Există o mulțime de opțiuni pentru sampon pentru par vopsit, dar alegerea celui mai bun depinde de tipul de păr și de preferințele personale. Cu toate acestea, iată câteva opțiuni populare:

Sampon neutralizator reflexe galbene L’Oreal Professionnel Serie Expert Chroma Creme Purple de 300 ml

Sampon Neutralizator Reflexe Galbene L'Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème Purple 300ml

 

Vezi pret emag.ro

Șampon neutralizator reflexe galbene L’Oreal Professionnel Serie Expert Chroma Creme Purple de 300 ml este un produs de îngrijire a părului conceput pentru a neutraliza reflexele nedorite de culoare galbenă la părul blond, cu șuvițe sau alb. Conține pigmenți violet care ajută la eliminarea tonurilor calde și galbene, lăsând părul cu o nuanță mai proaspătă și mai pură.

Gama Serie Expert de la L’Oreal Professionnel este o colecție de produse profesionale de îngrijire a părului care abordează diferite nevoi ale părului, cum ar fi repararea, nutriția, culoarea, hidratarea, etc. Șamponul neutralizant reflexe galbene face parte din gama Chroma Creme, care este special formulată pentru a proteja și întări părul colorat, menținându-i strălucirea și luminozitatea.

Pentru a utiliza sampon pentru par vopsit neutralizant reflexe galbene L’Oreal Professionnel Serie Expert Chroma Creme Purple, mai întâi umeziți părul, apoi aplicați o cantitate mică de șampon pe scalp și pe păr. Masați ușor pentru a face spumă, apoi clătiți bine cu apă caldă. Puteți repeta operația dacă este necesar.

Este important de menționat că acest șampon este conceput pentru a fi utilizat ocazional și nu ar trebui utilizat zilnic deoarece poate usca părul. De asemenea, este recomandat să utilizați un balsam de păr hidratant pentru a ajuta la restaurarea hidratării naturale a părului.

Acest sampon pentru par vopsit cu reflexe roșcate L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème Green de 300 ml este un produs de îngrijire a părului conceput pentru a neutraliza tonurile de roșu nedorite din părul vopsit sau natural. Acesta ajută la menținerea culorii vibrante și la păstrarea părului strălucitor și hidratat.

Formula sa conține pigmenți verzi care neutralizează reflexele roșcate și calde, oferind o nuanță mai rece și mai naturală. De asemenea, acesta conține ingrediente active care hidratează și protejează părul împotriva uscării și deteriorării.

Pentru a utiliza acest șampon neutralizator de reflexe roșcate L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème Green, se aplică o cantitate mică pe părul umed și se masează delicat în scalp și pe întreaga lungime a părului. Se lasă să acționeze timp de câteva minute, apoi se clătește bine cu apă călduță. Acesta poate fi folosit la fiecare spălare a părului sau o dată la două săptămâni, în funcție de necesități.

Este important să știți că acest sampon pentru par vopsit poate să usuce părul în timp, deci este recomandat să folosiți un balsam de păr hidratant pentru a restabili nivelul de hidratare natural al părului. De asemenea, este indicat să evitați contactul cu ochii, iar în caz de contact, să clătiți imediat cu apă din abundență.

          Vezi pret emag.ro

Spray-ul nuantator fara clatire Matrix Brass Off Toning Spray este un produs special conceput pentru a neutraliza reflexele portocalii sau aramii de pe parul blond sau decolorat. Formula sa imbogatita cu pigmenti violet ajuta la reducerea aspectului de par galben sau portocaliu, lasand parul cu un aspect rece si luminos.

Acest spray este foarte usor de folosit si nu necesita clatire. Pur si simplu, aplicati-l pe parul umed sau uscat si coafati-va asa cum obisnuiti. Produsul va intra in actiune instantaneu, oferindu-va o culoare frumoasa si naturala.

Este important sa retineti ca acest spray nu este un produs permanent de vopsire a parului, ci doar un produs pentru neutralizarea reflexelor nedorite. De asemenea, trebuie sa il utilizati cu moderatie pentru a evita excesul de pigment violet, care poate duce la o culoare prea reci sau albastre.

In concluzie, daca aveti par blond sau decolorat si va doriti sa neutralizati reflexele portocalii sau aramii, Spray-ul nuantator fara clatire Matrix Brass Off Toning Spray poate fi o alegere excelenta pentru a va ajuta sa obtineti culoarea dorita.