Cel mai bun televizor Smart 4K Ultra

Cauti televizor Smart 4K?

Selectie din cele mai populare televizoare 4K, vezi cele mai bune televizoare cu cele mai multe recenzii.

Televizor Philips 43PUS7555/12, 108 cm, Smart, 4K Ultra HDTelevizor LG OLED48C11LB, 122 cm, Smart, 4K Ultra HD
Televizor Samsung 82TU8072, 207 cm, Smart, 4K Ultra HD
Televizor Philips 43PUS7555/12, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa GTelevizor LG OLED48C11LB, 122 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, Clasa GTelevizor Samsung 82TU8072, 207 cm, Smart, 4K Ultra HD LED, Clasa G
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

Doriți o calitate superioară a imaginii, un sunet excelent și funcții inteligente utile – ca să nu mai vorbim de multă valoare pentru banii dvs. Dar verificarea tuturor casetelor potrivite este dificilă, mai ales că caracteristicile precum afișajele OLED și QLED, mini-LED-urile, HDR, conectivitatea inteligentă la casă, controlul vocal și altele fac mai complex ca niciodată să găsești televizorul dorit.

Care este cel mai bun televizor smart 4k?


Pentru preferatele noastre remarcabile, LG CX OLED este cel mai bun televizor pe care l-am analizat, oferind o calitate impecabilă a imaginii și o experiență bogată în televizoare inteligente, totul într-un design cu aspect clar. În plus față de panoul OLED stelar, LG CX are o conectivitate HDMI 2.1, are interacțiune vocală dublă atât cu Google Assistant, cât și cu Amazon Alexa încorporat și chiar o versiune mai inteligentă a HDR cu introducerea Dolby Vision IQ.

Televizor LG OLED55CX3LA

Televizor LG OLED55CX3LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, Clasa G

Televizorul Samsung QN90A Neo QLED combină tehnologia cuantică cu puncte cuantice a Samsung cu controlul strâns al iluminării de fundal mini-LED, rezultând unul dintre cele mai bune afișaje TV pe care le veți vedea vreodată. Culoarea strălucitoare și luminozitatea de neegalat asigură performanțe superbe, iar Samsung le combină cu o mulțime de funcții de televizoare inteligente și funcții cu adevărat inteligente, cum ar fi o telecomandă alimentată cu energie solară, care elimină necesitatea schimbării bateriilor – oferind un design ecologic și un confort imbatabil. in acelasi timp.

Întregul lucru este ambalat într-un design superb de 1 inci, care conține o gamă largă de caracteristici inteligente, sunet puternic Dolby Atmos și unele dintre cele mai bune performanțe pe care le-am văzut vreodată. Conectivitatea HDMI 2.1 este standard, împreună cu funcții prietenoase cu gamerii și un timp de întârziere impresionant de 12,6 milisecunde pentru o experiență de joc de neegalat. Este cu ușurință unul dintre cele mai bune televizoare 4K pe care le puteți cumpăra.

Televizor Samsung 50QN90A

Televizor Samsung 50QN90A, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, Neo QLED, Clasa F

Televizorul LG G1 OLED este versiunea actualizată a superbei galerii OLED de la LG, având un design premium de 20 de milimetri gros și o configurație elegantă de montare la perete. Este în continuare cel mai bun televizor 4K OLED realizat de LG, dar, ca primul televizor cu tehnologia OLED evo de a doua generație a LG, nu atinge unele îmbunătățiri ale performanței pretinse pentru care am fost destul de încântați.

Acestea fiind spuse, LG G1 OLED este încă un set OLED impresionant, iar LG chiar a redus puțin prețul, actualizând în același timp aproape orice altceva despre set. OLED-ul subțire are o telecomandă mai confortabilă, funcții de joc îmbunătățite și cea mai recentă versiune de webOS, oferind în același timp aceeași calitate excelentă a imaginii și un sunet impecabil pe care îl așteptăm de la cele mai bune modele OLED ale LG. Televizorul OLED LG G1 reprezintă o reamintire a cât de departe a ajuns tehnologia modernă a televizorului – sperăm doar că nu s-a întins.

Televizor LG OLED55CX3LA

Televizor LG OLED55CX3LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, Clasa G

Televizoarele 4K au o rezoluție de 3840×2160 pixeli, care este exact de patru ori mai mare decât Full HD. Ar trebui să căutați un model care să aibă mai multe intrări – nu doar unul – care să poată gestiona sursele de conținut 4K primite. Acestea pot fi playere Blu-ray Ultra HD, console de jocuri și streamere media precum Apple TV 4K și Amazon Fire TV 4K.

Specificația cheie care trebuie luată în considerare este intrarea HDMI versiunea 2 cu suport HDCP 2.2. Aceasta din urmă este o versiune de protecție împotriva copierii utilizată de toate sursele 4K externe, deci cu cât sunt mai multe intrări care o acceptă, cu atât mai bine. Dacă cumpărați un televizor buget redus, cel mai probabil va avea doar o intrare compatibilă HDCP 2.2.

Aceasta înseamnă că puteți conecta un singur dispozitiv 4K la televizor, ceea ce nu este ideal. Prețurile televizoarelor 4K UHD au scăzut, deci majoritatea costă la fel ca modelele HD în urmă cu câțiva ani.

În timp ce rezoluția suplimentară pe care o oferă 4K este cea mai apreciată pe un ecran mare (50 in sau mai mult), aceasta nu a oprit apariția unor televizoare mai mici. Deși nu există niciun motiv să nu cumpărați un televizor 4K la 40 de inci, iar performanța poate fi excelentă, nu vă așteptați să vedeți îmbunătățiri evidente ale imaginii dacă stați la 8-10 metri distanță.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *