoarea, gustul și mirosul apei. Al patrulea pas elimină metalele grele (mercur, arsenic, plumb, cadmiu etc.) din apă. A cincea etapă – ultrafiltrare – cu ajutorul membranei capilare, intervalul maxim de îndepărtare a tuturor poluanților este de 0,02 microni, iar bacteriile, ciupercile, sporii și anumiți viruși sunt îndepărtați.

Filtru apa potabila 3M Aqua-Pure Complete

Sistemul de purificare și purificare a apei potabile adoptă tehnologia avansată proprietară a carbonului activ Carbon Block Silver. Cutia include un cartuș filtrant care poate filtra 4000 de litri de apă potabilă. Eficient și economic: 0,04 LEI / litru de apă potabilă filtrată (un cartuș de rezervă cu o capacitate de 4000 litri, prețul este de 148 LEI / rezervă). Sistemul de filtrare a apei 3M Aqua Pure Complete poate fi instalat cu ușurință sub chiuveta din conducta principală. Ocupă foarte puțin spațiu și poate fi instalat oriunde, inclusiv suspendat. Nu este necesară întreținerea. Durată lungă de viață, nu există riscul de coroziune.

• Filtru cu clor: 97% (inclusiv gustul și mirosul de clor). • Îmbunătățiți gustul și mirosul. • Filtrează cele mai fine depozite, maxim 0,5 microni: 97%. • Filtru de plumb (pH6,5 și pH8,5): 99%. • Filtrează compușii organici volatili și alte substanțe-compuși nocivi pentru sănătate: benzen, toluen, stiren, carbofuran: 92-99%. • Elimină 99,99% din azbest. • Elimină chisturi precum Giardia și Cryptosporidium: 99%. • Bare de argint pe întreaga masă (internă și externă) asigură un mediu de filtrare bacteriostatică. • Mențineți pH-ul natural al apei prin tehnologia Carbon Block (mențineți echilibrul natural al apei). • Utilizați tehnologia Carbon Block pentru a reține mineralele naturale esențiale (magneziu, potasiu etc.) în apă.

Purificator apa Pureal

Este conectat direct la rețeaua de alimentare cu apă (0,6-6 bari), inclusiv toate accesoriile de instalare. Efectuați filtrarea mecanică, chimică și biologică fără a elimina mineralele necesare din apă. Dimensiune mică (lățime de doar 115 mm), design compact modern, ușor de amplasat. Datorită sistemului de „schimbare rapidă”, acesta are o capacitate mare de filtrare și este ușor de înlocuit filtrul. Pachetul include, de asemenea, un filtru de schimb pentru utilizarea pe un an. Cel mai mic cost de funcționare: apa purificată microbiană obținută pe litru este de 0,25 lei în primul an și 0,08 lei în anii următori. Tehnologia blocului de carbon tratează apa (magneziu, potasiu etc.).

Când vine vorba de filtre de apă rezidențiale, dacă faceți o căutare, puteți găsi un filtru de apă foarte eficient pentru scopul dorit, fără costuri excesive. Nu toată lumea are timp pentru cercetare. Prin urmare, vă putem ajuta să alegeți cel mai bun filtru de apă și sistem de filtrare. Înainte de a obține echipamente de filtrare de uz casnic, este important să testați apa pentru a determina ce filtru trebuie îndepărtat.Dacă utilizați apă dintr-o fântână sau apă de o calitate incertă, există mai multe moduri de a testa dacă este sigură. Cea mai ușoară, mai rapidă și mai convenabilă modalitate este de a verifica apa cu simțurile. De exemplu, dacă vedeți nori sau particule în apă, nu este sigur să-l beți sau chiar să faceți o baie. De asemenea, gustul sau mirosul anormal pot indica prezența unui număr mare de contaminanți, cum ar fi cloramina, fierul sau sulful, sau una sau mai multe substanțe chimice dăunătoare.

O altă metodă populară este găsirea unui kit de testare a calității apei menajere. Aceste truse sunt ușor de cumpărat online sau în alte magazine. De obicei, conțin benzi care își schimbă culoarea atunci când sunt expuse la contaminanți din apă, ceea ce vă poate oferi o idee dacă apa dvs. este contaminată și, uneori, măsura în care este contaminată de anumite substanțe.Din păcate, metoda de mai sus nu este foarte fiabilă. Nu poate recunoaște tot felul de substanțe. Printre puținii poluanți care pot fi detectați, nivelul exact de poluare este adesea neclar.

Cea mai eficientă metodă este să contactați un laborator certificat la nivel național din zona dvs. și să trimiteți apa acolo pentru inspecție

Cu toate acestea, există nenumărate tipuri de filtre de apă pe piață și fiecare tip de filtru de apă are funcții diferite, inclusiv filtre sub chiuvetă, accesorii pentru baterii, sisteme de filtrare pentru toată casa, filtre pentru ulcer etc. Deși nu există o singură soluție de filtrare, vă vom ajuta să restrângeți cel mai bun filtru de apă pentru a vă satisface nevoile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *