Cel mai bun Sandwich Maker

Cauti cel mai bun sandwich maker? Am selectat din varietatea de modele produsele inovative de la Breville.

Avantaje: Suprafata de gatire este protejata cu material DuraCeramic. Este rezistent la zgarieturi si are o durata de viata de 4 ori mai mare decat ale altor produse similare.

Sandwich-Maker Panini Large BrevilleSandwich-Maker Panini DuraCeramic BrevilleSandwich-Maker Panini Breville
Sandwich-Maker Panini Large BrevilleSandwich-Maker Panini DuraCeramic Breville
VERIFICA PRETUL LA breville-romania.roVERIFICA PRETUL LA breville-romania.roVERIFICA PRETUL LA breville-romania.ro

Cu sandwich-maker ai garantia celui mai bun sandwich, pentru o gustare pe parcursul zilei, pentru pachetelul copiilor la scoala, la picnic sau la locul de munca.

Breville a fost prima companie care a lansat un sandwich maker. De atunci, sandwich-urile au devenit cea mai populară gustare. Producătorul de sandwich Panini a moștenit tradiția prăjitoarelor inovatoare de sandwich. Pe lângă pregătirea sandwich-urilor clasice, cu PANINI MAKER, puteți prepara și sandwich panini calde și delicioase, precum și diverse gustări sărate și dulci. Puteți folosi ingredientele preferate pentru a pregăti omlete delicioase fără a adăuga mult ulei sau chiar clătite atunci când aveți nevoie de dulciuri. Acest aparat poate fi folosită și ca plită: puteți face ouă amestecate, rulouri de ouă, omlete, slănină prăjită, legume și aproape tot ce vă puteți imagina. Toate acestea pot fi realizate în casa ta cu un efort minim și fara fum!

Aparat de Gofre Duraceramic Breville

Aparat de Gofre Duraceramic  Breville

Producătorul de vafe are un strat exclusiv DuraCeramic proiectat de Breville. Acest strat neaderent oferă cele mai bune rezultate, încălzind și oferind o viteză de coacere cu 20% mai mare decât alte suprafețe neaderente. De asemenea, are o durată de viață mai lungă și are o rezistență excelentă la zgârieturi. Se pare că durabilitatea DuraCeramic este de 4 ori mai mare decât a altor acoperiri antiaderente, ceea ce înseamnă că plăcile producătorului de vafe nu se vor fulgi și nu se vor fulga și vă puteți bucura de gustări delicioase pentru o lungă perioadă de timp.

Daca te-ai decis sa achizitionezi un sandwich-maker sigur Breville este un dintre optiuni.

Dispozitivul poate fi utilizat foarte ușor și rapid – doar porniți-l și așteptați 2 minute pentru a-l încălzi. În același timp, pregătiți amestecul de vafe într-o carafă de sticlă și turnați-l în centrul celor 2 borcane de vafe. Închideți capacul, așteptați aproximativ 4 minute, apoi pregătiți vafa preferată. Plăcile antiaderente DuraCeramic se îndepărtează cu ușurință de la fabricatorul de vafe Breville și pot fi folosite la nevoie!

Sandwich-Maker DuraCeramic High Gloss Deep Fill Breville

Sandwich-Maker DuraCeramic High Gloss Deep Fill Breville

Breville Deep Fill Sandwich Toaster ™ este conceput pentru a vă asigura că puteți pregăti rapid cel mai bun sandwich de fiecare dată, fără să vă faceți griji cu privire la echipamentele de curățare. Designul nu a fost uitat. Deep Fill are un finisaj din oțel inoxidabil strălucitor, o structură compactă și poate fi așezat pe picioare pentru o depozitare convenabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *