Cauti cel mai bun uscator de par? Uscator de par Philips Prestige, uscator de par Remington, top uscatoare de par, feon de par.

Cel mai bun uscator de par IeftinCel mai cautat uscator de parCel mai bun uscator de par Premium
Uscator de par Philips EssentialCare BHC010/10Uscator de par Remington D3190Uscator de par Philips HP8281/00
Uscator de par Philips EssentialCare BHC010/10, 1200 W, 3 setari temperatura, maner pliant, NegruUscator de par Remington D3190, 2200 W, Ionizare, 3 Trepte temperatura, 2 Viteze, Concentrator, Difuzor, Negru/MovUscator de par Philips HP8281/00,2300 W, Moisture Protect Prestige, Ionic, Cool-Shot, 6 setari de viteza si temparatura, difuzor si concentrator, Alb/Roz
Uscator de par Philips EssentialCare BHC010/10, 1200 W, 3 setari temperatura, maner pliant, NegruUscator de par Remington D3190, 2200 W, Ionizare, 3 Trepte temperatura, 2 Viteze, Concentrator, Difuzor, Negru/MovUscator de par Philips HP8281/00,2300 W, Moisture Protect Prestige, Ionic, Cool-Shot, 6 setari de viteza si temparatura, difuzor si concentrator, Alb/Roz
VERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.roVERIFICA PRETUL LA eMAG.ro

În orice baie, există un uscator de par, dar acest lucru nu este întotdeauna foarte bine pentru par. Pe termen lung, uscătorul clasic de păr dăunează părului, lucru nedorit. De aceea, este recomandat să folosiți un uscător de păr modern, care are funcția de a proteja părul, unelte multiple și are o structură cât mai ergonomică posibil. Nu aveți neapărat nevoie de un uscător de păr profesionist, ci de un uscător de păr robust, cu tehnologie de încălzire adecvată părului și dotat cu cât mai multe accesorii posibil.

Philips Uscator de par EssentialCare BHC010/10

Acest uscător de păr are un mâner pliabil. Prin urmare, uscătorul de păr este mic și compact, ușor de depozitat chiar și în cel mai mic spațiu și aproape portabil.Acest uscător de păr compact oferă 3 setări preselectate de temperatură și viteză pentru uscare cu aer rece, îngrijire sau uscare rapidă.Reglarea aerului rece poate fi uscat suplimentar Reglarea aerului rece vă permite să vă uscați părul la o temperatură destul de scăzută pentru a minimiza daunele, potrivit mai ales pentru părul subțire, uscat sau deteriorat. Acesta este mediul ideal pentru vara fierbinte!Design compact, ușor de manevrat și transportat Acest uscător de păr compact și ergonomic beneficiază de un design inteligent modern. Prin urmare, este ușor și ușor de utilizat.

Uscator de par Remington D3190

Remington D3190 Acest uscător de păr puternic este perfect pentru îndreptarea părului. Datorită motorului de 2200 W și a generatorului de ioni folosit pentru a crea stiluri de păr anti-statice, acest uscător de păr inteligent vă va ajuta să vă pieptănați părul strălucitor și ordonat în fiecare zi – indiferent de stilul dorit.

Philips Uscator de par HP8281/00,2300 W

Senzorul MoistureProtect poate măsura conținutul de umiditate al părului în timp real și poate regla automat temperatura la nivelul optim pentru a menține umiditatea naturală a părului. Rezultatele arată că, în cazul utilizării uscătorului MoistureProtect, până la 85% din efectul de protecție împotriva hidratării poate fi realizat în doar 5 minute.Părul hidratat este mai puternic și mai elastic. Figura de mai jos ilustrează comparația dintre părul cu umiditate mai mare (100% RH-umiditate relativă) și părul cu umiditate mai mică (55% RH), ceea ce dovedește că primul caz este mai rezistent la stres și nu se rupe / se deteriorează în anumite circumstanțe . simplu. Tehnologia Philips MoistureProtect previne uscarea excesivă a părului și deteriorarea epidermei, contribuind astfel la menținerea umezelii în păr.

6 setări de viteză și căldură vă oferă control complet. Fluxul de aer rafinat cu căldură ridicată vă permite să formați un ciclu minunat cu difuzoarele. Pentru a obține părul drept perfect mai repede, vă rugăm să utilizați un flux puternic de aer și o temperatură ridicată.

ThermoProtect previne supraîncălzirea părului ThermoProtect asigură temperatura perfectă de uscare a părului. Prin urmare, vă veți bucura de o experiență de uscare puternică și delicată, care va aduce cele mai bune rezultate și va oferi protecție în același timp.

Cele mai bune uscătoare moderne de păr sunt fabricate din ceramică sau turmalină. Dacă sunteți în căutarea unui uscător nou, îl puteți comanda de la noi în magazinul online și vă puteți bucura de prețuri mai atractive. Este important să acordați atenție procesului de îngrijire a părului, iar uscătorul de păr este o parte importantă a procesului. Analizați cu atenție toate opțiunile disponibile și asigurați-vă că cumpărați numai produse care vă vor asigura un păr sănătos și frumos pe termen lung.